Merhaba, Eskişehir'de oturuyorum ve İstanbul'da bir galeride araç buldum. Araç detayları yazılmış, tramer kaydı, değişen bilgileri vb. açıklanmış ama şehir dışından galeriden araç almaya çekincelerim var. Öncelikle oraya gittiğimde kozmetik olarak sorun çıkmasa da araçtaki sorunları görebilmek için ekspere götürelim dediğimde haritadan açıp yakındaki eksperleri bulacağım ve buraya gidelim diyeceğim, fakat yakınlardaki eksperi bulduğum için galeri bu eksperle anlaşma ihtimali bana olabilir gibi geliyor. Ayrıca sahibinden satılan fiyatlarla galerinin sattığı fiyat arasında yaklaşık 100 bin TL fark var, bu fiyat farkı da şüphe uyandırıyor. Kısacası galeriden, şehir dışına gidip araç almak riskli midir, yoksa fiyat farkına değer mi? |
Şehir Dışından Galeriden Araç Alınır mı?

-
-
hem şehirdışı hem galeri...başka araba mı kalmadı
-
Borusan ikinci elden araç alıyorum.
Araç İstanbul’da ben Ankra’da
Aracın bedeli 750 bin 20 bin kapora yatırdım. Araç Ankara’ya geldi. Şimdi ona bakmaya gidiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
borusan gibi yetkili satıcılardan neyse de galeriden sakın araba alma. sakın. türkiyede başka araba mı kalmadı? pişman olursun. galericilerin %98'i yalancıdır, dulu kız diye satarlar.
-
10 lira fazla olsun, yaşadığın yerde, sahibinden olsun ya da Carvak, otoplus gibi yerlerden alınabilir.
-
biraz sıkıntılı özellikle bağcılar, esenler o taraflar extra sıkıntılı
-
Alınır Bir insanın kanı bozuk olduktan sonra galeri şahıs binici alsatçı farketmez.
Gider ucuz olsun yakın olsun diye çiğköfteci den bozma ekspere gidersen evet anlaşması olabilir.
Adama gitmeden netleştireceksin adi olan yamanlar tarcanlar götüreceğiz söylediğin harici bir şey varsa eksper masrafı senden dersen kabul ederse sorun yok.(Arabasına güveniyordur) Bu ekspertizler kolay kolay 2-3 lira için kendine leke sürdürmez marka imajı daha önemli. Yeri geliyor tvlere çıkıyorlar.
Kabul etmez bahane uydurursa o araba sana yaramaz. başka araba bakacaksin.
Fakat Şehir dışına giderken bir araba değilde alternatifini de cepte tutarak gitmek lazım biri olmazsa diğerine bakarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Mart 2025; 16:49:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linkini eklede bizde bakalım varmı bi olumsuz duran bişey
-
Gezen adam firması var,gerek yok o kadar atraksiyona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtlar için herkese teşekkürler.
Almayı düşündüğüm araç;
Fakat sonra yaşadığım şehirde yaklaşık 70 bin TL ve 40 bin km fark ile Egea var, onun linki de bu;
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otohall-den-2020-model-fiat-egea-1.3-multijet-easy-138.000-km-1234586399/detayBu durumda hangisi mantıklı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkurhann -- 27 Mart 2025; 16:36:33 >
-
tabi ki egea daha mantıklı olur
Egea Daha sağlam motorlu (pejodaki 1.2 puretech yağlı kayışlı motoru biraz araştır) üstelik daha az hasar kaydı bir tık daha fazla konfor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Mart 2025; 17:13:45 > -
Hocam bence araca yeterli incelemeyi yaparsanız bir noktaya kadar her yerden alınabilir. Geçenlerde aracı değiştirdim. Aracın kasko sigorta 9 bin tuttu, ekspertizde her şeyine baktırdık, 11500 tuttu.
Ha acıdım mı? kesinlikle acımadım verdiğim paraya. Kimisi ekspere vereceği parayı çok görüyor. Arkadaş bu ülkede yeri geliyor sıfır araba boyalı çıkabiliyor. Satıcının bir günahı da olmayabilir, belki bir şey var. Şanzumanından, disklerine her şeyine ayrıntılı baktırmak lazım bence de.
En Beğenilen Yanıtlar

hem şehirdışı hem galeri...başka araba mı kalmadı |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X