Şimdi Ara

Shards of War Tutar Mı Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shards of War Tutar Mı Sizce ? Lole rakip olabilir mi ?

• Valla bilmiyorumda tüm türk streamerlar bu oyuna yardırıyor ünlü streamerler özellikle paramı alıyorlar bilemedim :O
  • zorla parayla millete reklam yaptırıyorlar ama çöp oyun 5 para etmez
  • Reklam vermişler streamerlara yoksa çöp oyun
  • Denemek lazım lol hiç oynamadım ama twitchde görüyorum izlerken bile sıkıldım oyundan ama hots veya başka mobalar daha güzel geliyor atmosferi grafikleri haritaları falan daha hoş hots un bir sürü moba var neden yayıncılar bu oyunu oynuyor derseniz reklamdır.
    Edit şimdi bir oyunun videosuna baktım atmosfer karakterler çok farklı lol den daha hoşuma gitti dışarıdan bakan birisi olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Eylül 2015; 7:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp.
  • Çöp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çöp
  • Hepsi reklam yapiyor oyun çöp

• çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

Valla bilmiyorumda tüm türk streamerlar bu oyuna yardırıyor ünlü streamerler özellikle paramı alıyorlar bilemedim :O

Bana da öyle geldi. Lets olay videoları çeken takip ettiklerim bu oyunu oynuyorlar. Bende denedim çok beğenmedi ve sildim.

Bir lol ve dota 2 kadar kapsamlı değil. Tek atımlık eğlence arayanlar için olmus. Ne derler baya bir casual tarzı olmuş. Amaclari da bu sanirim. Rakip olamaz ama basitlik arayan ve moba seven oyunculari kendine çekebilir.

• Reklam yapmaları için bişeyler teklif ettiler yoksa kimse böyle bi oyunu oynamaz
  • Çöp yazanların alayı LOL cü La ben daha denemedim bi bakıyım editlerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.