Şimdi Ara

Sevgilimle aileler yüzünden ayrildik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanede tanıştık biz. Sonra konuşmaya başladık. Güzel bı iliskimiz oldu çok kısa bi zamanda. Onun karantinası vardı. Bittiği gün beni görmeye geldi dershaneye sarıldik kapının kenarında. Sonra bı hoca gördü. Bu yaptığınız ne falan daha onun karantinası bitmedi gibisinden hem onun ailesini benim ailemi aramış sonra benim annem onun annesini aramış konuşmuşlar falan bu ilişki olmaz ayrılmak zorundalar gibisinden biz de o olaylardan sonra gizli yürütmeyi denedik. Olmadı benim annem yine onun annesini aramış. O mezuna kaldığı için annesi senin kızın yüzünden derslere çalışmıyor bana davranışı değişti gibisinden konuşmuşlar. Sonra babası da dershaneden aldı onu. Bunu duyunca o evden çıkmış gitmiş. Kaç saat ulaşamadık. Telefonu kapalıydı. Sonra bı ara açtı telefonunu ve konuştuk. Kimseye haber vermeyecegine söz ver gibisinden hani ben de dedim şuan sadece senin iyi olduğunu görmek istiyorum kimseye haber vermicem. Sonra abisi arayınca söylemek zorunda kaldım. Şuan ailesi amcası yengesi arkadaşları da dahil asla ilişkimizi istemiyorlar. Ama ben hala seviyorum. Ne yapmalıyım sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bi Allah'ın kulu yazsın ya çok kötü durumdayım 🥺

• Zamana bırakacaksınız. Ailelerin gerginliği dinene kadar görüşmelerinizi ya azaltın yada bilinmesin. Sonra hayat size ne gösterecek göreceksiniz. Daha gençsiniz. Haliyle aileleriniz olaya biraz erken gözüyle bakıyor. Bir yandan da kariyerinizi etkileyeceğini düşündüklerinden bu şekilde davranıyor olabilirler. Ancak başka bir durum varsa bilemeyeceğim.

• belli ki baya gençsin. sanırım üniversiteye hazırlanıyorsun. sana tavsiyem öncelikle derslerinle ilgilen. güzel bir üniversitede güzel bir bölüm kazan. sınav dönemi aşk işleri gerçekten çok zor oluyor. kötü etkileyebiliyor.

• Night King kullanıcısına yanıt
    Haklısın

• miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Yok aynen anlattığım gibi ve evet dersleri falan baya boslamis durumdaydik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.