1- Reference ve Stylance arasında ne fark var? 2-2006 modell olanlarda başka versiyon varmı? 3-Bu araçların yakıtı nasıl? 4- Tüpe uyumlumudur?
Bende 2004 stella tekno var. Yakıt müthiş. Tüm uyumu 10 numara, şehir içi 23 kuruş, uzun yolda 15 kuruş yakıyor.
lpgylemi benim baktığım arac 2006 model refarence 70 binde lpg var ama işli değil ne eder fiyat konusunda bilginiz varmı?
Son kasa nın tutlmaması nedeniyle fiyatları makul sanırım. Lakin işli olmayan tüpü tüpsüz gibi değerlendir. Zira eskiden proje izdirmesi kolaydı şimdi yapılmıyor diye biliyorum.
projesi falan var herşeyi hazır 300 milyon gibi bi masrafı var işletmeninde araca 21500 diyo sadece tampon boyalı oda problem değil...
sizce 21.500 iyimi bu aracın özellikleri neler ?
söylediğin fiyat çok güzel, dikkat et derim aracın başka hataları olabilir. Çünki piyasanın 4-5 bin lira altını istiyor
piyasanın 4-5 bin altında değil veren ilanlar abartmış ttutulmuyor bence normal fiyatı götürüp göstericez direk almıcaz ilgieline çok teşekkü r ederim parça problemi varmı
quote:
Orijinalden alıntı: NarqozZ
piyasanın 4-5 bin altında değil veren ilanlar abartmış ttutulmuyor bence normal fiyatı götürüp göstericez direk almıcaz ilgieline çok teşekkü r ederim parça problemi varmı
parça problemi yok, her türlü bulabiliyorsun
ilginize teşekkürler son 21.500 diyo 21 bin verdim verirse alıcam
quote:
ilginize teşekkürler son 21.500 diyo 21 bin verdim verirse alıcam
Hayırlı olsun şimdiden. Uygun fiyata alıyosun. Bende 2004 stella var. Zavolli taktıral bin km falan oldu. araç daha 59 binde 21 den aşağı vermem ben. Fiyat gerçekten cazip
araba alıp bir arkdaşım var hani bu yeni kasalar tutulmuyor diyor o aklımı bulandırıyo yoksa 21 500 da vericem
quote:
araba alıp bir arkdaşım var hani bu yeni kasalar tutulmuyor diyor o aklımı bulandırıyo yoksa 21 500 da vericem
Önden ve yandan sorun okda arkadan epey çirkin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme