Bir konuyu da sefillik kokutmayın. Çöp oyuna neden bu kadar bulaşıyorsun aptal hayatında uğraşacak işin gücün mü yok? 30 yaşında hala ana babanın yanında kalan, sıkıntıdan nefret kusan yıkık tiplerden misininiz nesiniz.
''Kalite oyun'' oynamışmış, lan rakip firmalar bu kadar kinli değil bir birine o fındık beynine saplasınlar Biri daha yazmıştı yukarıda, bu vasıfsız youtuberlardan dinleyip dinleyip konuşuyorsunuz, varoşluktan oynadığı oyunla övünecek noktaya gelmişsin boş boş konuşuyorsun. Youtuberlardan duyduğun Order, aksiyon oyunu olarak geçtiği halde hiç bir oynanış sunamıyordu ve artı olarak güneş görmemiş olan ''seninkinden'' daha kısaydı. Hellblade ise aksiyon değil, hikaye hatta senin gibi geride kalmışlar anlasın diye klişe hikayelerle süslenen oyunlardan farklı olarak psikolojiye dayalı bir hikayesiyle ön plana çıkıyor. Neyse daha yazmayayım da beynin yanmasın. Senin gibileri insan yerine koyup konuşursak kendi kendinize kisve yapıyorsunuz. Daha da yazılmaz sana, zaten seviye düştü Edit: Sonradan fark ettim veteran gamer nick'li gerici olduğunu. Önceden fark etsem hiç yazmazdım, vakit israfısın @torkema61 Bunları güdeceksin hocam, leylekler tarafından bırakılmış gibi söveceksin bunlara. Oyunu geçtim bir toplumun seviyesini bile düşürür bunun gibi kraldan çok kralcı lümpenler. Böyle hakaretlerden beslenir bunlar, ağızlarını boş bırakmayacaksın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 25 Mayıs 2024; 22:22:8 > |
Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (14. sayfa)
-
-
Bi insan bir oyunu sevmeyebilir bu gayet doğal. Her türü seven insan yok zaten. Bunu bir kere yazarsın olur biter. Bu adam oraya buraya yazmış da yazmış, metacritic puanı 81 ama bununla bile dalga geçmeye çalışmış yani amaç ne çözemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahaha vay be tam bir PS fanboyuymuş. Fanatiklikleri öyle bir boyuta gelmiş ki konuştuklarından da utanmıyorlar 81 puanla çakıldı ne demek yahu?
-
Hocam sizin çok farklı bir gömme tarzınız var darmaduman etmişsiniz veteranı, brutal Herif ağır fanboymuş aslında bunlara yazmaya bile değmez dediğiniz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 25 Mayıs 2024; 19:12:11 > -
3 saat bitti tek oturuşta oynadım çok beğendim sinematik sunum harika tamam yürüyoruz eleştirin de bir gerilim bir olay oluyor boş yürüme olmuyor ileride ne olur bilmem ama 3 saat için çok beğendim.
-
oyun haberleri - merlininkazani.comMicrosoft, Hellblade 3 İçin Yeşil Işık Yaktıhttps://www.merlininkazani.com/microsoft-hellblade-3-icin-yesil-isik-yakti-haber-125964
Hellblade 3 satışlarından/performansından memnun kalmış gibi microsoft ki Hellblade 3 e yeşil ışık yakmışlar, firmanın yeni projesi Hellblade 3 olacakmış. çok sevindim bu sefer bende beklentilerimi artırıyorum bile, hala aynı mantıkta giderlerse o zaman sert çıkmak lazım.
