Şimdi Ara

Sayın LPG ustaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ismini vermek istemedigim X marka sıralı sistem lpg kitini iki yıl önce 2001 model megane aracıma taktırdım.
    Benzin göstergesinde takıp edebildiğim kadarıyla aracım fazla benzin yakıyormuş gibi geliyor.
    Bunun üzerine yetkili servisle yapmış olduğum görüşmede benzinle gazın aynı anda yanmasının mümkün olmadığını söyledi.
    Bu doğrumudur eğer doğru ise fazla benzin yakmasının sebepleri nelerdir.
    Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Saygılar...

• Ben uste değilim ama bu forumdan öğrendiğim kadarıyla bazı LPG sistemleri araç yüksek devirde seyrederken benzine geçiyormuş.

Ayrıca bu soruyu Taktırdığın LPG sisteminin topiğine yazarsan yetkili kişilerden X MArkanın servvislerinden doyurucu ve hızlı cevap alabilirsin.

Forumun bu kısmında hemen hemen her LPG sisteminin topiği var.
  • Belli bir devirden sonra araba benzine geçiyordur..3500-4 bin deviri geçmeden kullanırsanız benzin tüketiminiz düşecektir..Markanın ismi ne?
  • arkadaşların dediği gibi eğerki lpg nin basıncı düşük ise bende olmuştu 140 dan sonra araç benzine geçmişti benim kit uyarı vermişti ben ordan biliyorum.Seninde aynı sorunun alobilir.Bence bir ayar yaptır basınç kontrolu yaptır sorunun düzelecektir
    quote:

Orijinalden alıntı: Brky06

Sayın lpg ustaları
    ismini vermek istemedigim X marka sıralı sistem lpg kitini iki yıl önce 2001 model megane aracıma taktırdım.
    Benzin göstergesinde takıp edebildiğim kadarıyla aracım fazla benzin yakıyormuş gibi geliyor.
    Bunun üzerine yetkili servisle yapmış olduğum görüşmede benzinle gazın aynı anda yanmasının mümkün olmadığını söyledi.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nctemiz -- 12 Ekim 2009; 10:51:50 >

• Görüşlerini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    Ama formu takıp eden hiç ustamız yok galiba
    Saygılar...

• Kitiniz hakkında bilgi vermek istemiyorsunuz, ama birçok sistemde, enjektörlerin biri benzinle beslensin seçeneği mevcut.

Yani enjektörlerinizden biri arızalı ise yada herhangi bir şekilde yanlış bağlantı yapıldı ise aracınız aynı anda benzin tüketebilir.

Yada programda bir bozukluk vardır benzin enjektörlerinizi kesmez, yine benzin işemeye devam eder.

Bulunduğunuz ildeki yetkili servisten verim alamıyorsanız, komşu ildeki yetkili servise gidebilirsiniz.

quote:

Sayın lpg ustaları
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Berlin_

Kitiniz hakkında bilgi vermek istemiyorsunuz, ama birçok sistemde, enjektörlerin biri benzinle beslensin seçeneği mevcut.

Yani enjektörlerinizden biri arızalı ise yada herhangi bir şekilde yanlış bağlantı yapıldı ise aracınız aynı anda benzin tüketebilir.

Yada programda bir bozukluk vardır benzin enjektörlerinizi kesmez, yine benzin işemeye devam eder.

Bulunduğunuz ildeki yetkili servisten verim alamıyorsanız, komşu ildeki yetkili servise gidebilirsiniz.

quote:

Sayın lpg ustaları
    Saygılar...

Lpg kitnin ismini vererek gereksiz bir tartışma ortamı yaratmak istemedigim için vermedim.
    Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tartarini LPG hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.