Şimdi Ara

Şeker Hastalığına aday mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yaklaşık 1.5 ay önce kan testi yaptırmıştım. Şu an sonuçlar elimde değil fakat kan şekerimi hatırlıyorum. Sınır "60-100" arası gözüküyordu benimkisi "102" çıkmıştı.Doktor bana beslenmeni düzeltmezsen şeker hastası olursun demişti.Doktor bunu diyene kadar çok fazla fast food abur cubur çikolata vb. tüketen birisiydim.Şekerli içeçekleri ve abur cuburları 0'a indirdim yaklaşık 15-20 gündür fazla su içmesem bile çok sık tuvalete çıkıyorum. Biraz araştırma yaptım her kaynakta dolaylı yoldan şeker hastalığı söyleniyor. Genetiğimde şeker hastalığı olan yokken ben daha 18 yaşında genç bir bireyim ve beslenmemi de düzene sokmuşken şeker hastalığına yakalanmam mümkün mü? 2 hafta sonra doktora randevum var eğer şeker hastası çıkarsam yıkılırım. Ömrümün sonuna kadar iğne vurulmaya katlanamam.

• İğne vurdurmazlar merak etme sınır 110 dur açlık şekeri daha önemlidir ayrıca. Tablet verir şeker hapı ama ilaç kullanma aman diyim. Doğal yoldan çözemeye çalış, düzenini değiştir. Bende tam tersi, bende sürekli tuvalete çıkarım susarım ve şekerim tok halde 75 çıkıyor :)
  • Karbonhidratları hayatından çıkar. Hepsi zehir. İnsan doğasına uygun yiyecekler değil.

Şeker, çikolata, ekmek ve tahıl vs. bunlar insanı yavaş yavaş öldüren şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.