Cümleten iyi akşamlar. Courier, Combo, Berlingo sizce hangisi tercih edilir. Güvenlik, fiyat, performans, konfor olarak her anlamda değerlendirirseniz. Araçların bilmediğim bir çok yanı var. Şimdiden teşekkürler 🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır Courier, Combo, Berlingo hangisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim tercihim kurye olurdu
En yeni tasarım ve ford ticari de fordun yeri ayrıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni courier hala stellantisin combo türevlerinden küçük kalıyor ve fiyatı da ucuz değil. f/p istiyorsanız stellantisin 5 markasından hangisi en uygun fiyatı ve en çok donanımı veriyorsa onu seçeceksiniz. ben alırken combo edition paket hem uygun hem de bol donanımlıydı. değişmiştir şimdi durumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Ağustos 2024; 8:6:44 > -
Ne kadar ticari de olsa aile arabası olarak kullanacağız. Güzel araç ama aynı fiyat bandında sanki diğerleri daha donanımlı. Dizel otomatik Combo editon ile manuel dizel titanium courier aynı fiyat. Yeni araç olduğu için güvenlik açısından nasıldır acaba. Muhtemelen uzun yıllar binilecek. Motor, sorumsuzluk her açıdan değerlendirmeye çalışıyoruz.
Sanki dediğiniz gibi güvenlik, emniyet, konfor özellikleri açısında Combo editon, Berlingo feel bolda göre daha dolu gibi. Tabi sizin hangi yıl bilmiyorum ama eskilerle arasında fark vardır sanırım.
3 yıl 80.000 km Shine donanım otomatik berlingo kullandım. Gerek uzun yolda gerek şehirçinde gayet rahat konforlu güçlü bol saklama gözlü sınıfına göre normal yakıt tüketimi ve sorunsuzluğu vardı. Malum politikalardan dolayı uzun yolda inanılmaz cezalardan bıktığımdan satmak zorunda kaldım (malum kamyonet geçiyor ve hız limitleri saçma sapan düşük). Sizin için sorun değilse ben Psa 130bglik otomatik hangisini beğeniyosanız onu tavsiye ederim.
-
Aracım servisteyken bu araçları incelemiştim.
Stellantis grubu markaları+Ford aynı bayide idi yan yana.
Yeni courier diğerlerine göre daha cılız ve kalitesiz gelmişti. Berlingoyu çok beğeniyorum makyajlı kasasını özellikle. Sürüş olarak tecrübem yok ama zaten Berlingo-combo-rifter-doblo aynı araç, donanım-fiyat eğrisine göre karar verilebilir.
Hicbiri onlar yerine Rifter veya Proace
-
Neden acaba? Ben de berllingo ile proace arasinda kalmis durumdayım
Hepsi ayni kasa motorlari ayni sadece kozmetik olarak degisik ve doluluk olarak farklilik mevcut.Saglamlik olarak Totota onde bence.Berlingo yerine Rifter full paketi gercekten cok dolu tasarimi daha hos alinabilecek arac ama illa Berlingo ile Proace arasinda kaldiydan Proace alinir diyorum.
Berlingo, Combo, Rifter aynı araç zaten.
Benim tercihim Courier olurdu.
-
Rifteri ben de daha cok begeniyorum koltuk hariç ama fiyat fazla cekiyorlae rifter a. Yakin zamanda acaba rifter fiyati alan oldu mu ucuz fiyata. Misal berlingo 1225 duydum en ucuz peşin. En fulu cam tavanli
Psa'da ya da toyota'da doblo'da hangisinde kampanya varsa o hocam. Hepsi aynı araç temelde zaten. Courier bir tık küçük bunlardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Ağustos 2024; 11:4:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X