Bakmayın oyunun bir takım fanboylar tarafından lekenmeye çalışıldığına, kaliteden anlayanlar sayesinde oyun hak ettiğini görmüş. Kabul edilen eksiklikleri var burada da gayet mantıklı eleştirilerde bulunanlar (Periah ve noir06 mesela, kullanıcı etiketlemeyi bilmiyorum :D) gibi benim içinde eksileri var. Ama oyunu hiç anlamadan insafsızca eleştirenler gerçeği yansıtmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 25 Mayıs 2024; 20:58:7 >
-
Yeteri kadar dalga geçmişler bir de ben geçmek istemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 3. Oyunda çıksa hemen hemen aynı tarzda olacaktır çok büyük bir değişikliğe gitmezler. Çünkü oyunun tarzı bu, ilk oyunda bu şekildeydi 2. Oyun ilk oyunu oynayıp beğenenler için yapıldı zaten. Millet “oooww yeni oyun hemen atlayalım” mantığıyla bu oyuna daldığı için doğal olarak apışıp kaldılar zaten yapımcı firma oyunu çıkarırken öyle aman aman büyük bir iddia ortaya atmadı adam akıllı gameplay bile göstermedi insanlar neden büyük bir hype yapıp beklentiye girdi anlamıyorum.
Bu oyun bu tarzda ilk defa çıkmış bir oyun değil, bu tarzda çıkan ilk oyunun devamı bunun anlaşılması lazım önce.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı fikirdeyim. Aslında beklenti yükseltme değil de 'potansiyelini kullanmalarını isterim' demek lazımdı :D Zaten dediğiniz gibi beklenti derken öyle konusundan çok uçuk beklentiler değil, bir iki bölüm daha uzun olup ve ilk oyunundaki gibi kontrolün birazda bizde olduğu birden çok düşmanla savaştığımız bir kombatı olması yeterli benim için. Birazda, gezilecek biraz daha geniş alanlarda olsa hiç fena olmaz
İlk oyunun sonundaki o çaresiz direniş çok güzeldi, seslerin bize umutsuzca yön tarif etmesi falan çok etkilemişti beni. Hafızamda kazınan oyun sahnelerinden biridir. Ona benzer sekansları aradım biraz bu oyunda, 2. oyunun savaş sahneleri çok etkileyici zaten birde tek hedef olmasa kusursuz olacaktı benim için :D
-
-
Hiç biri demeseydin bari. Nerden oynarsam oynayıp övecektim. Ağlama artık.
-
-
Oyunu seversin para verdiği için övüyor derler, seversin gamepass'den oynadığı için derler Başka türlüsü yok mu bunun, başka türlü beğeni anlayışınız yok mu sizin? Hiç gamepass kullanmadım. Senin aksine bir şeyleri savunmuyoruz, ''beğeniyoruz''.
Şu oyunu da beğendik ya vah halimize, neler neler müstahak bize yarın bir gün neler gelecek başımıza da ses edemeyeceğiz, eywah!
Bak sana bir öneri, yaran varsa git Ninja Theory'e mail at, kesmezse Microsoft ile iletişime geç oralarda anlat derdini. Böyle forum köşelerinde zırlarsan senin yarana merhem değil tuz olur insanlar.
Edit: Yok canım ne 4 saati 1 saat sürüyor oyun, nereden uydurdun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 26 Mayıs 2024; 1:0:38 >
-
Esas haberse süper. Şimdiden heyecan yaptım, Senua olsun taştan olsun. Sanki biraz daha aksiyona kayabilirler gibi geliyor bana fakat bu deli firmanın vizyonu belli olmaz. Her halükarda olurda 3. oyun çıkarsa bazılarının daha çok zoruna gidecektir - hatta şimdiden gidiyordur bile.
-
10 yıl sonra gelir artık Hellblade 3. Yine 4 saatlik, bomboş arazilerde gezdiğimiz bir yapım olur, o dört saatin iki saati de yürüme olur. Arada üç tuşa bastığımız ve ilerleme tuşuna basmaktan parmağımızın koptuğu süper bir yapım olur. Bol bol şekil yerleştiririz. Evet, şahsen ben şimdiden heyecan yaptım ve gün saymaya başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 26 Mayıs 2024; 1:7:28 > -
aaa çöp konulardan pislik sıçramış. ne yerleştiririz bilemem ama o şekilleri sana güzel yerleştirmiş gibiler ve daha da yerleştirecek gibiler
-
Gitmiş bile
-
Tsushima bitti Seanua'ya başladım güzelmiş film gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 26 Mayıs 2024; 3:44:28 >
-
Son derece boş bir oyun. Gamepass var yükledim 15 dk oynadım ve sildim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X