Şimdi Ara

Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hediye gelen farklı bir cihaz nedeniyle elimde olan cihazı satıyorum.
    Ürün teknosadan 15.09.2017 tarihinde alınmış olup 2 yıllık garantisi devam etmekle birlikte ayrıca 1 yıllık genişletilmiş garantisi(Kasko) de bulunmaktadır.
    Kutusu faturası mevcuttur ve içeriği olarak sadece kulaklık eksiktir.
    Cihaz da bazı yerlerinde bazı kenar yerlerinde renk atması var ancak görmek için dikkatli bakmanız gerekir. Arkasında 2 tane kılcal çizik var ancak yine dikkatli bakmak gerekir.
    Ekranda ekran korucu mevcuttur hava aldığı için o şekilde durmaktadır. 10 üzerinden 9.5 veriyorum cihazıma.
    Özelliklerini bilen biliyor o yüzden yazmaya gerek duymuyorum.
    Piyasaya göre uygun bir fiyat olan 1750ye bırakacağım.
    Çanakkale merkezde elden elden teslim diğer illere Kargo karşı ödemeli olacak şekilde gönderim olacaktır.
    Tüm sorularınızı p.m yoluyla iletiniz.
    Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı. Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı. Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı. Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı. Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı. Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı. Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı. Satılık Xperia Xz Premium Derin Deniz Siyahı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 30 Nisan 2018; 11:59:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.