< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 20 Eylül 2022; 14:15:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Scala 1.0-1.5TSI Premium vs MK4 Leon 1.5TSI
-
-
Bence serit takip seni seritte tutmuyorsa hic bir anlami yok. Corollo hibrit kullaniyorum cok bir artisini goremedim. 1.5 Scala 150 beygir ucar. Cam tavandan dolayi 1.0 cok yakabilir bence. Scala icin insanlar devami gelmeyecek bir araba diyor bilemiyorum..
-
Iki araçta da 1.5TSI aynı motor değil mi hocam? Beygirleri neden farklı oluyor anlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Leon 1.5 150 hp mild hybrid destekli scalada ve 1.5 130 hp leonda mild hybrid yok. Dogru kullanimda 1.5 tsi 150 hp leon digerlerinden daha ekonomik olacaktir. Leon scaladan bariz ustun bir araç. Ikinci elde de 130hp 150 hp farketmeden kiymetini daha uzun koruyabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scalanın bagaj hacmi ve arka diz mesafesi daha geniş bunun haricinde her konuda tartışmasız leon üstündür
O hybrid olana zaten para yetmiyor :)
Hocam Leon bariz üstün diyorsunuz ama diğer tarafta da aynı paraya otomatik+cam tavan falan geliyor. Ben otomatik takıntılı biri değilim ama büyük bir artı sonuçta
Sorun şu ki ben bekarım, aracın bagajini ve arka koltuğunu çok az kullanıyorum.
Scala'da manuel seçeneği yok fakat Leon tarafında 1.5TSI'larin tamamı manuel. Bu aracı krediyle alacağım, minimum 3-4 sene bineceğim. Manuel mantıklı mı emin değilim
Leon alınır.
Scala, rapid gibi bir ara model, kimse hatırlamayak birkaç sene sonra.
Her türlü 1.5 fr Leon manuel alırdım ben bunların arasından
-
Kesinlikle Leon. Scala Egea gibi modellerle rekabet etsin diye çıkartılmış, düşük maliyetli bir otomobil.
Arkadaşlar Leon'a karşı fazla yükselttiniz beni. Adamın biriyle takas falan muhabbetlerine girdim. Sonum hayır olsun
EDIT: Alamadım. Başka araçlara yöneliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 18 Ağustos 2022; 10:46:42 >
leon pişman etmez ama manuel pişman edebilir. manuel araçların piyasası zayıf, bayanların %99'u otomatik tercih ettiği için satacağınız zaman potansiyel müşterilerin yarısını kaybediyorsunuz.
-
Manuel olması sizin için sorun değilse satarken de sorun olmaz çünkü leon alıcı kesimi manuele de sıcak bakar. Leon zaten kadınların çok tercih ettiği bir model değil, çoğunlukla apaçiler alıyor
İkisi arasında tabii ki leon. Aile kullanımı olsa belki scala olabilirdi ama orada da alternatif çok olurdu. Şu 1.5 fr leon dururken manuel golf 1.0 alanları hiç anlamayacağım.
Bunu yazarken baktım, manuel golfün fiyatı düşmüş. Şu zamanda fiyatı düşen tek model olabilir. Demek ki kimse almıyor.
-
Leon'un incelemelerini izledim. Birisi kullandığım en tatlı manuel viteslerden biri diyordu. Vites yolları kısa ve hissiyatı kemikli imiş. Zaten direksiyona yakın olması da benim çok hoşuma gitmişti. Erkek gibi manuel alıp süreyim en iyisi
Hocam scala da cam tavan açilmiyor ancak ambiyans olarak gayet hoş göruntu sagliyor.Bütçe kurtarmiyorsa scala alin gecin derim. Hatta performans takintiniz yoksa 1.0 scalada bakabilirsiniz arzı talebi daha yüksek guncel olarak.Leon scala arasinda uçurum yok sonuçta 4 teker
1.5 tavsiye ederim hem 150HP gücü var hem de
1.5 DSG ıslak kavrama
1.0 DSG kuru kavrama
Islak daha mı iyi oluyor hocam
Elbette özellikle şehir içi dur kalk çok olduğu için 1.0 modeller kuru kavrama
1.5 modeller ıslak kavrama
1.5 motordaki DSG şanzımanın ıslak kavrama olduğunu nerden çıkardınız hocam?
Aracımı satamadığımdan alamadım hala bir araç. Satarsam ilk hedef Leon ama o kesin. Scala o kadar güzel gelmiyor artık gözüme.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Leon alınır.
Scala, rapid gibi bir ara model, kimse hatırlamayak birkaç sene sonra. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X