Şimdi Ara

Seagate Sata Hdd'ye İki Windows Xp Kurmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç ay önce Seagate Sata 320 Gb kapasiteli bir harddisk (ST3320620AS) aldım. Bundan önce kullandığım 80 ve 160 Gb'lık IDE harddisklere kolaylıkla 2 veya daha fazla windows kurabiliyordum. Fakat onları Fat32 olarak formatlıyordum. Bu 320 Gb'lık harddiski aldığımda 4'e bölüp hepsinin NTFS olarak formatladım ve Windows XP kurdum. Hatırladığım kadarıyla harddiski Windows Xp'yi kurarken formatladım. Şimdi harddiskime ikinci bir Windows XP çekmek istediğimde Windows CD'si harddiskimi 120 GB'lık tek partisyon olarak görüyor. Halbuki 80 GB'lık (yaklaşık olarak) 4 parça olarak formatlamıştım.
    Acaba ne için Windows kurulum CD'si harddiskimi doğru olarak görmüyor ve nasıl iki Windows çekebilirim?
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• A R A M A Y A P

en az 20 topic var.

Arkadaşlar Lütfen yazmadan önce bi arama yapın...
  • sp2xp cd si ile kurulum yap.Sp2 yok diyorsan seagatein sitesinden bi program var floppye çekip pc yi onunla açıp xp kur.Aramadan ben sana söyliyeyim
  • Arkadaşlar benim Sp2'li zannettiğim Xp CD'si meğer SP2'li değilmiş. Bugün başka bir Windows CD'si ile deneyince harddiskimi doğru olarak gördü.

İlgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_A_V_U_Z -- 7 Ocak 2007; 18:45:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.