< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 14 Eylül 2020; 21:29:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 14 Eylül 2020; 21:29:44 > |
Bunları 5000 yaptırırsan helal olsun araç insignia tikkatini çekerim sadece debriyaj seti( ki volanda devreye girerse) ne paralar ödersin
|
5000 tl sadece baskı balata oynar volant tutuyor aracın yağ soğutucu felan işin içinde imkansız yani ben poloya 8500tl harcadım.
|
hocam baskı balata luk-350 tl mi hocam bir yanlışınız var bisiklete iki tane lastik aldım 300 tl ye o paraya olması imkansız.
|
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın aracınızı.
Volan eklense bile 5bin tutmaz yeter ki sabit gittiğiniz, güvendiğiniz bir yerde yapılsın. 8bin-10bin tutasr diyip smiley koyanların otomobil geneldeki amacını gerçekten anlayamıyorum. Hayır 15bin masraf çıksa SANANE! Ne sırıtıyorsun.. Komik olan ne.. Siz fiyatları paylaşarak çok iyi bir iş yapmışsınız. Ben de 6 yıl önce 130binde yaptırdım bakımları.. Yılda bi yağ ve filtreler değişiyor kafam rahat. 202bin km oldu. Şu sıralar ortalık açgözlü, sırtlanların araçlarıyla dolu. 10 arabadan 9unun alır almaz bir ton masrafı çıkar. Ne gerek var ya. |
Mıralini bızmak istemedim arkadaşın işte araç opel bi de en az 10 kağıt gider önü açık
|
Bende 2015 fluence 1.5 dci touch var. Ya kilometreye göre yada yıla göre bakım yaptırıyorum artık hangisine önce ulaşırsam. Aracım şu anda 110 binde fakat bende değiştirmeyi düşünmüyorum. Nerede trak orada bırak. Çünkü temiz aracı satmaya kalksam büyük ihtimal 1 hafta sonra 10 bin fazlasına ilanda görürüm, büyük ihtimal kilometreyi de düşürürler. Temiz olarak ona buna satacağıma bakımlarını zamanında yaptırıp eşek niyetine binerim daha iyi, en son şanzıman yağını değiştirdik. Ayrıca kabaca hesap yaptığımda bunu satıp düzgün araba almaya kalksam en az 50 bin daha koymam gerekiyor. Hem en iyi araba, anahtarı sahibinin cebinde olan arabadır.
|
Memlekette zibil gibi olan 1.3Mj Egea'nın bile baskı balatası 500lira
İlginç |
Hayırlısı olsun. Bence doğru bir karar. Insignia kesinlikle yeterli bir araç binici bir insan için. Tüketim toplumu olarak çabuk tüketiyoruz. Bende kendimce 8 yıl bindiğim 14 yaşındaki aracımı değiştirdim. 10 yaşını geçen araçlarda satma durumu giderek zorlaşıyor. Alıcı bulunuyor ama biraz daha fedakarlık yapılıyor fiyat konusunda. En az 4 sene binilir benim düşüncem
|
Volan değişmeyecek.
güncel parça fiyatlarını yazıyorum. zincir seti gm-550 yağ pompa contası gm-180 üst kapak ontası gm-160 eşanjör nfr marka 350-waxell -130 baskı balata luk-350 debriyaj bilyası gm 380-sachs 300 turbo geri dönüş hortum gm 170 yağ soğutucu conta takımı yan sanayi 80 buradaki malzemeler 2200 tl tutuyor. buna direksiyon kutu onarımı, alt takımda çıkarsa ufak tefek parçalar, ve yağ bakımı + işçilik eklenecek. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |