Şimdi Ara

Shellde 4x125 ile 40 chip para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
1.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu açıldıysa göremedim. Axess-free ve akbank kart ile shellden yapılacak 4. 125 TL ve üzeri alışverişe 40 chipp puan veriyor. Ara tatil kampanyası ve kişiye özellerle birleştirip puan arttırılabilir.

Shellde 4x125 ile 40 chip para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil veya QR ile odeyip %5 chip parada kazanabilirsiniz ek olarak. 25tl chip parada ordan gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Mobil veya QR ile odeyip %5 chip parada kazanabilirsiniz ek olarak. 25tl chip parada ordan gelir

bunun koşulları nedir acaba nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 17 Kasım 2020; 16:12:40 >
  • JQKER kullanıcısına yanıt
    Axess uygulamasinda gorebilirsiniz “Axessle mobille ayda 50tl chip para” kampanyanin adi. Mobil yada qr ile islem yapinca %5i chip para olarak aninda karta yukleniyor. QR ile odeyecekseniz axess uygulamasinin sol ust kosesindeki ikona basacaksini, akbank posuna tutari girecekler sonra odeme asamasinda postan 0 a basacaklar ve ekrandaki barkodu telefon ile okutacaksiniz

• Teşekkürler konu için.

• waybe kullanıcısına yanıt

Rica ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Axess uygulamasinda gorebilirsiniz “Axessle mobille ayda 50tl chip para” kampanyanin adi. Mobil yada qr ile islem yapinca %5i chip para olarak aninda karta yukleniyor. QR ile odeyecekseniz axess uygulamasinin sol ust kosesindeki ikona basacaksini, akbank posuna tutari girecekler sonra odeme asamasinda postan 0 a basacaklar ve ekrandaki barkodu telefon ile okutacaksiniz

bende niye çıkmadığını anladım benim kart free  

• Ticari kartlar, Free, Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 17 Kasım 2020; 18:15:6 >
  • JQKER kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

bende niye çıkmadığını anladım benim kart free Shellde 4x125 ile 40 chip para 

• Ticari kartlar, Free, Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

• arkadaşlar konuyla ilintili bir soru sormak isterim. bir önceki opet kampanyasından 4 işlemi tamamlayınca gelen mesajda 22 kasıma kadar yakıt alımlarında geçerlidir diyor. hani axesste çip para yanmıyordu bir değişiklik mi oldu? Bilgisi olan var mıdır acaba?

• bdurmus kullanıcısına yanıt

shellerde bu işlemi başarabiliyorlar mı hocam?

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    Shell de denedim mi hatirlamiyorum ama BP ve opette denedim. Axess posu olan shellerde de kullanilabilir. Akbank posundan odeme yapicam diyin oncesinde, tutari posa girsinler ve postan 0 a bassinlar, hem ekranda qr kod cikiyor hemde slip olarak. Axess uygulamasindan okutup odemeyi onayliyorsunuz

Edit: ben iphone kullandigim icin bu sekilde qr odeme yapiyorum, nfc li temassiz odeme yapan android telefonunuz varsa onunlada yapabilirsiniz temassiz odeme yapicam diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 17 Kasım 2020; 23:13:45 >
  • kişiye özelle konbolanır

• bdurmus kullanıcısına yanıt

bir şansımı denerim bende ios kullanıyorum sizin gibi yapıcam

• soldier_x kullanıcısına yanıt

N11 puani shell opet po vs puanlarinin kullanim suresi var ama akbankin kendi duzenledigi kampanyalardan gelen puanlar silinmiyor. Mesela 4 tane 125tl market giyim restaurant vs harcamasina 40tl chip para gibi kampanyalardan yuklenen puanlar silinmiyor. Markaya ozel yapilan kampayalardan kazanilan chip paralar sureli

• ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt
    Markaya özel kazanılan chip paralarda silinmiyor, normal chip paraya aktarılıyor diye biliyorum.

Örnek olarak OPET kampanyasından kazanılan chip paralar 22 Kasım a kadar OPET-Sunpet istasyonlarında kullanılabiliyor. Bu tarihten sonra ise genel chip paranıza aktarılıyor, istenilen tarih ve yerde kullanabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.