Şimdi Ara

Satıcı Vernikli 307 dedi, Usta komple boyalı dedi, 307 alınır mı YardıM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bir arabaya baktım linki aşağıdadır. 307 ful bir araba linktede göreceğiniz gibi harika. tanıdık biri ve pazarlıkla 17.750ye indi. arabayı aldıktan sonra çok birşey yapmamış eski sahibi yapmış modifiyeyi çelik jantlar falan var araba. herneyse eleman aldığım sahibi belden aşağı komple vernikli dedi."BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ ÇİZİKLERDEN DOLAYI VE TAKILAN MARŞPİYELLERİN UYUMLU OLMASI İÇİN BELDEN AŞAĞI VERNİK ATTIRMIŞTIR" dediği bu. marşpiyel takılmış. neyse pazarlığı yaptık gittik 2 ustaya ilk usta dediki arabanın motoru güzel kazası yok, sıkıntısız güzel araba dedi, ikinci ustaya gittik o da kaporta boya işlerine bakıyor arabayı inceledi hiçbir kazası yok dedi biz arabada vernik var deyince "araba önce zımparalanır sonra boyanır sonra verniklenir dedi" yani boya olmadan vernik vurulmaz dedi. ve sonra biraz daha inceleyip araba komple boyalı dedi.
    arabanın kazası olmadığı kesin. ilan detayında gördüğünüz araba alınır mı, alınırsa kaça alınır, satıcı değil biniciyim, ama sıkışırsam böyle bir arabayı kaça satarım. ayrıca vernik olayı mı doğrudur yoksa ustanın dediği gibi komple boyalı mıdır? boya fiyatı kaç para değiştirir.
    arabayı almak istiyorum elemanda tanıdık yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-modifiyeli-307-1-6-xt-triptonik-full-full-42392594/mega-foto/?photo=5

• arabayı kahverengiye boyamaya çalışmışlar ama tutturamamışlar galiba. normal rengi bu değil ki bu arabanın.
  • 15 teklif et
  • bence alma
  • araba kazasız ama eleman da bizim şirkette çalışıyor biliyorum. ustalar kesınlıkle kazasız araba dedi. en mantıklı fiyat teklıfım ne olur. alırsam kaça satarım. ayrıca 307 kullanıcısı varsa bana bilgi verebilir mi.
  • Pahalı ayrıca birileri modifiye adı altında arabayla sevişmiş. Berbat duruyor.
  • Yalnız bunlar tiptronik değil triptronik. Seyahat modunda kullanılabiliyor ve en güzeli de hiç yakıt tasarrufu sağlamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eniştem 307 aldı geçen sene. Oğluna 307 ler çok sorun çıkarıyor inş babana masraf çıkarmaz dedim. Uygun fiyata aldı ama 1 ay geçmeden beyin falan değişti 1500tl gitti. Sonra her ay arıza vs derken sattı. 307 tavsiye etmem. Baş ağrıtma, pişman etme oranı çok yüksek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Pahalı ayrıca birileri modifiye adı altında arabayla sevişmiş. Berbat duruyor.

:))) aynen öyle. Bence bu arabanın orjinal rengi bu değil bende 307 kullanıcısıyım aynı modelin siyahı var. 2 senedir kullanıyorum en ufak problem çıkarmadı. Yani diyeceğim o ki sorun çıkması da tamamen şans :) ama şu ilandaki arabayı almam derim
  • bu tarz araçlar muhtemelen oldukça zorlanmış , defalarca redline a girmiş, sert kullanılmış araçlardır....
    normal bir ailenin kullandığı araçlara göre şanzımanı v.s. çok daha çabuk dert açabilir....

cep telefonundan plakasını sorgulattınız mı ?...
  • ilk bakışta anlaşılıyor, bu arabanın sağ arkadan kazası olduğu belli. tekerlek yamuk duruyor, taşıyıcılar eğilmiş muhtemelen, araba şasiye girdikten sonra farkedip, söküp tekrar düzeltmemişler, veya yapılmadan kalmış. lastik aşınması da düzensiz olacaktır zaten bakarsanız. başka kazaları da olabilir.

bu işler böyle olmaz, o usta baktı şöyle dedi, bu böyle dedi. gidip incik cincik edeceksiniz arabanın altını üstünü, içini dışını, gerekirse sökülecek bazı şeyler. komple boyalı araçta başka türlü hiçbir şekilde emin olamazsınız, bunu aklınıza koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

ilk bakışta anlaşılıyor, bu arabanın sağ arkadan kazası olduğu belli. tekerlek yamuk duruyor, taşıyıcılar eğilmiş muhtemelen, araba şasiye girdikten sonra farkedip, söküp tekrar düzeltmemişler, veya yapılmadan kalmış. lastik aşınması da düzensiz olacaktır zaten bakarsanız. başka kazaları da olabilir.

bu işler böyle olmaz, o usta baktı şöyle dedi, bu böyle dedi. gidip incik cincik edeceksiniz arabanın altını üstünü, içini dışını, gerekirse sökülecek bazı şeyler. komple boyalı araçta başka türlü hiçbir şekilde emin olamazsınız, bunu aklınıza koyun.

arkadaş haklı
    19000tl az para değil... iyice incelemek lazım....

• Bu tür araçlara bulaşmayın derim. Aracı '' modifiye '' altında bu hale getirmiş bir kullanıcı aracı '' tın tın '' kulllanmamıştır , üzerinde oynanmamış bir 307'ye yönelin derdeim ama bence 307 firkinden vazgeçin.
  • göz var nizam var bu arabaya 18 bin verilir mi araba ben ölmüşüm diyor resmen
  • aman aman uzak dur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.