Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
20
Favori
20.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun, bende 9700 modeli almıştım. Kutuda 2.1 görünce dedim 9900 gönderdiler, ama 9700 gelmiş, sanırım koli bu iki model için üretilmiş. Bu bir hata bana göre olmayan özeliğin yazmaması lazım.

• agrk35 A kullanıcısına yanıt

Bende hiç böyle bir şey olmadı, belki o arkadaş cihazı kaptırken stanbay modunda bıdakmayıp tamamen fişden çekiyor ise oled tv ler için büyük sıkıntı.

Belli bir süre çalışınca kapanışda ekran tazeleme oled temizleme yapıyor cihaz.

Bu sebep ile belki de manuel temizleme gerekmektedir de.

Bende de tcl 728 vardı google hızları aynı gibi geldi.

Yanlız test edeceğim ,wifi hızı konusunda tcl daha iyi idi

İptv yayınlarında donmalar oluyor, ya da direk kablolu bağlantı yapacağım.

Birde sanırım bu tv de 1080 yayınları 4k ya yükseltme yok. Hiç bahsedilmemiş açıklamalarda , tcl 1080 yayınları 4k ya düzeltmesi güzeldi,Taha temşz görünüyordu.

Ama normal mkv dosyaları 1080 de olsa güzel görünüyor. Tv yayınları çok iyi değil. Oled tv ben tv yayın değil de mkv remux film izlemek için aldım görüntü özelikle 4k da çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdem05

36bin küsürata aldım. Aralarında çok büyük fark yok gibi duruyor. 7bin gibi fazladan vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Çok iyi fiyata almışsınız. Ben 9700 'ün fiyatlarını 9900 e benzer olarak gördüğümden sormak istedim. Aralarında bazı belirgin farklar var ama ihtiyaç yoksa bence de kesinlikle gerek yok. Tekrardan hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

• geçen hafta 55' 9700 modelini almıştım ürün ekranında sıkıntı olunca iade başlatmıştım. aslında tekrar grundig alma fikrim yoktu ancak mediamarkt indirimiyle 65 inç versiyonu 36.500'e gelince tekrardan bu ürünü aldım yani 9700, 65 inç var şimdi bende.

yeni taşınma sürecinde olduğum için ürünü fazla kullanamadım ama deneyimlerini yazayım.

ekran kalitesi gerçekten çok iyi. özellikle youtube'da hdr, dolby videoları açınca ekran kalitesi anlaşılıyor.

televizyona şu an bağlı bir yayın yok. o gün galatasaray maçını internetten takip ettim tabi uygulaması üzerinden. yayın muhtemelen 1080p olmasına rağmen gözüme batmadı.

eski evimde lg'nin bir uhd modeli vardı tam bilmiyorum. lg'nin kumandası çok daha iyi tabii. mouse gibi kullanabilme özelliği daha iyi, fakat öyle ahım şahım fark yaratacak bir durum yok.

lg'nin kendi işletim sistemi bana daha pratik geldi, android/google tv'ye göre. kanal geçişleri, uygulama geçişlerinde bir tık yavaş buldum 9700'i fakat çok rahatsız edici seviyede değil. ayrıca internet bağlantım çok stabil olmadığından henüz bu geçişlerdeki kısa duraksamaların sebebi tv mi internet mi bilmiyorum.

ben açıkçası arada eşimle film dizi izlemek için aldım bu tv'yi. dijital mağazalarda lg'nin qned modelleriyle karşılaştırmıştım benzer fiyat bandı olarak. grundig görüntü kalitesi çok daha iyi gelmişti. şu ana kadar mutluyum. 55 iyi ki arızalı çıkmış diyorum, 1500 lira farkla 65 versiyonunu almış oldum.

ha bir de unutmadan ses kalitesi çok iyi. hem yüksekliği çok iyi hem de galiba diyaloglar için vs ayarlar var. eşim kurcalamış biraz. diyaloglarda falan boğuk duyarsanız bu ayarlara bi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluepaw -- 23 Ağustos 2024; 18:43:45 >

• 65 inc duvara monte edecegim siparis gectim tv nin arka kismindaki vidalama yeri uzunlugu kac cm acaba boyu ona gore aparat siparis gececgim
  • therapyy kullanıcısına yanıt

teknik servis duvara monte aparatıyla geliyor. yine de arayıp sorun yanlış yönlendirmeyim.

• Servis degilde kendim alacagim servis kalitelinurin takagini dusunmuyorum

Yaklaşık 4 saattir kullanıyorum. Dediğiniz sorun yok. Model 9700.

• Yaklaşık 4 saattir kullanıyorum. Tv geçişleri normal, görüntü kalitesi çok iyi. Hdr yayınlarda hdr olduğu yazıyor. Servis duvara montaj aparatını kendileri veriyor ücretsiz. Garanti uzatma TV lerde yapılmıyormuş. Soracağınız sorular olursa cevaplarım.

• murdem05 M kullanıcısına yanıt

Android performansı nasıl sizce. Geçişler hızlı mı. Uygulamaları açarken takılma bekleme oluyor mu?

Android performansı beklediğim gibi. Yani yağ gibi çok hızlı değil. Eğer tv box kullandıysanız lisanslı olanlardan bunlar gibi. Ben mi box, mecool, nokia 8100 kullandım onlar gibi. Tv geçişleri bir iki saniye beklemeli geliyor.

Valla hocam servis ücretsiz zaten. Her iki seferde de kendileri duvar aparatıyla geldi.
  • bluepaw kullanıcısına yanıt

Her şer de bir hayır vardır derler..Çok iyi fiyat almışsınız keyifle kullanın.

Soran arkadaşlara istinaden 9700 ile 9900 arasında ben hdmi 2.1 girişinden başka fark göremedim. Bilen var ise yazsın lütfen.

Tavsiyem bir kaç bin tl verip 9900 alın. Konsol oyunlarında 120hz için ilerde lazım olur.

Benim kesin kullanmayacağım için birde 8 bin tl gibi o zamanlar fark vardı. Şimdi çok yakın fiyatlar. Tercih sizin..

Tekrardan alıp kullanan arkadaşlara hayırlı olsun keyifle kullansın. Tv hakkın da fikirlerinizi yazar iseniz almayı düşünen insanlara faydanız olur. Olumlu yada olumsuz yanlarını paylaşın lütfen.

Ben wifi bağlantısını zayıf olduğunu düşünmüyorum.

Oturduğum yerde maalesef hız 16 mgbit. Tabi buda etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 24 Ağustos 2024; 11:23:51 >
  • 9700 modelinin teknik aida64 verileri şu şekildedir.

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri

• erdote kullanıcısına yanıt

WiFi çekiminden bende memnunum, kesinlikle çekim seviyesi düşük değil. Android box cihazlarında aldığım hızı alabiliyorum.

• Duvara montede yerden kac cm yuksekte olmali kotuk seviyesine gore

Buna sevindim, dediğim gibi benim hızım ile ilgili de olabilir.Bilgi için teşekkürler.

Tv göz izanız da olması yeterli, oturduğunuz yere göre ölçüm yapın 10cm aşağı yukarı olabilir.

Burada yenileme 60hz yazıyor, Tv 120hz ve işini gayet güzel yapıyor. Neye göre 60 hz yazıyor acaba..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.