Şimdi Ara

Shell'den yakıt aldıktan sonra arabanın çekişi düştü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracım citroen berlingo 1.6 115hp 2013. normalde yakıtı her zaman türkiye petrolleri'nden alırım aldığım pompayı bile değiştirmem ama istisna oldu shell'den yakıt almak zorunda kaldım. araba biraz aptallaştı sanki shell'den aldığım yakıttan sonra. normalde 4'e atarak çıktığım yokuşu şu an araba 3. viteste bayılarak çıkıyor. çekişte de belli bir düşüş var. shell'den yakıtı alalım 1 hafta oluyor. alacağım yakıta enjektör temizleyici vs katsam düzelir mi?

• Geçmiş olsun, gerçekten zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

Geçmiş olsun, gerçekten zor.

anlamadım hocam?
  • Shell, le alakalı değil yakıtta hile vardır , başka yerden mazot ilavesi yap bence katkı koyma

• Bende geçen cumartesi shelden 100 tl lik euro dizel aldım motorun sesi değişti,daha evvelde bir kaç kez almıştım hç böyle sorun yoktu kesin akaryakıtta bir numara vardı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Bende geçen cumartesi shelden 100 tl lik euro dizel aldım motorun sesi değişti,daha evvelde bir kaç kez almıştım hç böyle sorun yoktu kesin akaryakıtta bir numara vardı kesin.

hocam berlingo zaten yokuşlarda çok iyi bir araç normalde böyle olması çok canımı sıktı gaz yemiyor araba yokuşlarda bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Shell, le alakalı değil yakıtta hile vardır , başka yerden mazot ilavesi yap bence katkı koyma
    Forumun gerçekten b.... çıkmış.. Yoruma bak hele "Geçmiş olsun, gerçekten zor." demiş adam dalga geçer gibi ki küçük kafasınca geçmiş dalgasını..

Böyle adamları banlamıyor ya yöneticiler, tilt oluyorum..

Konu sahibi kardeşim sana gelince;

Herhangi bir katkı falan katmanın gerekeceğini düşünmüyorum, bir arkadaşımızın dediği gibi yakıta hile amaçlı kattıkları maddelerden olabilir..

Güvendiğiniz istasyondan tekrar doldurun yakıtınızı.. Bir de size tavsiyem, ülkemizde yakıt kalitesi kötü olduğu için, her bakımda yakıt filtrenizi değiştirtmeniz yönünde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam biraz devirli kullanin arabayi kurum falan yaptirmis olabilir oblar temizlensin ama enjektor temizleyici tarzi seyler onermiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

Hocam biraz devirli kullanin arabayi kurum falan yaptirmis olabilir oblar temizlensin ama enjektor temizleyici tarzi seyler onermiyorum.
    35 000 km dir shell tercih ediyordum fakat nitro+ olayı çıktıktan sonra araç kalkış esnasında titreme-silkeleme olduğunu fark ettim.Ayrıca vites değiştirmek için yüksek devir çevirmek gerekiyor.Hatta bir ara debriyaj balatasıdan bile şüphelendim.Shell in kendi istasyonundan yakıt aldım,sonuç değişmedi.

Farklı markadan yakıt aldığımda yukarıdaki problemler ile karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

35 000 km dir shell tercih ediyordum fakat nitro+ olayı çıktıktan sonra araç kalkış esnasında titreme-silkeleme olduğunu fark ettim.Ayrıca vites değiştirmek için yüksek devir çevirmek gerekiyor.Hatta bir ara debriyaj balatasıdan bile şüphelendim.Shell in kendi istasyonundan yakıt aldım,sonuç değişmedi.

aynen titreme silkelenme falan oluyor. ben de 42000 km'deyim.
  • shellin yakıtını ben de beğenmiyorum.shellden mecbur kalıp alınca araç hem daha gürültülü hem de daha kötü performansa sahip gibime geliyor.(menzil ve hızlanma konusunda) petrol ofisini tek geçerim bu konuda.mecbur kalmadıkça başka yerden almam

• nıghtman kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Totalden alın.Ciddiyim bir deneyin şu Totali bakın bakalım bir daha başka mazot arayacak mı gözünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Totalden alın.Ciddiyim bir deneyin şu Totali bakın bakalım bir daha başka mazot arayacak mı gözünüz

Alıntıları Göster
    shellden son bir aydır aldığım benzinden hiç memnun değilim.birden kalitesi düştü sanki.bunun yanında pompacılar eskiden hangi benzin diye sorarlarken(full save,nitro) şimdi direkt nitro doldurmaya çalışıyorlar.ayrıca nitroyla ilgili birkaç kampanya da yaptılar.ellerinde kaldı sanırım nitrolar.
  • quote:

bizim bulunduğumuz yerde total yok.babam sürekli opet ya da shellden alıyor.geçenlerde başka bir şehirde total almak zorunda kalmış.çok çok iyi olduğunu söylüyor yakıt tasarrufu konusunda
  • quote:

opet ve shell den alıyordum yakıtı bi totalden 50 liralık alayım dedim araç 15-20km sonra partikul filtresi uyarısı verdi bidaha almam.
  • Yakıtta katkı varmıydı ayrıca mumkünse yakıtı bilinen ancak sakin yerlerden almak gerekiyor daha temiz oluyor sırf yakıt yüzunden enjektörleri öldüruyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

opet ve shell den alıyordum yakıtı bi totalden 50 liralık alayım dedim araç 15-20km sonra partikul filtresi uyarısı verdi bidaha almam.

Binlerce kilometre opet ve shell kullandın DPFyi tıkamadın da 15-20kmlik total yakıtı mı tıkadı DPFni

sen bırak bu işleri müdür allah yakınlarını seninle sınıyor demek

• quote:

Bir o kadar d benden
    3 yildir şaşmiyordum ama artik cılkı çıktı.. gtl efsaneydi; onun hurmetine birkac kez aldim ama olacak gibi degil.. opetin mazotundan sonra shell de eklendi kara listeme..
    Onceden total hikaye kalirdi gtl in yaninda ama şu siralar ya bp, ya total tercihim..

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

Bir o kadar d benden
    3 yildir şaşmiyordum ama artik cılkı çıktı.. gtl efsaneydi; onun hurmetine birkac kez aldim ama olacak gibi degil.. opetin mazotundan sonra shell de eklendi kara listeme..
    Onceden total hikaye kalirdi gtl in yaninda ama şu siralar ya bp, ya total tercihim..

Alıntıları Göster
    Ben devamlı petrol ofisinden alıyorum benzinimi..Aynı sizin gibi hep aynı şube ve aynı pompadan alırım takıntı oldu artık.Yine sizin gibi bir gün shell den almak zorunda kaldım ve çekiş düşüşü problemiyle bende karşılaştım.Ancak benimki yine eski benzine dönüp 1-2 defa depoyu bitirip yeni yakıt alınca düzelmişti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.