Şimdi Ara

Shellin yeni teknojisi dynaflex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
9.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzin ve dizelde yeni geliştirdiği bir teknoloji olduğunu söylüyor, özellikle gelişen motor teknolojisi küçülen hacim artan basınç ve sıcaklık karşısında daha etkili bir yanma ve motor temizliği vaad ettiği söylüyor, sitesinde ayrıntı bilgi mevcut, reklamları tv de başladı sanırım kısa zaman da benzinlikler de yerini aldı ya da alacak

Şimdiye kadar kullanan var mı? Özellikle benim gibi dizeli sürekli shellden alıpta menzil ve seste farklılık hissedenlerden yorum bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarlama taktiği diyenler haklı olabilir fakat dünyanın en büyük petrol şirketinin araştırmalar yapıp üstüne reklam verip insanları kandırmak gibi bir derdi olmaz diye düşünüyorum

Sorun shellden yakıt alınca arabanın uçacağını beklemek, 0 aldığım aracın 30bin bakımı geldi mazot filtresi değişcek şuana kadar hep shellden mazot aldım istasyonlar bile aynı, unutmaz isem filtrenin fotoyu çekip koyarım, karşılaştırma yaparız
  • yeni çıkanı bilmemde araç Shell mazotuna alışınca diğer yerlerden alınca sanki gitmiyor gibi , en iyisi Shell almamak arabayı alıştırmamak
  • Opet'ten vazgeçemiyorum. Özellikle sıkıştığımda.
  • Mevcut yakıtlardakinden daha gelişmiş bir kimyasal yakıt katkısından başka birşey değil.
  • bu zamana kadar yapılmış en iyi yakıt gtl idi. ama oda ilk çıktığı zamanlarda iyiydi. rengi şefaf olarak satılıyordu. sonraları rengi sarı oldu ondan sonra kaldırdılar.
  • Önceki gün depoya fulledim şehir içi trafikte ortalama 5.6 olarak görünüyor , önceki depo opette doldurmustum 5.9 ortalama vermişti .araç 2009 Clio 1.5 DCI ,yakıt Shell v power Diesel

• Aracımı sıfır aldığımda en yakın istasyon olduğu için ilk yakıtımı OPET ten aldım, sonra 1,5 yıl kesintisiz Shell in kendi istasyonlarından (İzmir Güzelyalı ve Güzelbahçe) motorin aldım, bir ara Petrol Ofisinde kampanya vardı denedim, bana göre Petrol Ofisinin dizeli Shell den menzil, ses, çekiş konusunda üstün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burdaki shell den benzin alınca su gibi bitiyor , yol üzerinde totalden aldım bir gün daha iyi menzil aldım. Benim de önceliğim opet.

• Shellin tüm yakıtlarının peformanslı fakat kısa menzilli olduğunu tecrube ettim. Bu yeni geliştirileni de deneriz bakalım.

• lpg'de yokmuymuş :((

• Bence pazarlama stratejisinden başka bir şey değil.
  • İşte bunlar hep pazarlama
  • Tamamen pazarlama tekniğinden başka bişey değil.
  • Ankara Bilkent shellde bu yeni yakıtlardan var ben lpg kullanıyorum deneyemem benzin yada mazot kullanan buradan deneyebilir.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Dün shellden yakıt aldım, rengi şeffaf yeşil gibi pompacıya sordum dynoflex geldimi diye evet abi dedi fakat istasyonlar da herhangi bir reklam yok

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Lpg ile ilgili bir geliştirme yok en azından sitelerinde bahsedilmemiş

• Pazarlama taktiği diyenler haklı olabilir fakat dünyanın en büyük petrol şirketinin araştırmalar yapıp üstüne reklam verip insanları kandırmak gibi bir derdi olmaz diye düşünüyorum

Sorun shellden yakıt alınca arabanın uçacağını beklemek, 0 aldığım aracın 30bin bakımı geldi mazot filtresi değişcek şuana kadar hep shellden mazot aldım istasyonlar bile aynı, unutmaz isem filtrenin fotoyu çekip koyarım, karşılaştırma yaparız

• dizel nitro ya döndüğümden beri araçta dpf daha az tıkanıyor.Daha önemlisi araç kendine geldi.
  • Hdi var bende

ben şhel ve opeti denedim tarafımı sectim :)

Şhel kısa menzil daha sessiz

Opet daha sesli ama uzun menzil ✔️

• Yeni yakıtı alan kişi acaba menzil uzar mı diye psikolojik olarak farkında dahi olmadan daha dikkatli basar gaza, menzil uzar ve ta daaaa, Yeni ürün çok başarılıdır.

Yakıtın Euro normlarını karşılaması kafidir. Tüpraş çıkışlı yakıtlar da bunu sağlamaktadır. Geri kalan katkı maddeleri sadece istasyonun kar payını yükseltir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.