Şimdi Ara

2004 wolksvogen polo 1.4 basicline 16.500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 110 bin km de wolksvagen polo 1.4 basicline araç için 16.500 tl vermek mantıklımı . km si sizce cok mu . serviste kontrol ettirdik araba temiz hiç bir sıkıntısı yok .

http://www.sahibinden.com/109_000_km_de_2004_model_1_4_polo-31WQQaXQQ18555152WQQpXQQdisplayitem

• Yapay Zekanın Yanıtı

2004 Volkswagen Polo 1.4 Basicline: Kapsamlı Bir İnceleme

2004 Volkswagen Polo 1.4 Basicline, bütçe dostu ve yakıt tasarruflu bir otomobil arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Temel model olmasına rağmen, bir dizi kullanışlı özellik ve etkileyici performans sunar.

Polo 1.4 Basicline, 16.500 TL'lik cazip bir fiyat etiketine sahiptir. Bu fiyatla, ABS frenler, sürücü ve yolcu hava yastıkları, elektrikli ön camlar ve merkezi kilitleme gibi temel güvenlik ve kolaylık özelliklerini elde edersiniz.

Performans açısından Polo 1.4 Basicline, 75 beygir gücü ve 126 Nm tork üreten 1.4 litrelik bir benzinli motora sahiptir. Bu motor, otomobile 15 saniyede 0'dan 100 km/sa hıza çıkma yeteneği kazandırır ve 6,5 litre/100 km'lik yakıt ekonomisi sağlar.

Polo 1.4 Basicline'ın kompakt boyutları, şehir içi sürüşler için çevik ve manevra kabiliyetine sahip olmasını sağlar. Seyir halindeyken, süspansiyon sistemi sarsıntıları etkili bir şekilde emiyor ve pürüzsüz bir sürüş sağlıyor.

2004 Polo Basicline yorumları genellikle aracın güvenilirliği, yakıt tasarrufu ve düşük bakım maliyetlerini över. Kullanıcılar ayrıca geniş iç mekan ve pratik bagaj alanına dikkat çeker.

Genel olarak, 2004 Volkswagen Polo 1.4 Basicline, uygun fiyatlı, güvenilir ve kullanışlı bir otomobildir. Temel bir model olmasına rağmen, günlük sürüş ihtiyaçlarını karşılayan bir dizi özellik ve performans sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece Volkswagen Polo için değil,bütün ikinci el arabalar için şu görüşü beğeniyorum.Eğer temizse,muadillerine göre biraz fazla para verilebilir.Çünkü temiz araba bulmak da bir mesele.

Not:Bu araba 75 HP diye çok ekonomik sanıyorsanız,yanılırsınız.Sonra niye çok yakıyor demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 24 Kasım 2009; 20:08:44 >
  • Polo o zaman çıkan sınıfı araçlar içerisindeki en konforlusu ve en kalitelisi ki temiz se biraz pazarlıkla alınabilir tek eksisi abs olmaması ancak araç dediğiniz gibi ise alınıp keyifle binilir ki süspansiyonu sınıfındaki diğer araçlar yol bozukluklarında sert reaksiyon gösterirken yolu bir nevi ütülüyor.
    Ancak ben genel fiyat olarak çok daha pahalı poloları almaya yeltenen kişileri gördüm ki bunun fiyatı daha mütavazi kalıyor.
  • Polo bildiğin bebek arabası 16 liraya yazık olur.
  • tavsiyen nedir?
  • 1.4 75 hp ölü motorlu bu araçlar anca bayanlara göre bence.
    üzerine 1 lira civarı ekleyebilirseniz şöyle birşey önerirdim.

http://www.sahibinden.com/a3_1_8t_2008_gumruk_cikisli-cok_temiz-lpg_li-05WQQaXQQ10118138WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

1.4 75 hp ölü motorlu bu araçlar anca bayanlara göre bence.
    üzerine 1 lira civarı ekleyebilirseniz şöyle birşey önerirdim.

http://www.sahibinden.com/a3_1_8t_2008_gumruk_cikisli-cok_temiz-lpg_li-05WQQaXQQ10118138WQQpXQQdisplayitem

Ben daha yüksek modelli ve bir kaç sene sonra elimden rahatça çıkarabilecegim ve elden cıkarırkende degerinde asırı bir düşme olmayacak bir araba düşünüyorum. ayrıca bu aracın polodan yakıt acısından daha ekonomik oldugunu da sanmıyorum.

yorumların için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault 1.4 Authentique 2007
    15 yıl önce açıldı
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bana kalırsa basicline polo kesinlikle alma astra düşünebilirsin

http://www.sahibinden.com/2001_astra_elegance_62_000_km_de-27WQQaXQQ18932069WQQpXQQdisplayit

örnek bu araç tam dolu bir araç biraz daha büyük ve bence polo dan çok daha karizmatik km ye de dikkat 62.000

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

http://www.sahibinden.com/86700_de_bertone_temiz_arac_bu_fiyata_yok_-98WQQaXQQ17852306WQQpXQQdisplayitem

daha karizması var mı?

http://www.sahibinden.com/2001_coupe_2_2_bertoneee_orjinal_modifyeli_bakmadan_gecme-40WQQaXQQ17586594WQQpXQQdisplayitem

Yarışlara katılmayacaz yaw .gerçekten göze hoş gelen spor bir araba ama ben kendimi anlatamadım galiba. bana az yakan çok kaçan 4 kapılı aile otomobili lazım.

