Bildirim
SATILIK 2006 MODEL TOYOTA COROLLA HB D-4D SOL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AYRICA ARABAM GÜMÜŞ GRİ RENGİNDE TEMİZ (İÇİNDE SIGARA BİLE İÇİLMEDİ) -
2. el sonuçta sıfır alırken ödediğin verdileri 2. elde ödeyeceklerini sanmam. ama umarım satabilirsin. sanırım bahsettiğin arasın sıfır fiyatı 39 milyar ona göre düşün artık -
34 -
sıfır 39 milyar ama toyota çok cazip ödeme koşulları çıkartıyor koskosunu kendileri yaptırıyo,işlemleri yaptırıyor,2.eli takas desteği,siz satacağınız zaman peşin para isteyeceksiniz o kadar peşin parayıda toyotaya verirlermi bilmem,vatandaşın biraz parası oluyo birazda bankadan çekiyo birazda güzellik yapıyorlar şu an 2007 model veriyorlar vb cazip hale getiriyorlar.aralıkta vergileri düşeceğini söylüyorlar kışa kadar sat derim. -
Neden satmak istiosun özel bir nedeni yoksa paylaşırmısın?
Memnun olmadıgın için filanmı?
Arkadas park sensörü + spoiler peşin 35500 'e almıştı
Nisan ayında yanı son zamlardan önce -
bir arkadaşım bu arabadan almak istiyor.Bir fiyat belirlersen ve pm atarsan alıcı olabilir.Eğer İstanbul'daysa araba -
ikinci el araba sitelerinden fiyat araştırması yap derim -
bi kere bu aracın sıfırı şu an 41000ytl, 39 değil!
ayrıca ben de merak ettim neden böyle sorunsuz bi aracı satmak istiyorsunuz,memnun kalmadınız mı?
eğer satmaya kararlıysanız tahmini olarak 34000ytl eder,maksimum 35 olur! -
Bence 30 verirlerse ver. -
quote:
Orjinalden alıntı: ceta
Bence 30 verirlerse ver.
naaptın yaw o kadar,11 milyar zararına satılır mı hiç? -
o zaman hiç satmıcak abi. -
30 bin ytl ye satarsa çok iyi hemen versin! -
sıfırı şuan 41 milyar vede zam geleceği söyleniyor kasko hediye kampanyası dün itibariyle bitmiş durumda 2007 modellerde araştırdım 2006 modelle arasında hiçbir donanım farkı yokmuş hem şuan banka faizleride çok arttı aralıkta vergilerin düşeceği konusunuda ilk defa senden duyuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: vedat mert
sıfır 39 milyar ama toyota çok cazip ödeme koşulları çıkartıyor koskosunu kendileri yaptırıyo,işlemleri yaptırıyor,2.eli takas desteği,siz satacağınız zaman peşin para isteyeceksiniz o kadar peşin parayıda toyotaya verirlermi bilmem,vatandaşın biraz parası oluyo birazda bankadan çekiyo birazda güzellik yapıyorlar şu an 2007 model veriyorlar vb cazip hale getiriyorlar.aralıkta vergileri düşeceğini söylüyorlar kışa kadar sat derim.
-
kesinlikle aracımdan memnunum SOL donanım olmasınddan dolayıda araç full ayrıca belirttiğim gibi park sensörü taktırdım vede garantisini ekstra ücret ödeyerek 5 yıla çıkarttım bazı arkadaşlar 30 falan diyorlar heralde espiri yapıyorlar aracı satma sebebim ev almayı düşünüyorum onun satmayı düşünüyorum yoksa kesinlikle satmam
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
bi kere bu aracın sıfırı şu an 41000ytl, 39 değil!
ayrıca ben de merak ettim neden böyle sorunsuz bi aracı satmak istiyorsunuz,memnun kalmadınız mı?
eğer satmaya kararlıysanız tahmini olarak 34000ytl eder,maksimum 35 olur!
-
sadece
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea79
30 bin ytl ye satarsa çok iyi hemen versin!
-
quote:
Orjinalden alıntı: mimmurat06
sıfırı şuan 41 milyar vede zam geleceği söyleniyor kasko hediye kampanyası dün itibariyle bitmiş durumda 2007 modellerde araştırdım 2006 modelle arasında hiçbir donanım farkı yokmuş hem şuan banka faizleride çok arttı aralıkta vergilerin düşeceği konusunuda ilk defa senden duyuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: vedat mert
sıfır 39 milyar ama toyota çok cazip ödeme koşulları çıkartıyor koskosunu kendileri yaptırıyo,işlemleri yaptırıyor,2.eli takas desteği,siz satacağınız zaman peşin para isteyeceksiniz o kadar peşin parayıda toyotaya verirlermi bilmem,vatandaşın biraz parası oluyo birazda bankadan çekiyo birazda güzellik yapıyorlar şu an 2007 model veriyorlar vb cazip hale getiriyorlar.aralıkta vergileri düşeceğini söylüyorlar kışa kadar sat derim.
üstteki bir arkadaş 39 milyar yazdığı için,fiyat listesine bakmadım toyota sitesinden,dikkat ettiysen zaten şu kadar eder bu kadar eder diyede bir fiyat vermedim hiçbir yorumumda tam fiyat vermeyi uygun görmedim,sadece şu son günlerdeki kampanyalardan dolayı ve piyasanın biraz durgun olduğunu yazdım,aracının fiyat konusunda ne olduğunu bilemem,başka bir topic açan arkadaşada senin aracını tavsiye ettim ana sayfadan bakabilirsin.saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat mert -- 5 Ağustos 2006; 11:15:44 >
-
30 a galeriye vereceğine bana ver arabayı ankaradayım. -
Bence o araba satılcak bi araba diil.Satarsan çok zarar edersin çok.Durumunu bilmiyorum ama bence bin hiç satma. 34-35 civarı ne arabalar var yani. Ben olsam tercih etmem. Ama mutlaka bi alıcı çıkar istersen sat.(benimde kafam karıştı) -
34-35 veren olursa sat,ama daha aşağısına kesinlikle verme yazık olur!
Benzer içerikler
- dsg erken vites atma
- ankara self servis oto yıkama
- toyota hilux 2.4 mtv ne kadar
- ford ranger neden tutulmuyor
- peugeot 2008 1.2 puretech 130 hp kullanıcı yorumları
- opel corsa 2024 özellikleri
- hyundai insert
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- citroen c4 2025
- dacia bigster 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X