Şimdi Ara

Seat Leon 1.6 tdi Test Sürüşü / 110 PS DSG Yazılım öncesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar sizler için son model 2015 kasa Seat Leon 1.6 TDİ i inceledik araç stock fakat , hangi modifiyelere kaç beygir alacağınızı bu videoda ele aldık umarım hoşunuza gider :)

Beğendiyseniz beğeni ve abone olmayı unutmayın :)

Seat Leon 1.6 TDİ

• bu tarz incelemelerin artmasına çok seviniyorum, elinize sağlık.
  • Güzel test tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimiferhat kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90-105 önceki nesil 1.6TDI ile 110-120 lık Golf 7 den itibaren kullanılan motorlar farklı. Yeni serilerin soğutma sistemleri, turbosu ve motor yapısıda farklı. Önü açık olanlar daha ''kara düzen'' denebilecek önceki 1.6TDIlar. Ayrıca dizel yüklemek için en kötü seçim 7DSG.

Tork dayanımı zayıf, özel kit ile güçlendirilmesi gerekiyor. 7 DSG en çok sorun yaşanan şanzımanlardan biri iken neye güvenilmiş baya komik.

Arkadaş turbocu ve yazılımcı ama üstün körü konuşmuş şahsen aracımı emanet etmeyeceğim tarzda tam bilgisi olmadan yorumlar yapmış.

----

Video güzel eline sağlık devamını bekliyoruz.
  • Soracaklarım var mesajım bulunsun müsait zamanda izleyip sorularımı yazacağım.

Test için teşekkürler.
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    tabiki istediniz zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

90-105 önceki nesil 1.6TDI ile 110-120 lık Golf 7 den itibaren kullanılan motorlar farklı. Yeni serilerin soğutma sistemleri, turbosu ve motor yapısıda farklı. Önü açık olanlar daha ''kara düzen'' denebilecek önceki 1.6TDIlar. Ayrıca dizel yüklemek için en kötü seçim 7DSG.

Tork dayanımı zayıf, özel kit ile güçlendirilmesi gerekiyor. 7 DSG en çok sorun yaşanan şanzımanlardan biri iken neye güvenilmiş baya komik.

Arkadaş turbocu ve yazılımcı ama üstün körü konuşmuş şahsen aracımı emanet etmeyeceğim tarzda tam bilgisi olmadan yorumlar yapmış.

----

Video güzel eline sağlık devamını bekliyoruz.

araç garantilidir büyük ihtimal.şanzımanı ele alsalar yazılımı eski haline getirir servise sokar 500 600 lira işçilikle çözerler.mekatronikse mesele o zaman da 1000 2000 aralığına mal oluyor.dsg li araca bir de modifiye yapmak büyük risk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

tabiki istediniz zaman :)

Arkada oturan arkadaşın bilgisini takdir etmiştim Corsa videosunda. Bunda da yaptığı pik'lerle durumu destekledi. İkinizden bu şekilde daha çok video istiyorum(z). :)

Araç sahibinin yerinde olsam yazılımla vs arabayı fazla yüklemezdim. Zaten araç şuan 250 tork ve hatırladığım kadarıyla Dsg'nin dayanımı 300Nm hal böyle olunca azıcık yüklemeyle araç tork bandının dışına çıkacak. Roll vs biraz yüklendiğinde en iyi ihtimalle kavramayı kucaklaması olası.

Aracım düz vites 1.2tsi 90hp'lik Polo daha 1400km'de. Bir ara yazılım yaptırıp ortalama 125-130hp civarına çekmek istedim fakat oluşabilecek sorunlardan dolayı vazgeçtim. Yazılımla alakalı olmayan bir sorunla karşılaşsam bile takıntı yapıp " acaba yazılımdan mı? " sorusuyla boğuşmak istemedim.

Eline anahtar alıp, kolu sıvayan adam için tsi oynamaya müsait. Karşılaşılacak sorunlarla baş edilecek bütçe ve zaman varsa uğraşmaya değer.

Video için tekrar teşekkürler. Selamlar..

• yazılım sonrası kaç hp kaç tork oldu?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Videoyu izlemediniz sanırım :)
  • video falan gözükmüyor, linki yokmu
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Link yukarıda mevcut

• 7 ileri dsg ye 300nm dediler daha iyi dediler dediler de dediler bu adamlar güya araç yükleyen araç bilen insanlar yazık...
  • Soft chip ile bu araç benim chipli dizel 145 lik focus 3'ü geçer bu araç hafiflik avantajıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 2 Şubat 2016; 14:38:42 >
  • 7 ileri dsg li 280-300 ps cupralar ve gti lar mevuct , ve yürüyorlar

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Cupra ve gti lar 6 ileri ıslak tip şanzıman ve daha dayanıklıdır.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    7 ileri dsg şanzimana sahip onlar da

• iade kullanıcısına yanıt
    Polo gtı ve cupralar hepsi 7 ileri dsg si leon da ise tam olarak bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.