Şimdi Ara

Sempati Duyduğunuz Arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar iyi pazarlar. Herkesin büyüklerinden duyduğu ya da kendinin bizzat yaşadığı bir olay sonucu hayran kaldığı arabalar vardır. Sizin hayranlık duyduğunuz veya sempati duyduğunuz arabaları, hikayeleriyle birlikte okumak isterim. Benim sempati duyduğum araba Mitsubishi Lancer.

Babam ne zaman araba sohbeti açılsa 97'den beri hala hayran kaldığı arabayı anlatır. 1988 Lancer 1.5 modeli. Elinden ne arabalar geçti hala o arabadan aldığı konforu almadığını söylüyor. Çevirme yapan polislerin yanından 200'le geçtiğini, ve o hızı hissetmediğini, polisleri 200 300 metre geçtikten sonra durabildiğini anlatır. Kış günü arabanın dağda fan açmayıp, üst kapak contasını patlattığını, ona rağmen tık demeden eve getirdiğini anlatır. Ustaya göstermiş bu araba contası patlak buraya geldi, içinde doğru düzgün su yoktu ve ısınmasın diye 200le geldiğini söylemiş. Usta hayret etmiş . LPG'de ne olursa olsun 200'le gittiğini ve benzini kokladığını anlatır. Şu an durumunu düzeltince yeni Lanceri veya düzgün bir carisma almanın peşinde.

Bu arada amacım fanboyluk falan değil mitsubishiden para falan da almadım, babam mitsubishi de çalışmıyor sadece sempatim var. Sizin ilgilendiğiniz arabaların hikayesini okumak isterim. Ben de sadece babam yüzünden değil, nfs 2 den beri gördüğüm mitsubishi evonun hastasıyım

• Mazda 323 familia
  • Chrysler 300c
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Chrysler 300c
    Alfa romeo markasının her modeli. Türkiyede herkes satıcı olduğundan ben de gittim Polo aldım
  • Eski 1970 mustang, aşırı sempati duyarım birde maserati marka olarak sempati duyuyorum.
  • Mclaren mp4
    Galerici bir arkadaşımın aracıydı kısa süre kullanma fırsatım oldu araba değil apayrı bir dünya
  • https://j.gifs.com/O78AJE.gif

Kota ve hız takıntısı olan tıklamasın.
    2.5 v6 içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 9 Ekim 2016; 17:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Chrysler 300c
    Renault 21 Concorde. 1995 yılında babam ilk arabası olan binek Torosu almadan önce hep alalım bir tane derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

https://j.gifs.com/O78AJE.gif

Kota ve hız takıntısı olan tıklamasın.
    2.5 v6 içerir
    mustang,camaro,evoque,quattroporte
  • Sempati duyuyorum...

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Sesi yeter :D ken blockun bi drift videosu vardı eski mustang ile izlemeni tavsiye ederim
  • memo84 kullanıcısına yanıt
    Asaletin araba olmuş hali
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=NZxVToJ-cys
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMoonBowQQ

https://www.youtube.com/watch?v=NZxVToJ-cys
    Tüm Amerikan Üretimi Araçlar...
  • Vectra B-C
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

Tüm Amerikan Üretimi Araçlar...

Alıntıları Göster
    Vectra B Cdx 2.5 V6 (tr'de 2.0'ada okeyim)

Peugeot 406 (Sedan) 3.0 V6

1:45'ten itibaren

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Vectra B Cdx 2.5 V6 (tr'de 2.0'ada okeyim)

Peugeot 406 (Sedan) 3.0 V6

1:45'ten itibaren

Alıntıları Göster
    Güncel satışta olan Civic Hatchback..
    Benden başka beğenen de yoktur zaten..

• benim kerataya jokerden şarzlı jip almıştım,valla çok hoşuma gitti yakıt masrafıda yok
  • 'Ruhum' diye hitap ettigim, aklimdaki otomobille neredeyse tamamen butunlesen ve uzun zamandir sempati duydugum, onunla yaslanmak istedigim arac vectra C Design Edition'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Güncel satışta olan Civic Hatchback..
    Benden başka beğenen de yoktur zaten..

Alıntıları Göster
    E60 M5/E63 M6 sempatik ama masrafları itici.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.