Şimdi Ara

Sevdigim kadın İkizler burcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sevdigim kız ikizler burcu bilmiyorum konu açmam dogrumu ama ben başak burcuyum ne olur sonumuz ben seviyorum ama o seviyormu bilmiyorum yardım edin.

• bunlara göre hareket etmek yanlış olur.

ama illaki yorum istiyorsan ikizler en kral burçtur adam gibi adamın kadın gibi kadının burcudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

bunlara göre hareket etmek yanlış olur.

ama illaki yorum istiyorsan ikizler en kral burçtur adam gibi adamın kadın gibi kadının burcudur
    Venüs ile Merkür aynı hizaya gelince aşkınız ateşlencek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Can8063

quote:

Alıntıları Göster
    Allah sabır versin

• quote:

• bu tür saçmalıkları düşünerek şirk kosmuş oluyorsun , ha birşeye inancın yoksa oğlak , koç diye aran dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudical

bu tür saçmalıkları düşünerek şirk kosmuş oluyorsun , ha birşeye inancın yoksa oğlak , koç diye aran dur.
    Burç falan ayırt etmem.
    Hiç düşünmem alayına gider.
  • Yagsiz kazik. Isin zor kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Burç falan ayırt etmem.
    Hiç düşünmem alayına gider.

Alıntıları Göster
    Sevdiğin kişinin kız olmadığını nerden öğrendin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Sevdiğin kişinin kız olmadığını nerden öğrendin?

Alıntıları Göster
    İkizlere takke
  • ikizler kız olarak bikaç tanıdığm var 10 numara yani sen seviyosan o da seviyodr merak etme ama bu burça göre bi yorum en detaylı sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

ikizler kız olarak bikaç tanıdığm var 10 numara yani sen seviyosan o da seviyodr merak etme ama bu burça göre bi yorum en detaylı sen bilirsin
    Şunu söyleyim burçları bilmem ama yaşadığımdan aktarıyım ikizlerler kızları çok şeytan olur bazıları ikiyüzlü, özgür ruhlu oluyor genelde yanında hiç sıkılmasssın mutlu olursun.En kral aşkıda onda yaşarsın en beter ihanetide tehlikelidir anlıyacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Şunu söyleyim burçları bilmem ama yaşadığımdan aktarıyım ikizlerler kızları çok şeytan olur bazıları ikiyüzlü, özgür ruhlu oluyor genelde yanında hiç sıkılmasssın mutlu olursun.En kral aşkıda onda yaşarsın en beter ihanetide tehlikelidir anlıyacağın

Alıntıları Göster
    Ben de ikizlerim, ikizler burcu kızlar tam bana göre. Kan gövdeyi götürüyor İkizler burcu hatunlarla kanımca herkes başa çıkamaz. Yola getirmek diye bir olayları olmuyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Alıntıları Göster
    sevdiğin kadın mı? kız mı? kadın ise seni aldatır kız ise boynuzlar seçimi yap ve ona başağı göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

sevdiğin kadın mı? kız mı? kadın ise seni aldatır kız ise boynuzlar seçimi yap ve ona başağı göster

Alıntıları Göster
    en entellektüel kişilerdir bu burçalrdaki insanlar. yani kendimden biliyorum on numarayız la biz. sevdik mi tam seviyik ha, ama bi gözümüzde dışarda olur. bu kızlar için nasıl olur bilemicem ama sevim ha kendimi
  • ben de ikizlerim en zeki burcmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hangi burcu bu söylede bizde almayalaım o burçtan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Başaksan kendine yengeç veya balık bul. Yada kafana sık, en rahatı. Başaksın çünkü.
    Konuya girmeden başak olduğunu tahmin ettim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 4 Şubat 2013; 11:14:29 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.