< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotfrom1984 -- 19 Temmuz 2019; 1:26:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotfrom1984 -- 19 Temmuz 2019; 1:26:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu tarz öğrenci tipleri ilk 1000'de %1-2lik alanı kapsıyor. Forumda şimdi yeni gördüm r.mahmut ekrem diye biri de konu açmış ve o da matematikte kaynak çözmeden fulle yakın yapmış.Kim bilir matematikte denemeye başladıkları ilk net 30 dur. E sen bu adamların yaptıklarını başarı saymıyor musun diyebilirsiniz. Kesinlikle müthiş başarıdır bu sıralamalar. Ama Türkiye'deki öğrenci profilinin çoğuna göre bu arkadaşların çalışma yöntemi spesifiktir. Liseleri, öğretmenleri, çevreleri komple kusursuzdur. Zaten üstte konu sahibi belirtmiş bunu. Mesela böyle 200binden ilk bine çeken öğrencilerin konuları her seviyeye işe yarar.
|
Bu arkadaş biraz extrem. Türkiye geçen yıl ea 2.sine benziyor. O arkadaş matematikten 1 kaynak bile çözmeyip full çekmişti. Küçük yaşlardan beri yarışmalara hazırlanan, olimpik yarışmacı. Referans almadan önce kendi eğitim geçmişinizi, seviyenizi bir gözden geçirin.
|
+
|
Ben ne anlatiyom sabahtan beri giremiyo zaten sinav iyice kusursuzluk sinavi haline geldi. 78-80 ayt siradan artik. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:40:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naffy -- 18 Temmuz 2019; 19:53:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|