Şimdi Ara

seat leon mu astra mı jetta mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır araba almak istiyorum.Derdim kısacası 3-4 farklı araç için kararsız kalmam. 1.si seat leon u çok istiyorum ve test sürüşünü de yaptım 14. 140hp'lik motoruyla. Bence gayet başarılıydı. Ama diğer taraftan vw jetta ya da golf VII 1.2 105PS arasında da kalıyorum. Sonuçta marka değeri var. Bir de astra 1.3 dizel 95hp var ama onu da test sürüşü yaptım ve aracın hafif rampalarda bile gösterdiği performans beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Şuan da bir aracım var ve geçenlerde hesapladığımda yılda ortalama 13.300 km.yol yapmışım. Sizce hangi araç daha uygun olur ya da alternatif marka modeller var mı bu modellere benzer. Teşekkürler...

• Golf7 1.2 tsi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaeagle84

bütçe?
    kriterler?
  • Seat Leon 1.4 tsi 140 hp FR paket+Full Led.
    Dizel düşüniyor iseniz Cosmo Astra alıp Chip Tuning yaptırmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el audi a3 1.2 tfsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel ise leon benzili ise astra bence .
  • Leon FR Taraftarıyım bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçe olarak 50-55 bin tl arası kriter ise biraz performans ve yakıt.. Aslında astranın 1.3 dizelinin güç ve tork değerleri yüksek olsaydı onu tercih ederdim ama aklımın bir köşesinde hep leon da var. Leon konusunda bilgi sahibi olan varsa bu 1.4 140hp'lik arabanın ortalama yakıtı ne kadar olur onu merak ediyorum. Fabrikasyon değerlerine bakılırsa ortalama 5.2 lt. diyor ki bence çok iyi ama o kadar da düşük olduğunu sanmıyorum... yılda ortalama 13.300 km yol yapmışım dememde ki kastım da bu ortalamada benzinli mi yoksa dizel mi tercih edilmeli??
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaeagle84

bütçe olarak 50-55 bin tl arası kriter ise biraz performans ve yakıt.. Aslında astranın 1.3 dizelinin güç ve tork değerleri yüksek olsaydı onu tercih ederdim ama aklımın bir köşesinde hep leon da var. Leon konusunda bilgi sahibi olan varsa bu 1.4 140hp'lik arabanın ortalama yakıtı ne kadar olur onu merak ediyorum. Fabrikasyon değerlerine bakılırsa ortalama 5.2 lt. diyor ki bence çok iyi ama o kadar da düşük olduğunu sanmıyorum... yılda ortalama 13.300 km yol yapmışım dememde ki kastım da bu ortalamada benzinli mi yoksa dizel mi tercih edilmeli??

Alırken dizel benzinliden pahalı ama satarken dizel yine benzinden pahalıya satılıyor . Yani alacaksan dizel al .
  • Sizin karakterinize bağlı ben jetta alırdım ama genç işi bir şey bakıyorsan golf da güzel leon da ama 2. el de golf daha iyi gider.
  • Jetta içi çok kaliteisz olan bir araç eğer Jetta ile Golf arasında kalsam kesinlikle Golf alırdım , Golf ün içinde de büyük bir kalite yok ama en azından Jetta 'dan iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet çok kararsız bi durum araçların hepsinin birbirinden üstün yönleri var astra hakkında aynı düşünüyorum Golf pahalı geliyor bide golf te 1.2 highline yok nedense . o yüzden jetta ile leon kalıyor geriye jetta benzinli veya leon dizel ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.