Şimdi Ara

Sevgilimin Tüm akrabalarıyla tanıştım :) :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçenlerde sevgilimin erkek kardeşinin sünneti vardı beni de çağırdı gittim, ama tüm akrabaları ile tanıştırdı :), ya hepsi biliyo, ailesi artık istemeye gelin dedi aramızda söz yapalım dedi , ne yapacağım şaşırdım , daha atama bekliyorum askerlik var, napcam bilmiyorum benim gibi durumda olan var mı :(

• hayatımda düşeceğim en komik durum
  • Yaş kaç kaç yıldır berabersin?
  • kafam karışık ya :(, napcam bilmiyorum, çok seviyourm ama herşey zamanla diyorum , akrabalarından laf olmlasından korkuyorum ,ailesi beni biliyor zaten onlarla sorunum yok siz hiç bu duruma düştünüz mü ??
  • bence söz falan kesme; gurbet gurbet diye inlersin.benim düşüncen askelik bittikten sonra.
  • Oyala iki dakika bea ne olacak
  • 1 yılı geçti beraberliğimiz yaş 23 benim, onun 21 ama babası demişti hani evlilik dedim ben 2 seneden önce olmaz babası da öle zaten diyor, hani laf söz olmasın diye yüzük takalım gelin isteyin dedi, gerisi zamanla gelir dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaa aga senın kı bı seymı.ben 22 yasımdayım 16 yasımda tanıstım benı kumralımla aradan 6 yıl gectı ben üniveriste 3 e gectım sevgilimde 2. sınıfa gecti.zaman konussak benımıyle babam ıstemeye gelsınler artık dıyomus bıde benı dusun artık.
  • yas kac arkadasım
  • Ege_Aşığı Atama bekliyorum derken Kpss sonuclarını mı bekliyorsun ?
  • benim okul bu sene bitti onun da bitti, atamaları bekliyoruz bakalım ne olacak :)) , kafam karışık , bi de kendimi tutamadım arkabalarının içinde çok yakın davrandım :) napıyım aslında yapmamam gerekiyordu ama tutamadım kendimi :( bakalım napcaz bilmyiorum gidip istesem mi :), aramızda yüzük takmıştık babası da biliyor ama artık 2 3 ay içinde gelin isteyin diyo yoksa işler değişir dedi ya yüzüme :((
    quote:

Orjinalden alıntı: ist_eco

yaa aga senın kı bı seymı.ben 22 yasımdayım 16 yasımda tanıstım benı kumralımla aradan 6 yıl gectı ben üniveriste 3 e gectım sevgilimde 2. sınıfa gecti.zaman konussak benımıyle babam ıstemeye gelsınler artık dıyomus bıde benı dusun artık.

• Evet bilgisayar sistemleri öğretmenliği mezunuyum kpss atamalarını bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Ege_Aşığı Atama bekliyorum derken Kpss sonuclarını mı bekliyorsun ?

babası da sünnete gelsin demişti, hani gelebilirse gelsin, sonra evlenince keşke olsaydı demeyelim diye iyi dedim hani gidiyim ama böyle olacağını bilmiyorum ki , ailesi anlayışlı ama hani biz birşey demiyoruz, birbirinizi sevdiğinizi biliyoruz anlayış gösteriyoruz, arkabaların ileri geri konuşmalarını istemiyorum dedi onun için bi yüzük takalım isteyin gelin, konuşamasınlar dedi onlara açık vermeyelim dedi, sürekli açık arayan tipler dedi arkabaları için iyi niyetli değillerdir dedi, dedikoducular falan dedi babası ondan istiyorum böle olmasını dedi, yoksa benim için önemli olan birbirinizi sevmeniz dedi babası

• Ee madem seviyorsun Ciddide düşünüyorsun evlen dememişlerki adını koyun demişler..
    Sizde gidip isteyin..
    Şahsen benim babam erkek arkadaşımı tanıştırsam evlenmeyi düşündüğüm için tanıştırdım sanar ve tanımaya çalışır çocuğu .. ve ciddi düşünmüyorsa görüşmemi istemez ..bende zaten ciddi düşünmediğim birisini ailemle tanıştırmam!
    Yani bence git iste yaşında çok küçük değilmiş 23 ..2 senede nişanlı kalırsın 25 te evlenirsin =)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Evet bilgisayar sistemleri öğretmenliği mezunuyum kpss atamalarını bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Ege_Aşığı Atama bekliyorum derken Kpss sonuclarını mı bekliyorsun ?

Seni şuraya davet edeyim o zaman
    http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=494774

• haklısın öyle yapacağım, kız arkadaşım da senin gibi düşünmüş, seni ciddiye almasam ailemle bile tanıştırmazdım dedi, ailesiyle 3 ay önce tanıştım bi arkabalarıyla tanışma gibi oldu :), babası için de seni sevmeseydi görüşmemizi bile istemezdi dedi , seni sevdi dedi, bakalım ya seviyorum, birbirimizi seviyoruz, gidip uygun zamanda isteyeceğiz artık:) öle görünüyor evlilik dediğin gibi 2 yıl sonra olur,
    quote:

Orjinalden alıntı: lenka

Ee madem seviyorsun Ciddide düşünüyorsun evlen dememişlerki adını koyun demişler..
    Sizde gidip isteyin..
    Şahsen benim babam erkek arkadaşımı tanıştırsam evlenmeyi düşündüğüm için tanıştırdım sanar ve tanımaya çalışır çocuğu .. ve ciddi düşünmüyorsa görüşmemi istemez ..bende zaten ciddi düşünmediğim birisini ailemle tanıştırmam!
    Yani bence git iste yaşında çok küçük değilmiş 23 ..2 senede nişanlı kalırsın 25 te evlenirsin =)))

• Bence kızın babası haklı. En azından bir söz kesip ilişkiye bir isim koymanız iyi olur... Askerden gelince nişan yaparsın... Sonuçta size bir an önce evlenin diye diretmiyorlar...
  • ne güzel aslında kızı seviyorsan oda seni seviyorsa aileside seni kabullendiyse daha ne arıyorsun.
    kimisi vardır kız iyidir ailesiyle elektrik tutmaz.kimisi aile iyidir kız sana yaramaz.
    eğer hem kız hem aileden yana gönlün ferahsa hiç düşünme bile sözü yapıp 2-3 sene sonrasına evlilik planlarınızı kurarsınız.hem o süre zarfında bir terslik bir olumsuzluk olursa çıkar herşey ortaya.
    Haydi hayırlısı
  • Haklısınız , birbirimizi çok seviyoruz, aileler de birbirlerini biliyorlar ve beni kabul ediyorlar, herşey güzel olacak inşallah , Allah herkese güzel mutlu bir beraberlik nasip etsin :) Amin
  • Hayırlısı olsun. İsteme zamanı gelmiş artık.
  • ya sen onu bunu bırakda asıl benim derdime yan yaş 15 ,9 aylık birlikteliğimiz var babası annesi zart zurt biliyor beni gelsin tanışalım demiş bu yaşta psikopat mıdır bu adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.