Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte onlardan rahatsız olup burda konusunu açmazlar ama sigara kokusu ıyy pöfff sigara yasaklansınn solumak zorunda değilimm gibi saçma sapan hallere bürünüyorlar. Şahsen yanıma leş gibi kokan birisi geliceğine sigara kokan birisi otursun daha az rahatsız olurum sigara içen birisi olmasam bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlık ilk açıldığında içmiyordum artık içiyorum hayat tuhaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse nargile demedi destekliyorum o zaman
  • yav he he
  • Ulan Bugün Avm yanında biraz soluklanıyım dedim..Ne gezer sağıma soluma bayanlar geldi hemen yaktılar..Varya ikisine saldırmamak için kendimi zor tuttum ..hemen başka yere geçtim...Yeter artık yeter !!!Yasaklayın şu pisliği
    Gerekirse bunun için zabıtalar görevlendirilsin ..içen oldu mu hemen Cezayı yazsın ..Bıktık artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-435EB715D

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Konu sahibi haklı. Sigarayı açık alanda içmeyi yasaklamak lazım ülkede. İçmek isteyenler için özel binalar yapılsın. İsteyen orada içsin.

Bunu söyleme sebebiniz hava kirliliğiyse o hava her türlü kirlenir.

Ha açık alanda dibinizde sigara içenler varsa, mesela otobüs durağı gibi. Rahatsız oluyorum bir metre ötede içer misiniz demek çok zor bir şey değil. Kafelere falan gelince , açık bölümlerinde sigara her türlü içilir. Mekanı sıkış tepiş göt göte olacak şekilde masa sandalyelerle dolduranlara prim vermeyin. Daha ferah mekanlarda oturun. Duman size gelmez ..

Türkiye'de "sigaranı az ötede iç" dersen 10 kişiden 8'iyle kavgaya girersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Alkol, uyuşturucu gibi sadece kullanana zararı olan maddeler dışında yerden göğe kadar haklısın dostum ;)

Şu araba fabrika yasaklansın diyen ezikler de karbon monoksit solumaktan kafaları gitmiş ki böyle saçma salak konuşmuşlar, yeterince zehir soluyoruz zaten dingiller bırak da sigara dumanınız eksik kalsın -_-

Ben hiç "sigaralı" olduğu için araç hakimiyetini kaybedip çocuk ezen görmedim?

Sigarayı "içip içip" telefondan yarım yamalak cümlelerle elalemin karısına kızına taciz eden de görmedim?

Sigaraya karşı çıkıp alkolü savunan twitter gibi saçma sitelerde İçki Günlüğü'nün zırvalarını paylaşan, "rakı kültürü yeaaa" diye gezen ergenlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 31 Temmuz 2017; 17:57:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trust88

quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

Hiç kimse sigara içenlerin doğaya saldığı emisyonu düşünmüyor. Bugün buzullar eriyorsa biraz da bunlar yüzünden.

