Şimdi Ara

Sıfır/2. El ve Manuel/Otomatik Araba Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay içinde ilk arabamı almayı düşünüyorum. Şu an için birinci tercihim sıfır Opel Astra Classic 3 1.6 115 HP Essentia Konfor. Donanımının çok iyi olması ve C segmentinde, yeni kasanın çıkmış olmasıyla birlikte oldukça uygun fiyatta olması sebebiyle bana cazip geliyor. Liste fiyatı 35.000 TL fakat telefonda bayiden 33.500 TL fiyat aldım.

Aklımı karıştıran tek şey ise eşimin ısrarla otomatik vites istemesi. Bu kasa astralarda malesef otomatik şanzıman yok, easytronic denilen otomatikleştirilmiş manuel, pek de tavsiye edilmeyen bir sistem var. Bu yüzden yine 33.000 TL civarında Corsa 1.4 ve Fiesta Titanium 1.4'lere, ve de 35.000 TL civarı olan Polo Comfortline 1.4'lere de bakıyorum.

2. ele ise hem arabadan çok anlamamam (her ne kadar servise göstersem de kandırılabileceğimi düşünüyorum :) ), hem de özellikle otomatik konusunda 2. ele güvenememem nedeniyle pek sıcak bakamıyorum. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?

Teşekkürler.

• Ben bu tercihlerin arasında Fiesta Titanium'u tercih ederdim. Sonuçta bildiğim kadarıyla yeni fiesta'lar son kasa. Opel'in ise bu yıl yeni kasası çıktı ve Astra classic artık eski kasa. Polo ise sonrasında vergisi, bakımı ve parçası pahalı bir marka..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam Otomatik Araba Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.