Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
20.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim harika dilekleriniz için. Aslında mesajlarımı ürünü almayın diye değil de nasıl ve nereden almalı veya almamalı şeklinde değerlendirmek daha doğru olur sanırım.

Bazı firmaların "Satış öncesi, sonrası ve servis hizmeti ve uyandırdığı güven duygusu ürünün önüne geçiyor" (Amazon, Apple, Dyson, Tesla, Logitech vs gibi firmalar)

Koç grubu, N11 ve Mediamarkt bunlardan biri değilmiş. Bunu çok açık şekilde bana yaşatmış oldular.

Tv ye gelecek olursak cihaz gayet iyi. Malzeme kalitesi ve özellikle sesi çok başarılı. Ses sanki bir tv den değil de, soundbar dan çıkıyor gibi bir his uyandırıyor. (Anlaşılsın diye biraz abarttım tabi ki değil)

Sürecin de etkisi olmakla birlikte ben yine de ben tv yi çok etkileyici bulmadım.

Biraz kullandıktan sonra daha detaylı olarak fikirlerimi paylaşırım.

Özetle şu an bir tv daha almam gerekse bu ürünü almam.

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt

Rica ederim,insan soğudumu bir kere ne olsa kabullenemiyor.koç firması dediğiniz gibi insan biraz farklı olsun istiyor ama yok maalesef,diğer firmaları geçeyim daha iyi hizmet vereyim dese,insanlarda tercih eder. diğer taraftan bu fiyata bu kalitede oled tv de bizlere sunmuyorlar,mecburen alıp kullanıyoruz.bir bu kadar daha en az para vereceksin,belki daha iyi bir marka alacaksın,o parayı vermeye değecek mi acaba, bu ekonomi zorluğunda çok mantıklı bir tv. Aldım 1 ay gibi oldu kullanıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ,ben oldukca memnunum,tavsiye edermiyim,etmemek bu fiyata bu kalite,elbette ederim.

• gho9700 e Şikayetvar 'da ağır menü kasma sorunları ile şikayet açılmış.
    Sizde böyle bir sorun var mı?
    Gerçi ben mi box kullanıyorum muhtemelen yine onunla devam ederim.
    Ama daha önceki Philips 49puk7150 'mde yaşadığım kasma sorunlarından çok dilim yandi bu sebeple korkuyorum.
    Aynı fiyata 48 inç LG almak da mantıklı gelmiyor panellerin hep LG veya Samsung olduğunu da düşünürsek.
  • enginckc kullanıcısına yanıt

Bende yok öyle bir sıkıntı, ama yaşayan olmuş ise size garanti veremem.

• Bugün 55 gho 9900 32,900 tl gibi fiyatla idefix te satılıyordu sipariş verdim umarım pişman olmam.
  • SANSLI38 S kullanıcısına yanıt

Yalnız İdefix'te o fiyata satılan 55 GGO 9900. GGO olan bir önceki nesil emin misiniz GHO olduğuna? Çünkü İdefix'te GHO9900 ürün yok. GHO9700 var ve GGO9900 var sadece.

• hellboysulo H kullanıcısına yanıt

Hic dikkat etmemiştim 9900 kısmına bakmıştım sadece aradaki fark nedir acaba hocam

Aradaki farkları tam olarak bilmiyorum ama önceki nesil olduğunu biliyorum. Büyük ihtimalle paneller farklıdır. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• hellboysulo H kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkür ederim hocam

Ürün kargoya verilmedi ise iade edin.

• erdote kullanıcısına yanıt

Kargo yapılmış hocam fakat sıkıntılı bir tv değilse açıp kullanayım diyorum yoksa açmadan iade edebilirmde

• @enginckc

Resimler 65 GHO 9900 ' e ait .. Kasma ve donma olayı yok. Aslında yavaş değil ama aşırı akıcı bir durumda yok. Eski tv de epeydir tivo stream 4k android cihaz kullanıyordum. O çok daha akıcı çalışıyor. Gerçi o sadece android kısmını kontrol ediyor. Tv 'deki tüm tv nin çalışmasını kontrol ediyor. Özetle rahatsız edici bir tarafı yok

@SANSLI38 : 2 Sene öncesinin cihazı. Paneli beğenirseniz kullanabilirsiniz. Zaten android kısmı çokta önemli değil. Android bir cihaz alıp takabilirsiniz.

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri

Hızım 100mb (telefonda da benzer sonuçlar çıkıyor)

• Gho 9900 modeli 47980 tl,hepsi burada ve trendyol da. 44 bin de olduğu zamanlar oldu,bu fiyat bile güzel..
  • Teknosa da bakıp bependim 57.500 fiyatı vardı. soundbar ile 60.250 oluyordu. Sonra bu konuyu okudum fiyatları görünce bekleyeyim düşer diye düşündüm. 47.980 e aldım valla.
  • efulim08 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,,keyifle kullan..

• Vatan:

65GHO9900 oled tv————-45.899₺

55GHO9900 oled tv————-36.710₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 16 Eylül 2024; 23:25:22 >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt

Şimdi gördüm fiyatı konuya yazmaya geliyordum siz dün yazmışsınız. hepsibura mediamark satıcılı almıştım henüz göndermediler. Vatandan aldım 2bin daha ucuza geldi harika oldu. Hepsiburadayı iptal edeceğim. 58 bin civarı fiyata mağazada beğendiğim tv yi bu fiyata almak güzel gerçekten. Umarım gelince de memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efulim08 -- 17 Eylül 2024; 3:8:10 >
  • Vatanda 55GHO9900 > 32399
    65GHO9900 >40499
  • Şaka gibi ama 40.500 e düşmüş. Yeni bir sipariş verdim tabi ki 😂 diğer ikisi iptal.
  • Çok iyi fiyat ,tekrar alasım geldi :))

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.