Motolu taşıtlar daha fazla zarar veriyor neden elektrikli araçlar yaygınlaşmıyor

ABD'de ve Kuzey Avrupa ülkelerinde yaygınlaşıyor.
  • bu cigaracılar yüzünden herkes pasif içici içmesende içiyorsun aslında
  • Yasaklanması ütopik olsa da bir adabı olmalı. Beylikdüzü'nü bilen bilir Yaşam Vadisi diye bir yer yaptılar. Yeşil alanlı güzel bir yer. Ben çocuğumla astım hastası eşimle birlikte oraya gidiyorum biraz rahatlayalım biraz çimen kokusu ağaç kokusu alalım diyorum hoop kendini bilmezin biri sigara yakmış. Yer değiştiriyoruz çatt birileri yine sigara yakıyor. Ulan zaten sokakta, caddede, kapı önlerine, avm kapılarında, avm otoparklarında bile sigara içiyorsunuz burada neden? Yeşilliğe sigara içmek için gelen aklınıza tüküreyim. Egzos'dur, is'tir, dumandır her bok var havada 2 nefes almaya gelmişim o parkta elince neden sigara var koçum? Sigarayı al git nerede içiyorsan iç insan gibi rahatlamaya geliyoruz iyice sinirlenip dönüyoruz. Kimi de yolda yürürken içiyor. Çekil kenara insan gibi iç ben senin içtiğin sigarayı solumak zorunda mıyım? karşıya geçiyorum orada da biri içiyor, yola iniyorum bu sefer başkası içiyor. Hele ki metrobüs durakları. Adam almış sigarayı "Sigara İçmek Yasaktır" tabelasının önünde püfür püfür içiyor. Az utanma olur insanda. Senin sigara içme özgürlüğün varsa benim de temiz hava özgürlüğüm var. Ki benim özgürlüğüm daha doğal bir özgürlük ve taleptir. Kimi de gdo'dan sallamış başka şeylerden sallamış. Aklınızı kullanmayı deneyin beyler. Bir şeyler GDO'lu diye, katkı var diye her şeyimiz mi kötü olacak? Bari havamız temiz olsun..

• DeStorm kullanıcısına yanıt
    Bak sen ya.

Ben desem ki, senin zihniyetindeki insanları bu ülkeden s...avmalıyız bunun bir anlamı olur mu? Bence olmaz, onun karar merci ailen olacaktı.

Kapalı alanlarda sigara içilmiyor mu? İçiliyor sebebi de bunu yasaklayan gereksiz zihniyetin önlemini alamaması. İçiren yerler rüşvet ödeyerek ceza yemekten kurtuluyorlar, para yedirmeyen yerlerde ceza yiyor tabii sanki tek içiren onlar gibi.

Sen bi de açık havada da bunun yasaklanmasını bekliyorsun. O zaman ülkede sigara satışını yasaklasınlar? Var mı o cesaret? Yok çünkü para kazanıyorlar bu işten.

Eğer koklamak istemiyorsan sen bas git evine, 3-5 kişi için kimse kendi yaşamından ödün vermez. Ben eminim ki kapalı bir alanda içmeyen birisi, içen birisine rahatsızlığını güzelce söylediğinde kimse bunu görmezden gelmez.

Ancak senin burnun sokakta da bu kokuyu alıp, rahatsız oluyor ise o senin problemindir.

Kısa ve öz; Önce kapalı alanlarda yasağını uygula adam gibi ondan sonra düşünürsün bunu. Sigara konusunda ceza yazan adamlar kaç tane ev aldı acaba kendine yedikleriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RKLeite -- 31 Temmuz 2017; 19:48:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Izmirde sigara cozmeme araci olabilcek birisi var mi? :D

Cesme, urla tarafi falan da olur

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    kopyala yapıştır bunların hayatı. sizi göndermek lazım Arabistana. sünnetsiz

• İşte buna sigarasızlık tribi diyoruz dostlarım, kafalar parlak.

Bu arada hiçbir zaman bokunu çıkaracak kadar içmedim, millete, kadına, çoluğa çocuğa sardıracak kadar da ayyaş olmadım, içtiysem kendime içtim, zararı da kendi beynime, kara ciğerime, ha iyi mi bok yiyorum tabii ki de hayır, övünç duyulacak bir şey değil içki içmek, bilinçli bir şekilde zarar veriyorum kendime. Fakat sana şunu söyleyeyim sırf bir fırt çekip zıkımlanacak, kendini iyi hissedecek diye metrobüse atlamaya ramak kala cigarasını yakan ve orada genç yaşlı dinlemeden etrafındaki hiç kimseyi düşünmeden dumanına boğan o kadar şerefsiz gördüm ki, bir de o cigara hiçbir zaman dibi görmez, bitmeden söndürülür atılır yere. Ulan kartonu olmuş 12 lira hadin milletin havasını s*ktin düşünmedin de, bari cebini düşün hıyar evladı. Akşamın 6'sında da kaçacak yeri bulursun o kalabalıkta emin ol. Bunu da anlamazsın sen şimdi o yüzden açık açık yazıyorum.

