Şimdi Ara

Seat İbiza Cupra, Opel Astra GTC Sport, Alfa Romeo 159 [Öğrenci]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocalarım öğrenci arabası olarak alınacaktır

1- Seat Ibiza 1.4 Tsi Sport Coupe Cupra 2011 yada 2013

2- Opel 1.4 T GTC Sport 2012

3- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 2007

Sizce hangisi neden?

Ekleme: Ortalama 55.000 tllik yüksek performanslı başka araçlar önerebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algülümvergülüm -- 8 Kasım 2015; 14:25:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 159 çünkü ön farların bakışları yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarını arabaya bindirmek ve hoşnut etmek istiyorsan 4 kapılı bak coupe değil.

Ha ben sevgili yapar sadece onu bindiririm dersen olur gtc derim ama genelde öyle olmaz o işler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    Siz araclarinizi baskalarinin keyfi icin mi aliyorsunuz? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Arkadaşlarını arabaya bindirmek ve hoşnut etmek istiyorsan 4 kapılı bak coupe değil.

Ha ben sevgili yapar sadece onu bindiririm dersen olur gtc derim ama genelde öyle olmaz o işler.

İllaha coupe olacak demiyorum hocam yüksek beygirli az yakan modeller olduğu için yazdım bunları bu tarzda 55.000 tllik 4 kapılı sedan bir model de önerebilirsiniz anca nolur eski e36 e46 kasa bmwler olmasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Siz araclarinizi baskalarinin keyfi icin mi aliyorsunuz? :)

Ben alırken 4 kapı olsun doluşur, gezeriz diyerek almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

Arkadaşlarını arabaya bindirmek ve hoşnut etmek istiyorsan 4 kapılı bak coupe değil.

İllaha coupe olacak demiyorum hocam yüksek beygirli az yakan modeller olduğu için yazdım bunları bu tarzda 55.000 tllik 4 kapılı sedan bir model de önerebilirsiniz anca nolur eski e36 e46 kasa bmwler olmasın :D

Bana kalırsa 2011-2012 insignia 1.6 turbo 180 bg derim uçar kaçar jant,yay bir kaç değişiklikle yakıp kavurur ortalığı ayrıca içi geniş ve ferahtır 4 kapılıdır,öyle sanıldığı gibi çok yakmaz.

Eski olur daha bir karizma durur dersen bmw e90 kasa 320i veya 320d.Tabi bunun vergisi ona göre yüksek olur.

Ben arabayı kimse için almam kendim için alırım.Ama üniversitede arkadaş ortamı olduğu zaman araç az yakan bir dizel 4 kapıysa rahat ve ucuz yolculuk için arkadaşlarla şehir turları yapabilir gezebilirler ha bazıları asosyaldir ona birşey diyemem yada kendi aracıyla değil başkasının aracıyla yaparlar.Ama dediğim gibi öğrenci için düşünülüyorsa bu şekilde araç almak daha mantıklı olabilir.Ha ben buna göre almam orası ayrı.

Liseli miymiş yapma ya hocam,boşa tavsiyede bulunduk şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Cupra Leon vs A3 Sedan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bana kalırsa 2011-2012 insignia 1.6 turbo 180 bg derim uçar kaçar jant,yay bir kaç değişiklikle yakıp kavurur ortalığı ayrıca içi geniş ve ferahtır 4 kapılıdır,öyle sanıldığı gibi çok yakmaz.

Eski olur daha bir karizma durur dersen bmw e90 kasa 320i veya 320d.Tabi bunun vergisi ona göre yüksek olur.

Ben arabayı kimse için almam kendim için alırım.Ama üniversitede arkadaş ortamı olduğu zaman araç az yakan bir dizel 4 kapıysa rahat ve ucuz yolculuk için arkadaşlarla şehir turları yapabilir gezebilirler ha bazıları asosyaldir ona birşey diyemem yada kendi aracıyla değil başkasının aracıyla yaparlar.Ama dediğim gibi öğrenci için düşünülüyorsa bu şekilde araç almak daha mantıklı olabilir.Ha ben buna göre almam orası ayrı.

Liseli miymiş yapma ya hocam,boşa tavsiyede bulunduk şimdi.

Ocak 97 doğumluyum evet liseliyim , boşuna değil düşüneceğim teşekkür ederim

• Ne babalar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Ne babalar var

+ladım ne diyeyim

• quote:

Evet hocalarım öğrenci arabası olarak alınacaktır

Sizce hangisi neden?

Ekleme: Ortalama 55.000 tllik yüksek performanslı başka araçlar önerebilirsiniz :)

2013 Cupra al pişman olmazsın.Vur egzozu çek stage 1 yazılımı bağırta bağırta gez .
  • nerede palio önerdiğimiz günler

• quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

Evet hocalarım öğrenci arabası olarak alınacaktır

Sizce hangisi neden?

2013 Cupra al pişman olmazsın.Vur egzozu çek stage 1 yazılımı bağırta bağırta gez .

100 km de 15 litre yakmasın sonra

• ibiza cupra

• Allah daha çok versin ama öğrenci arabası yazıp şöyle araba tavsiye istemenize gıcık oluyorum.Öğrenci değil genç arabası aradığınız.Öğrenci adam palioya biner lada ya biner ne bileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algülümvergülüm -- 8 Kasım 2015; 21:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Allah daha çok versin ama öğrenci arabası yazıp şöyle araba tavsiye istemenize gıcık oluyorum.Öğrenci değil genç arabası aradığınız.Öğrenci adam palioya biner lada ya biner ne bileyim.

+1

• Mantık İbiza
    Gönül Alfa
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Adamın öğrenci arabası diye kararsız kaldığı arabaları memur babam alamaz.

• Cupra iyi kaçabilir ama 12-13 litreden düşmeyeceği kesin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.