Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otobüs durağında oturuyorum yanımda oturan sigara içiyor. İçtiğin sigaranın tütününü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam açık alanca içse bile. otobüse biniyor, eve geliyor, işe geliyor leş gibi kokuyor. Adamdan aldığın para bile kokuyor. İçmeyen biri olarak açıkçası bu durumdan çok rahatsızım. Sigara içen birisi benim gözümde 2.sınıf bir insandır...
  • Make Turkey*

Cahilliği yasaklamaları gerekli sigaradan önce.
  • O zaman arabası olmayanlar da şunu diyebilir;ya kardeşim ben araba kullanmıyorum o zaman olanlar da kullanmasın,hem zehirleniyoruz hem de küresel ısınma bla bla...

• CyClopSx kullanıcısına yanıt
    Sigara içmese gül gibi tertemiz kokuyorlar öyle değil mi? İnsanlar önce temiz olmayı, duş alıp deostick vb. kullanmayı öğrensin
  • ASTIM hastasıyım. evde daraldım diye dışarı çıkıyorum kaldırımdaki 3 kişiden 2 si sigara içiyor mecburen etkileniyorum. herkes kendi keyfinde yada acısında tamam ama hastayız be..
  • Sinir hastasıyım, evde daraldım diye dışarı çıkıyorum, sokaktaki 5 kişiden 4 tanesi aptal ve cahil e mecburen etkilenip sinirleniyorum. Herkesin aptallığı kendine ama hastayız be..
  • 10 yıldır 1 pakete yakın içen biri olarak keşke dediğin olsa diyorum ama yapamazlar. Tahmin ettiğinden çok çok daha büyük bi para dönüyo sektörde. izlediğin o yabancı dizilerede bile bi karekterin 1 sigara içme sahnesi için milyon dolar ödeme yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appachii -- 31 Temmuz 2017; 12:14:59 >
  • tiner yasaklanırsa fırçalarımı nasıl temizliycem!!!
  • Ahahahah. Sigarayı komple yasaklamak he ahahahhaha. Bunu yapabilecek güç Tayyip Erdoğanda bile yok arkadaşlar hayal kurmayın. Ülkenin ismini tayyip ülkesi yapıyorum bile diyebilir ama sigarayı yasaklayamaz neden mi?

Sigara dünyada Silah ve uyuşturucunun ardından en çok paranın döndüğü sektör. Evet futbol dahil. İçtiğiniz markalara bakın bakalım hepsi forbesde ilk sıralarda. Böyle büyük ağababalarının olduğu sektörü yasaklamak imkansız.

Gelelim bönöm höyötömö zöhörlöyölör özönö dölöyölör ağlaklığına. Ulan etrafında onbinlerce ağaç kesilir ses etmezsin. İstanbulda en yakın yeşillik belgrad ormanları şehirde yeşillik yok ses etmezsin. Artan bireysel araba kullanımından dolayı egzos lar ozonun anasını şeyapar ses etmezsin gelip sigara dan çıkan 3-4 ml dumana ses ediyosun :d. Kusra bakma da kardeş sen iki yüzlüsün

Gemi de kullanmayalım o zaman al sana gemi

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrJKLb4jvjM69310zUo7RRDVWfkFcRIK6PPzt5okumy4zF06EkPcdq7jxW

:DD

Edit: ayrıca bazı arkadaşlar kokuyorsunuz şöylesiniz rahatsız oluyorum demiş. Arkadaşlar rahatsız olmanız o şeyi yasaklatmaz. Ben de günde binlerce şeyden rahatsız oluyorum. Ben bunların hepsini toptan yasaklatayım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukayaz -- 31 Temmuz 2017; 12:36:53 >

• Adam hergün 2.5 litre kola gömüyor geliyor burda sogoro yosoklonson. Bir yediğiniz içtiğiniz hazır besinleri inceleseniz kendinizi fanusa kapatırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sigara içen, su içen, sakal bırakan, kara fatma yada böcek gibi giyinenler yasaklanmalı, hatta sırf bir öküz istedi diye içki içen, gül suyu koklayan falan kırbaclanmalı

şu gelinen hale bakın...
  • Yıl olmuş 2017 hala sigara içen kaldı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: PhiLum

alkollü araç kullanmak yasak zaten, ben normal kullanımdan bahsediyorum.

duyar kasarsa duymazdan gelirsin, muhatap olmazsın.

alkol de tıpkı sigara ve uyuşturucu gibi bir bağımlılık zaten, kimse buna bir şey demiyor.

Alkol kullanana kurallar vız geliyor ne yazık ki.
  • Gelin sigarayı bırakalım beyler, yalnız kalsın p.zebenk :))

• Sigaraya, egzoz dumanına gelene kadar sanayi alanlarına kafayı çevir önce... Atıklarından (duman, atık su, biyolojik & kimyasal atık) daha beter zarar görüyoruz...

Her yer betonlaşıyor, ağaç bırakmıyorlar, sit alanları bir bir yok oluyor.

Önce bunlara sesini çıkart sonra sıra gelir sigaraya, alkole, egzoza...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobiller ve fabrikalar yasaklansin havami zehirliyorlar.

• Alkol, uyuşturucu gibi sadece kullanana zararı olan maddeler dışında yerden göğe kadar haklısın dostum ;)

Şu araba fabrika yasaklansın diyen ezikler de karbon monoksit solumaktan kafaları gitmiş ki böyle saçma salak konuşmuşlar, yeterince zehir soluyoruz zaten dingiller bırak da sigara dumanınız eksik kalsın -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 31 Temmuz 2017; 13:29:54 >
  • Evet restoranların açık kısmında hep sigara içiyorlar oturulmuyor kapı önleri, otobüs durakları.....

• Konu sahibi haklısın ama o kadar ince düşünülseydi herşey yasaklanırdı o zaman arabada yasaklansın o da havayı kirletiyor herkes bisiklet kullansın.(aslında fena fikir değil bana uyar)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.