Bir fırt çek de oku bu yazdıklarımı, belki zihnin açılır o zaman ne demek istediğimi anlarsın, şimdi ikile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 31 Temmuz 2017; 20:18:57 >

• Günde bir paket sigara içen biri olarak bence de yasaklansın. Sigara içtiğim için bazen kendindem nefret ediyorum. Çoluğumız çocuğumuz var yarın bir gün sigaraya başlasa kötüyse sen niye içiyorsun dese ne cevap veririm bilmiyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten merak ettiğim için sormuştum dalga geçmek için değil, gelen cevaplara baktığımda yan masada içilenden rahatsız oluyorum falan diyenleri görüyorum, arkadaşlar kafelerin sigara içilmeyen bölümleri de var, yan masadan size duman gelecek kadar yakınsa masalar gitmeyin mekana, daha nezih, insanlarla kıç kıça oturmayacağınız bir yere gidin. Otobüs durakları vs. konusuna zaten bir arkadaşım gerekli cevabı vermiş, 1 metre ilerde içer misiniz rahatsız oluyorum dediğiniz zaman 100 kişiden 90ı anlayışla karşılayıp sizden uzaklaşır. Kalan 10 kişiye denk gelmişseniz de siz uzaklaşın..

• Devlet yasaklar mı sence?Alkol ve sigara en önemli gelir kalemlerinden sadece ikisi.Sigara ve alkolün %80 i vergidir.Hiçbir şey yapmadan para kazanan devlet düzeni yasaklar mı sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

İşte buna sigarasızlık tribi diyoruz dostlarım, kafalar parlak.

Bu arada hiçbir zaman bokunu çıkaracak kadar içmedim, millete, kadına, çoluğa çocuğa sardıracak kadar da ayyaş olmadım, içtiysem kendime içtim, zararı da kendi beynime, kara ciğerime, ha iyi mi bok yiyorum tabii ki de hayır, övünç duyulacak bir şey değil içki içmek, bilinçli bir şekilde zarar veriyorum kendime. Fakat sana şunu söyleyeyim sırf bir fırt çekip zıkımlanacak, kendini iyi hissedecek diye metrobüse atlamaya ramak kala cigarasını yakan ve orada genç yaşlı dinlemeden etrafındaki hiç kimseyi düşünmeden dumanına boğan o kadar şerefsiz gördüm ki, bir de o cigara hiçbir zaman dibi görmez, bitmeden söndürülür atılır yere. Ulan kartonu olmuş 12 lira hadin milletin havasını s*ktin düşünmedin de, bari cebini düşün hıyar evladı. Akşamın 6'sında da kaçacak yeri bulursun o kalabalıkta emin ol. Bunu da anlamazsın sen şimdi o yüzden açık açık yazıyorum.

Bir fırt çek de oku bu yazdıklarımı, belki zihnin açılır o zaman ne demek istediğimi anlarsın, şimdi ikile.

Bana ne senin "ben ağzımla içiyorum abi yea" muhabbetlerinden? Kendi yazdığın yazıda kimseye sigara kokmamak için önlemini alan, otobüse binecek olduğu zaman sigara içmeyen, sigara içmeyenlerle aynı masadayken kendisi de yakmayan insanları ayrı tutuyorum diyeceksin o zaman.

Ben de çok ayyaş gördüm, karısını döven, elalemin karısına kızına laf atan. Hiç bir zaman çıkıp içki yasaklansın demedim.

Kötü kokmakla kendini alkole boğup çocuk ezmek, "eski hatuna bir mesaj atayım" diye insanları taciz etmek bir değil. Alkolün bu dünyaya verdiği zarar, sigaranın yanında hiç bir şey.

Bu yazdıklarımı anlayamazsan git hangi sosyal medya hesabını kullanıyorsan artık bir rakı resmi at, altına da "iki satırlık adamlarrğğıı musallat ettik ömrüğğmüze" yaz. "Rakı kültürü"n zihnini açar, anlayınca da cevap verirsin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.