Şimdi Ara

Sigara hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle anlatacaklarımdan sonra yaş kaç falan diyeceksiniz muhtemelen yaşım 19 bitti 20 den gün alıyorum öyle diyeyim. İçki falan kullanırım ama bu yaşıma kadar ağzıma koymadım sigara. Ama mesela çevremde içmeyen 1-2 kişidir yani 10 15 kişide. Ve ne bileyim hani atıyorum çayla sigara yemeklerden sonra sigara vs. bunların nasıl haz verdiğini çok merak ediyorum hani özentilik değil öyle kızlara hava olsun diye değil sadece gerçekten haz alıyorlar mı bunu merak ediyorum. Hani şöyle düşünüyorum alt tarafı içine duman çekerek insan nasıl haz alabilir diye düşünüyorum kafam almıyor. Ne yapmalıyım?

• yaşının kaç olduğundan emin olmayan biri
  • Hocam insanlar nasıl mastürbasyona ihtiyac duyup yaptiktan sonra belli bir süre zevk almiyorsa sigarada öyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş ver çok pahalı artık, yemek üstü yapmalık yemek bulamazsın
  • Ilk gunlerde haz verir, sonra iskenceye donusur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Ilk gunlerde haz verir, sonra iskenceye donusur.

Bu adamın sözünü dinle, bu yağmurda sigara için dışarı çıktım

• İçme kardeşim ciddiyim bağımlısı olursan pişman olursan parasızlıktan gece kağıda tütün sarar içerdik yokluğu çok kötü zararıda öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte sigara nasıl anlaşılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dayanabildiğiniz kadarıyla su içmemeyi deneyin ve pes ettiğinizde size suyun nasıl haz verdiğini görün. İşte bütün mesele bu. Nikotin vücuda bağımlılık yaratıyor ve beyin bunu ihtiyaç haline getiriyor. İçtiğinde ise aynı o 1 bardak su gibi haz aldığın için bırakamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Dayanabildiğiniz kadarıyla su içmemeyi deneyin ve pes ettiğinizde size suyun nasıl haz verdiğini görün. İşte bütün mesele bu. Nikotin vücuda bağımlılık yaratıyor ve beyin bunu ihtiyaç haline getiriyor. İçtiğinde ise aynı o 1 bardak su gibi haz aldığın için bırakamıyorsun.

Ve bırakmak 1 ay boyunca çölde günde 1 bardak suyla yaşamak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Dayanabildiğiniz kadarıyla su içmemeyi deneyin ve pes ettiğinizde size suyun nasıl haz verdiğini görün. İşte bütün mesele bu. Nikotin vücuda bağımlılık yaratıyor ve beyin bunu ihtiyaç haline getiriyor. İçtiğinde ise aynı o 1 bardak su gibi haz aldığın için bırakamıyorsun.

Ve bırakmak 1 ay boyunca çölde günde 1 bardak suyla yaşamak gibi

Alıntıları Göster
    Sigara normal bir insana haz vermez , içtiğinde öksürür,başı döner,boğazı yanar vs. Sigara sadece bağımlılara haz verir o hazda sigaranın tadının güzel olduğundan değil vücudunun nikotin isteği giderildiği için ortaya çıkar.Ben 5 senedir içiyorum bak benden sana bir tavsiye kendini zincirlemek istemiyorsan içme.Koşamıycaksın azıcık hareket edince nefes nefese kalıcaksın çünkü sigara ciğerlerin kapasitesini düşürüyor.Eskiden 1 nefes sana yetiyorken sigaradan sonra ancak 10 nefes 1 nefese denk olacak.Enerjin olmayacak sigara enerjiyi emer ilk sigara içen insanlar kendini aniden çok yorgun hisseder adeta bütün enerjin vücudundan çekilir.Tabi koku almayacaksın yemeklerden daha az tat alacaksın.Sigara saç telinden tırnağına kadar herşeyini etkiler.Hiç içmemişsin bundan sonrada böyle kal kendini zincirleme özgür ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitechapel

Sigara normal bir insana haz vermez , içtiğinde öksürür,başı döner,boğazı yanar vs. Sigara sadece bağımlılara haz verir o hazda sigaranın tadının güzel olduğundan değil vücudunun nikotin isteği giderildiği için ortaya çıkar.Ben 5 senedir içiyorum bak benden sana bir tavsiye kendini zincirlemek istemiyorsan içme.Koşamıycaksın azıcık hareket edince nefes nefese kalıcaksın çünkü sigara ciğerlerin kapasitesini düşürüyor.Eskiden 1 nefes sana yetiyorken sigaradan sonra ancak 10 nefes 1 nefese denk olacak.Enerjin olmayacak sigara enerjiyi emer ilk sigara içen insanlar kendini aniden çok yorgun hisseder adeta bütün enerjin vücudundan çekilir.Tabi koku almayacaksın yemeklerden daha az tat alacaksın.Sigara saç telinden tırnağına kadar herşeyini etkiler.Hiç içmemişsin bundan sonrada böyle kal kendini zincirleme özgür ol

Alıntıları Göster
    Tamamdır beyler sildiniz bütün düşünceleri kafamdan içmemeye devam

• normalde icmem ama alkolle birlikte acayip guzel geliyor tadi. arkadaslarla bulusunca icerim ortak paket alip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günün ilk sigarası keyiflidir. Birayla içilen sigara ketiflidir. Günün son sigarasi keyiflidir. Çay/kahve ile içilen sigara keyiflidir. Yani gündr 20 tane sigara içsen taş çatlasın 5-6 tanesinden zevk alırsın. Aman bulaşma sigaraya, SAKIN!

• Kızlara hava atmak için içsek evde tek başına yemekten sonra veya çayla içmezdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

Günün ilk sigarası keyiflidir. Birayla içilen sigara ketiflidir. Günün son sigarasi keyiflidir. Çay/kahve ile içilen sigara keyiflidir. Yani gündr 20 tane sigara içsen taş çatlasın 5-6 tanesinden zevk alırsın. Aman bulaşma sigaraya, SAKIN!
    20 yıldır içiyorum, bırakmak için denemediğim yol kalmadı...keyif değil eziyet oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

20 yıldır içiyorum, bırakmak için denemediğim yol kalmadı...keyif değil eziyet oldu...

Alıntıları Göster
    Sadece yalnız kaldığımda, birşey beklerken otobüs vs. ve arkadaş ortamında eşlik etmek için içiyorum.
    Not: Yanımda daima paket bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaydurugububak -- 4 Ocak 2015; 21:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

20 yıl ne yaptın ?
  • hatırlattığın iyi oldu bir dal yakıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsfghl

hatırlattığın iyi oldu bir dal yakıyım
    bütün gün sigara içmedim, yarıın 9 da sınavım var, anam babam evde, dışarıda yağmur var diye çıkamıyorum, stress yaptım, işte 1-2 dal sigara içsem hepsi geçicek oturucam ders çalışıcam , bok vardıda başladık şuna
  • Dean. kullanıcısına yanıt
    Alkol alirken haz aliyor musun ?
    Ayni mantik sigarayida uyarla iste

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.