Şimdi Ara

selam arkdaşlar direcx 11.1 ile ilgili bişey dicem bi bakınız teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkdaşlar direcx11.1 bilionuz bayadır var direcx 11 çıkarsa bunca alınan ekran kartları ne olur sizce direcx 12 açarmaı güncelleme veririlermi bilmiyorum görüşlerinizi alayım düşünsenize adam masraf yapıor direcx11.1 ekran kartı alıyor 1 yıl sonra birde çıkars adirecx12 uyumlu oyunlar sonra adamın parası uçmasın boşa tecrübelerinizden faydanalım sewgli arkdaşlar yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevglier

• Dx12 şer çıkınca dx11 ler desteklemeyecek malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dx12 sizce nezmana çıkar gederli arkdaşlar
  • Bismillah dx12 konuşulmaya başlanmış Dx11 i yedik bitirdik.
  • d
  • biliorumda dx11 çıkalı kaç yıl oldu bilmiyorum bn pc mde 5 yıl sorunsuz oynadım nerdeyse oyunları zmanında çok begenıolardı pc mi 6 yıllık pc direcx 9.10 açıo bnmkide şimdi directx 11 alsam bide çıkarsa arkdasından hemen snir olurum :)
  • Yeni nesil konsollar dx11 le geliyor ve oyun üreticilerioyunlari genelde konsol icin yapip sonra pc ye port ediyorlar ..yani demem o ki yeni nesil konsollardan dolayi en az 3 sene daha dx11 hukum surecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dx12 ye daha var diye düşünüyorum zaten çıksada konsollardan dolayı dx11 uzunca bir süre iç yapacaktır

• iyi cevaplar aldım güzel teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter106

selam arkdaşlar direcx11.1 bilionuz bayadır var direcx 11 çıkarsa bunca alınan ekran kartları ne olur sizce direcx 12 açarmaı güncelleme veririlermi bilmiyorum görüşlerinizi alayım düşünsenize adam masraf yapıor direcx11.1 ekran kartı alıyor 1 yıl sonra birde çıkars adirecx12 uyumlu oyunlar sonra adamın parası uçmasın boşa tecrübelerinizden faydanalım sewgli arkdaşlar yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevglier

dx destekleyen ekran kartı su an yok tıtan bıle o kdar ucretı ıle desteklemekte, vede ms dx 12 ıcın hıc bır bılgı sunmadı.
    amacın nedir ? ne öğrenmek istiyorsun içten içe onu anlat bize .

• direcx 12 dicektim direcx 12 çıkarsa demek istedim orda 2 kere falzadan direcx 11 yazdım yazım hatası
  • quote:

direcx 12 dicektim direcx 12 çıkarsa demek istedim orda 2 kere falzadan direcx 11 yazdım yazım hatası

dx12 degil dx11.2 diye cikardilar daha yeni olay win8.1 kuracan bir tane oyunu yok konsollar dx11.2 kullanacak ve 4-5 sene temiz gidecegini dusunursek dx12 diye bir sey cikmaz cunku win9 diye bisi cikaracak bu rezaletten sonra 4-5 seneden once ve onda da 11.2 olacak.6 senelik pc'ye alacagin kart dx11 olup cyrsis 3 acsa zaten oynatacak gucte degildir bu sisteme bu butceyle bunu alsam ne oynarim ne kadar gider diye soracaksin ne karisitiyorsun dx mx.
  • quote:

direcx 12 dicektim direcx 12 çıkarsa demek istedim orda 2 kere falzadan direcx 11 yazdım yazım hatası

Kardeşim zaten bütün cümlelerin de yazım hatası mevcut. Bir de yetmezmiş gibi yabancı harfler kullanmışsın... Türkçemizi güzel kullanalım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.