< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockcash -- 21 Ekim 2019; 8:20:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockcash -- 21 Ekim 2019; 8:20:13 > |
O hesap makinasını kafasına fırlatmadıysan senin ayıbın. Gerçi ailen varmış en doğrusunu yapmışsın. Hayır maaşlı çalışan satış görevlileri ne moduna giriyor anlamıyorum. Ulan tık yokken köpek olan siz azıcık kredi ötv indirimi gelince burnundan kıl aldırmayan yine siz.
|
Dream paket corolla alın. Gayet güzel donanımı ve fiyatı var.
Yeni kasa olması, donanımın tadmin edici yanıyla albenili duruyor ve 2.elde değer kaybı da olmaz. Yakıtı sıkıntı olursa LPG takılır tamam. |
|
Her markayı geç her bayiyi bile arayın bence. Aynı şehirdeki aynı markanın iki bayisi bile farklı fiyat veriyor.
Satıcı arkadaşın o tepkisinden sonra yapılacak 2 hareket var. 1. Eğer orada var ise bayinin müdürü ile vs. görüşüp sırf o hareket yüzünden aracı almaktan vaz geçtiğinizi ve bunu markanın genel merkezine şikayet edeceğinizi bildirin. Sonra o hesap makinesini o elemanın neresine monteliyorlar o düşünsün. 2. Bu hareketi kesinlikle markanın asıl merkezine bir mail ile bildirin. Çatır çatır hesabını sorarlar hiç merak etmeyin. Not: o fiyatlara çıkacaksanız bence renegade falan bakın. en azından premium bir markaya binin |
Hiç troc incelediniz mi? Vw olunca kalitelidir bir yargı oluşuyor ama alakasız. Emin olun renault captur bile çok daha kaliteli bir iç mekana sahip. Yanlış duymadınız, captur. 183bin verip alınacak bir araba değil.
|
Öncelikle hrv yerli üretim değil
Kompakt suv bakıyorsanız hyundai kona yı da inceleyin. Ya da 4×4 mazda cx3 te bakabilirsiniz. |
Bunda gülünecek ne var anlamadım gerçekten Clio ile symbol alakasız araçlar. İkisini bir tutmamak gerekiyor.
|
cok var böyle maalesef clio satanda bile bir afra tafra
|
Ya tamam anlarım sıfır araç almak keyifli ve zevkli. Bende aldım zamanında ama bu paraları (küçümsemiyorum fakat) Golf, HRV, Civic, Corolla gibi kesinlikle ve kesinlikle o paranın 3'te biri kadar edecek araçlara vermek hiç cızz ettirmiyor mu? Evet ülkemizin hali bu fakat kullanımı daha iyi, teknolojik olarak daha iyi, kaliteli, güvenli, konforlu temiz bir ikinci el araç bence yüzde yüz daha mantıklı.
Ha ama şuna saygı duyarım. Sıfır alayım kafam rahat olsun. Başkasının pislikleri olmasın diyorsanız buna diyecek bir şeyim yok. Ama 180 bin TL HRV'ye vermek aşırı derece enayiiliktir bence. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 16 Ekim 2019; 13:34:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|