• Basicline donanımlı ABS bile bulunmayan poloya bence 16.500TL verilmemeli. Birkaç sene bile binecek olsanız can bu Allah korusun belki bugüne kadar ihtiyacınız olmadı ama bir kez ihtiyacınız olur canınızı kurtarır belki.

1-2 sene sonra kolayca satabileceğiniz başka araçlar da mevcut veya en azından biraz daha araştırıp ABS'li bir polo alın derim. Öneri isterseniz;
    http://www.sahibinden.com/2004_polo_1_4_comfortline-97WQQaXQQ18928188WQQpXQQdisplayitem mesela.
  • http://www.sahibinden.com/54000_km_2007_model_fiesta_buz_beyazi_1_4_tdci_comfort-85WQQaXQQ18864420WQQpXQQdisplayitem

buyur hocam babamın şirket aracı kesinlikle çok az yakıyor tdci zaten ses sistemi gayet güzel klima olsun ve yokuşta a benzinli audiyi ağlatırsın :) 1.8 2.0 vs :) ve kesinlikle 1.6 lpg li bir araçtan az yakıyor
  • ama sen hem ailem var hem konfor isterim hemde yerine göre 5.25 bmw lere kafa tutarım 2.0 motor lpg taktırırım olsun dersen bir araç öneririm 4 kapı sedan hepsibirarada :)
  • fiesta güzelmiş ama dizel araçlar için 2. el alınmaz diyorlar. arıza yaptıgı zaman masraf cok oluyor ve motor ömürleri kısa oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahirkomit

fiesta güzelmiş ama dizel araçlar için 2. el alınmaz diyorlar. arıza yaptıgı zaman masraf cok oluyor ve motor ömürleri kısa oluyormuş.

Kısmen doğru büyük oranda da yanlış şöyle ki: Temiz bakılmışsa yani bakım gecikmemişse dizel motorlar çok sağlam motorlardır ama geçmişini bildiğiniz birinden veya servisten temiz raporu çıkan bir dizel araba alınır yoksa 2000-8000TL arası değişen turbo fiyatları can yakabilir. Ama eğer ayda 10.000km 'den fazla yapmayacaksanız gereksiz tabi böyle bir risk almak. Benzinli motora göre daha az arıza yapar ama dediğim gibi turboya birşey olursa kötü sonuçları olabilir. Aldığınız kişiyi tanıyorsanız veya servsiten onay almışsa bence benzinliye tercih edilesi motorlardır.

Motor ömrü de tamamen kullanıcıyla doğru orantılı bir durum bakımlarını yaptırırsan 1.000.000 km bile gider ki zaten o kadar sene o arabadan gına gelir

• güzel açıklama hocam dizel motor herzaman daha sağlamdır daha uzun ömürlüdür bunu unutmayalım örnek (babam şirket aracıyla 2009 fiesta 109.000 km yapmış durumda ama araç muazzam tek değişen kısmı filtreler vs baskı balatası gerisi orjinal unutmadan hocam sen kesinlikle az yaksın küçük ve kolay gidicek aile arabası istiyorsan sana tavsiyem kesinlikle fiesta olur ancak dediğim gibi hem konfor hem 4 kapı sedan hemde 5.25 e kafa tutucaksan 2.0 motor lpg parasını karşılaman lazım ki ben olsam öyle yapardım yaptımda bkz:opel calibra turbo)

sana önerim vectra 99-01 arası elegance olur 2.5 cdx olur gt olur veya yine 99-02 arası opel omega olur ki omega makam aracıdır tadından yenmez ama vectra lar kısmen kolay giderken omega biraz zor satılabilir...

unutmadan hocam umarım pişman olmuycağın bir seçim yaparsın ancak ne alırsan al servis parasını verip en ince detayına kadar check up yaptır servis geçmişini araştır adamın ailesine tipine bak :) kolay gelsin sana

• yorumlarınız için teşekkür ediyorum. bu ilk arabam olacağı için ince eliyorum. hata yapmak istemiyorum onun için kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahirkomit

fiesta güzelmiş ama dizel araçlar için 2. el alınmaz diyorlar. arıza yaptıgı zaman masraf cok oluyor ve motor ömürleri kısa oluyormuş.

az yakan çok kaçan bir aile aracı arıyorsan 2005 1.3 mitsubishi colta bakmanı öneririm.

gerçekten az yakar ve 95 hp motoruyla 1.6 gibi kaçar ( bu tabirler komik oluyor ama sen öye yazmışsın ona uysun dedim)

geçen bir arkadaş 2005 modelini 16500 e aldı.

iyi pazarlık yaptı ama araştırırsan bulabilirsin.

donanım performans tüketim olarak 1.4 basic polodan iyidir.

en az donanımda 4 havayastığı abs ebd alaşım jant, otomatik klima standart.

denk getirebilirsen 6 havayastıklı esp li asr li coltlarda mevcut.

iç hacim olarak ise çok geniş bir iç hacmi var.

arka koltuğa oturduğunda acaba dışarıdan gördüğüm aracın içinde değilmiyim diye bir yanılmasamaya düşüyorsun. gerçekten çok geniş.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Kasım 2009; 11:59:46 >

• Basicline poloya 16 bin verceğine 2 bin lira daha koy Highline Polo al 2002-2005 model arası sanırım Highlinelerde ABS ESP Dijital Klima Sunroof Yol Bilgisayarı Elektrikli dış dikiz aynalar ve daha fazlası standart

http://www.sahibinden.com/2002_volkswagen_polo_1_4_higline-28WQQaXQQ11241951WQQpXQQdisplayitem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.