Şimdi Ara

SEAT IBIZA 2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2004 MODEL IBIZA 1.4 TDI ALDIK. AZ YAKTIGI ICIN ALDIK ARACI. MEMNUN KALACAKMIYIZZZ ??

• kullanıp göreceksin
  • kalırsın :)
  • sende SEAT cısın belli :)
  • hocam valla ben 2003 haziran da benzinlisini sifir aldim.
    alirken niyetim 150.000 yapip satmakti.
    fakat kiyamiyorum , gereginden fazla saglam masallah.
    muhtemelen sende cok memnun kalacaksin ve satmaya kiyamayacaksin.
    haa birde ben kamyonet , is makinasi niyetine kullaniyorum keratayi. taniyanlar bilir hor kullanirim :)
    yeri gelir fayans tasirim(ki yazin ev tadilati vardi 1 ton fayans cimento kalekim sardim arbaya koltuklari yatirip banamisin demedi:) yeri gelir ev esyasi tasirim :)
    su andaki 140.000'i gectim ve yeni hedefim 300.000
    gecen siliindir kompresyonlarini olcturdum , 10,5-11,5 kg/cm2 cikti.
    fabrika cikisi 12,0 oluyormus ve bu deger 4,0-5,0 oldugunda reizyon gerekirmis :)
    masallah masallah nazar degmesin aman duldule
    gule gule zevkle kullanin hocam.
    (cukarlara girerken on takim ses yapar bunlarin , eyvah biraktik galiba on takimi dedirten bi gumleme sesi gelir ama normaldir takma , bunca zamandir langir lungur giriyorum hic bisi yok on duzende filan , baktiriyorum devamli)
    orjinal radyosu zayiftir , pek iyi cekmez ,
    bir de benzinli ise her 20.000 km de potansiyometresini temizleteceksin serviste(40 ytl).
    dizelde de var mi ayni dert bilmiyorum.
    baska bi derdi yok hocam bunlarin.

quote:

Orjinalden alıntı: Mer_SL

sende SEAT cısın belli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyavuz -- 26 Eylül 2007; 10:23:29 >

• SEAT ayrı bir araba...hem spor kullanırsın hem normal.. seridir sağlamdır.. v.s v.s.. sorunlar ı ise:
    biraz yol sesi
    100 km üstünde kapılardan rüzgar sesi
    arka koltuk biraz dar
    (ki bunların cogu cok araçta var...)

onun dısında + ları çok fazla..saymaya gerek yok ara bulursun...
  • sonuna kadar katiliyorum ,
    dun aksam sahil yolundan 30 km hiz ile 2.viteste tingir mingir elimde sigaram sakin sakin pendikten bostanciya dogru gidiyorum.
    bu sekilde giderken sol yanimda kirmizi bir fiat brava artizlik yapti.
    direk gazi vermemle 2.viteste hic vites degistirmeden 6500 devir 90 yaparak uzadim ve gittim.
    bazen motorsiklet kullandigim hissine kapiliyorum nedense

quote:

Orjinalden alıntı: bdx
    SEAT ayrı bir araba...hem spor kullanırsın hem normal.. seridir sağlamdır.. v.s v.s.. sorunlar ı ise:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    SEAT IBIZA SPORTOURER
    14 yıl önce açıldı
    2006 kia cerato 1.5crdi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yedek parçası ve servisi dışında iyi araç ama servise yetişemeyip sattık 2004 benzinlisini
  • Mcyavuz; tam değineceğim konuya el attın ki ve benı çok rahatlattın. çukura gırdıgımde on takımdan pat kut dıye ses gelıyor. aynen senın dedıgın gıbı on takımı braktık dıyoruz. tamırcıye goturduk on takım gayet saglam ve sorunsuz dedı ama benım ıcım yıne de rahatlamadı. demekkı butun ibiza larda var bu ses. eger sorun cıkarmıcaksa okey ..
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız sürüşler diledikten sonra ;

Yakıt konusunda şüpheniz olmasın , yol tutuşu da kendi sınıfında iyiler arasında , sportif bir tipe de sahip ve siz de beğenip aldıysanız ve içinize sindiyse , memnun kalmamanız için başka bir etken göremiyorum ben
  • benim bi arkadaşım da az yaktığı için bu arabayı tercih etti dizelini
  • abi valla ben ayni sebeple defalarca servise , olmadi sanayide isinin ehli ustalara baktirdim.
    hic bisi yok.
    ses yapiyo ama bisi olmuyo merete :))
    hic bisi olmaz merak etme ,
    koy benzini , 10.000 de bi yagini degistirmeyi , 20.000 de bi yag-hava filtresini degistirmeyi ve potansiyometreyi temizletmeyi, 30.000 de bi benzin filtresini , 40.000 de bujileri , 60.000 de lastikleri , 100.000 de fren balatalarini ve trigeri, 150.000 de diskleri ve baski balatayi degistirmeyi ihmal etme devam et yoluna.

quote:

Orjinalden alıntı: Mer_SL

Mcyavuz; tam değineceğim konuya el attın ki ve benı çok rahatlattın. çukura gırdıgımde on takımdan pat kut dıye ses gelıyor. aynen senın dedıgın gıbı on takımı braktık dıyoruz. tamırcıye goturduk on takım gayet saglam ve sorunsuz dedı ama benım ıcım yıne de rahatlamadı. demekkı butun ibiza larda var bu ses. eger sorun cıkarmıcaksa okey ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyavuz -- 27 Eylül 2007; 0:33:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.