Bildirim
Selektör yaparak mı yol istemek ? Sinyal yakarak mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba.
Ben yol verene kadar uzunları yakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinyal yakarak yol istediğimi hiç hatırlamıyorum valla afedersin selektörü görmeyen öküzler bile varken uğraşmaya hiç gerek yok direk yüklenmek lazım selektöre.
Sinyal bence de olması gereken, tabi ondekine yaklasmadan önce sollamasinin bitmesini bekliyorum. Eğer aheste giderse sinyal öncelikli olarak, selektör de yapıyorum. Ama genelde tık tık. Öyle küfür eder gibi değil
Ankarada bazen 4.lu yakip arabada acil hasta varmis gibi kornaya asilsam bile yol vermeyenler oluyor. Yol musaitse hic ugrasmadan sagdan geciyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica
Ankarada bazen 4.lu yakip arabada acil hasta varmis gibi kornaya asilsam bile yol vermeyenler oluyor. Yol musaitse hic ugrasmadan sagdan geciyorum ben.
Zaten Ankara da trafik bir başka... Hiç yol istemeyip sağdan yardiran ve hızını hesap edemeyip orta şerite demir atan da çok
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica
Zaten Ankara da trafik bir başka... Hiç yol istemeyip sağdan yardiran ve hızını hesap edemeyip orta şerite demir atan da çok
Ankarada trafik sagdan akar zaten.
bence sellektör yapanlara ceza verilmeli,hız sınırını aşmışsınız hala tampona yanaşıp taciz ediyorlar, bunlara alkollü sürücü cezası verilmeli.birde farı şimşek gibi çakanlar var bunlar tam sopalık gözler felç oluyor resmen
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
bence sellektör yapanlara ceza verilmeli,hız sınırını aşmışsınız hala tampona yanaşıp taciz ediyorlar, bunlara alkollü sürücü cezası verilmeli.birde farı şimşek gibi çakanlar var bunlar tam sopalık gözler felç oluyor resmen
Sadece hız sınırını aşanlar mı selektör yapıyor da?
O şimsek gibi dediğin selektör bi-xenon oluyor.Adam onu kasıtlı yapmıyor farın özelliği o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 2 Eylül 2015; 23:03:37 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gece sollamadan önce sellektorle uyarmak kanun gereği yapılması gereken zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Mytohology
Merhaba.
Sizin gibi şoförler yüzünden daha 5 yaşındaki yeğenim kaç kez uykudan kalktı... Yaktığın uzun farlar dikiz aynasından yansıyor ve direkt arka koltukta oturan kişilerin gözüne çarpıyor. Kimsenin benim ailemi rahatsız etmeye ve benim görüş açımı daraltmaya hakkı yok. Senin gibi şoförleri sollamak müstehak..
Sinyal bence gereksiz selektör kullanırım daima.Ama hayvan gibi de kullanmayacaksın.
Önden bir kere yaparsın selektör yol vermesini beklersin farketmediyse 2 kere daha ard arda yaparsın bu sefer mutlaka farkeder ha yine farketmiyorsa duruma göre ya kornaya ya da selektöre abanırsın küfür edercesine
Gece yolculugunda arac sollarken bir kere sellektor yaparim (uzun degil) gece yolculugunda bazen insan daliyor sellektorün ondeki surücünun dikkatini daha cok cekecegini dusunuyorum ne kadar aynaya baksanda bazen birileri arkada bitiveriyor birde dalgin olursan Allah muhafaza..
Bu arada cam filmi tavsiye ederim sığır gibi selektör yapanlardan koruyor.
Artık uğraşmıyorum, sağından bir hızla geçip gidiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Mytohology
Merhaba.
Katılıyorum.
Ben de uzunları yakıyorum, artı sisleride açıyorum. yanımda birisi varsa o da el feneri ile öndeki aracın camına ışık tutuyor. tavsiye ederim.
Ben direk dörtlüleri açıp silecekleri çalıştırıyorum ayrıca arabada projektör var şoförün ensesine tutuyorum. -
Selektor yapana bende arka sislerle selektör yapıyorum
Almanyada yüzlerce km araç sürdüm.Sol şerit genelde boş ve sollamak için işgal edenler işi bitince hangi şerit boşsa o şeride en sağa doğru geçiyorlar,derhal terkediyorlar.Orada selektör yaptığında, arkasına çok fazla yanaştığında, korna çaldığında "kendisine taciz olarak algılayıp, kaza yapmama sebep olacaktı " diyerek şikayet ediyorlar.Ancak bizim ülkede sol şerit bizim milletin babasının malı olduğu için asla terketmez.Bu adamları selektörle uyarmak lazım.Yoksa adam gibi adamlar sollamayı tamamlayıp şeridi boşaltıyorlar... -
Genelde uzunları yakıp kapatırım. Eğer müsait olduğu halde yol vermezse arkasında sürekli olarak açarım uzunları.
Benzer içerikler
- oto servis isim önerileri
- arka panel işlemli araç alınır mı
- fiat egea 1.3 multijet urban yorumlar
- fiat egea yorum
- tiguan 2.0 tdi 4motion yorum
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- peugeot 2008 allure 2024
- renault fiyat listesi
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- paul walker kazası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X