Arkadaşlar 1 tb seagate expansion portable drive serisi SRD0NF1 model numaralı harici disk kullanıyorum. Bu diskin içerisinde .jpg .png gibi fotoğrafların hiçbirisi açılmıyor fakat video uzantıları, belgeler vs açılıyor. Verdiği uyarı aşağıdaki gibi. İnternette soruna ilişkin tüm çözüm yollarını denedim fakat düzeltemedim. Diskin içerisindeyken de, diskten bilgisayara kopyaladıktan sonra da açılmıyorlar. Bir çözüm yolu biliyor musunuz? |
Seagate harici diskte fotoğraflar açılmıyor
-
-
PC'ye kopyalayıp dosya adını değiştirebiliyor musunuz?
Explorer/Gezgin ile olmazsa komut satırı ile?
Bir de adını değiştirip deneyin.
-
Denedim onu da fakat yine de açılmıyor. Hala bir çözüm bulamadım. Elime başka bir pc geçerse onda deneyeceğim bir de problem çıkacak mı diye.
-
Virüs koruyucu nedir?
Loglarına bakabilir misiniz?
Dosyaları çift tıklayıp açmaya çalıştığınızı düşünüyorum.
Başka bir görüntü programında açmayı deneseniz... MSpaint, GiMP, Photo viewer vs.
XnView yahut benzeri bir görüntü dosyası browser'ı ile deneseniz...
Bir de dosyanın başına baksak...
NotePad++ veya benzeri bir HEX/text editör ile ama sakın Windows'un kendi Notepad'i ile denemeyin, dosya büyükse yıllar sürüyor kendine gelmesi.
Ya da komut satırı açıp...
more DOSYA.ADI
İlk sayfadaki en tepede yazanlar. Beklentimiz ilk yedinci bayttan/karakterden itibaren JFIF ya da EXIF yazması.
www.file-recovery.comJPG Signature Format: Documentation & Recovery Examplehttps://www.file-recovery.com/jpg-signature-format.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 8 Aralık 2024; 1:22:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X