Şimdi Ara

Seat Cordoba TDI & Opel Corsa CDTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır bir dizel araba almayı düşünüyorum. Bu iki modeli kullananlar var ise araçları ile ilgili görüşlerinizi yazabilirmisiniz.

• tabiki seat cordoba TDi

karşılaştırma bence.. biri vw kalitesi diğeri opel
  • valla ben ikisinide düşünmezdim.

ikiside farklı araçlar ne tür araba istiyorsun bir kere.

cordobayı düşünmeme sebebim.1. si motoru inanılmaz gürültülü.2.si altı çok alçak bizim ülkemize gelmez.3.sü ise ve en önemlisi içi tabuttan farksıuz inanılmaz dar bir araç.
    onun dışında performansı iyi yakıtı iyi bagajı büyük ama ben yinede tercih etmezdim ve zaten etmedikte.arkadaşa araba bakıyorduk tercihler cordoba c3 ve fusion idi biz gidip dizel fusion u aldık ve çok memnunlar.

corsa da zaten bayan arabası gibi küççücük bi araba 2 kişi yan yana oturamaz.
  • Diğer modelleride araştırıyorum. ama test ettiğim araçlar,

vw polo, dış görünüm çok iyi, ancak direksiyona oturduğumda kendimi güvende hissetmedim. direksiyon bile çok basit duruyor. ayrıca opsiyonsuz fiyatı bile pahalı

hyundai getz, daha kapısını açtığımda arabadan soğudum, araba teneke hissi veriyor. fiyatı ucuz, ama get alacağıma tata indica alırım onunda fiyatı ucuz hemde baya ucuz

toyota corolla mükemmel bir dizel, yılbaşından önce 32000 ytl kampanya fiyatı vardı, biraz pazarlık ve bütçeyi zorlamaya değerdi. şuan 34000 ytl. yinede bayiler ile görüşücem.

opel corsa şuan sıcak baktığım bir model. ancak işçilik ve konfor olarak çok iyi geldi bana. küçük olmasına rağmen direksiyonda iken insana güven veriyor. enjoy modeli + P1 stil paketi ile toplam 28000 ytl. bütçe

seat cordoba daha yerinde inceleme fırsatı bulamadım. netten araştırdığım kadarı ile donanım, görünüm ve fiyat olarak gayet iyi bir araba. henüz test sürüşü yapmadım. fiyatı 28500 ytl.

ford fiesta aslında görünüş olarak gayet iyi ama donanım ve fiyat olarak pek cazip gelmedi. aracın koltuğuna oturduğumda ısınamadım araca.

• valla o zaman toyota al.o kadfar parayı küçük arabaay vereceğine en azından araba biniyom dersin.

ben getz kullanıyorum ve çok memnunum küçük arabaya getzden fazla para vermem açıkçası
  • aslında bende çok para vermek istemiyorum ama bütçeme göre alabileceğim en iyisini almak istiyorum. seat cordoba yı kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
  • 1 ay bekleyebilirsen

yeni kasa punto multijet i de test edip öyle karar verirsin.küçük otomobil sınıfının en irisi

1 ay geç diyorsan toyota corolla yı saydığın araçlar arasında tek geçerim.

zaten corolla c-segment diğerlerinden bir sınıf üst
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Seat ibiza 2011 1.2tsi Dsg
    3 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

1 ay bekleyebilirsen

yeni kasa punto multijet i de test edip öyle karar verirsin.küçük otomobil sınıfının en irisi

1 ay geç diyorsan toyota corolla yı saydığın araçlar arasında tek geçerim.

zaten corolla c-segment diğerlerinden bir sınıf üst

Punto iyi seçenek.. Corsa(8 senedir) hastası old. için corsa derim her zaman sempatik ve güvenli gelmiştir ayrıca standart paketinde abs+klima+2 hava yastığı var fiyatı 25,500ytl..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla ben ikisinide düşünmezdim.

ikiside farklı araçlar ne tür araba istiyorsun bir kere.

cordobayı düşünmeme sebebim.1. si motoru inanılmaz gürültülü.2.si altı çok alçak bizim ülkemize gelmez.3.sü ise ve en önemlisi içi tabuttan farksıuz inanılmaz dar bir araç.
    onun dışında performansı iyi yakıtı iyi bagajı büyük ama ben yinede tercih etmezdim ve zaten etmedikte.arkadaşa araba bakıyorduk tercihler cordoba c3 ve fusion idi biz gidip dizel fusion u aldık ve çok memnunlar.

corsa da zaten bayan arabası gibi küççücük bi araba 2 kişi yan yana oturamaz.

Arkadaşım zaten fusion la cordoba karşılaştırılamaz ki??
    Fusion yerden yüksek iç hacmi çok geniş aile aracı.
    Cordoba biraz daha dar.
    Ama alacak arkadaşta beğenmedim dior.
    @@hakinen

Arkadaşım biz de Seat İbiza var TDi yeni aldık.Aracın gürültüsü cidden var ama yavaş giderken ya da gazdan ayağını çekerken var bu gürültü.
    Hızlanırken turbo devryee girior ve tar tar sesi nispeten kayboluor.Cordobanın kasası corsaya göreye daha oturaklı ve daha güvenli gibi gelio.
    Teknik verilerden haberdar deilim ama corsada ne tür dizel motor var sessiz mi çalışır bilmiom ama dizel cordobada Vw nin eski TDi teknolojisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 11 Ocak 2006 12:19:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.