Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen yasaklanmaya teşebbüs edildiği an ülkenin iç savaşının ilanı olacaktır.
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    Duraklarda sigara içmek zaten yasak, park dediğimiz alan ise gayet büyük bir alan sigara içenin yanında durmak zorunda mısın? Metrobüste değilsin oradan uzaklaşabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    Bu zihniyet nasıl olur da 30 a yakın beğeni alır. Evinde odanda iç dışarda ne hakkın var insanları dumanınla rahatsız etmeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-435EB715D

İnsanların sokakta yüksek sesle konuşmalarından rahatsız oluyorum, konuşmak yasaklansın istiyorum!11!11

Benzin mazot vs kokularından rahatsız oluyorum!111 Bunları içime çekmek zorunda mıyım??? Hepsi yasaklansın!!!111

Tüm araçlarımız suyla ve elektrikle çalışsın!11 Zorunda mıyım ya?? Saksı değilim ben.

Sigara krizin gelmis galiba Okancim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigaraya karşıyız ayağı yapan yeni nesil steril elitist uyuzların dikkat etmesi gereken, sigaraya karşıyız artistliği yapan devletin, 11 liraya satılan sigaradan 10 lira vergi almaya devam etmesi, ve sigarayı yasaklamak yerine, sigaradan %95 daha az zararlı (vergi - haraç kapısının kapanacağı) e-sigarayı yasaklamaya çalışması, engel çıkartması, benim için gayet açıklayıcı bir hareket..
    Ek olarak diyorum ki, şu ülkede sigara ve içki tüketenler bunları almayı kessin, boykot yapsın, bir de buna akayakıt ayağıda katılsın, 3 günde bu ülke batar iflas bayrağını çeker..

Devlet sigara kullanan herkese e-sigara dağıtarak böyle bir kampanya yaparak, normal sigarayı yasaklayabilir, olabilir buna karşı çıkmam.

E-sigara, en çok anti sigaracı steril uyuzların zoruna gitti, dayanamadılar böyle bir aletin varlığına, böyle bir çözüm olabileceğine.. E-sigarada bir sıkıntı yoktur hem, zehirli madde yok, kapalı ve açık alanlarda içilebilir sorun olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 31 Temmuz 2017; 14:33:28 >

• Kesinlikle haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-435EB715D

Buluttan nem kapıyorsunuz Sigara içmeyen psikolojik olarak normal bireylerin, yanından geçen insanın sigara kokusunu dumanını 2-3 saniye hissettiği zaman umrunda olmaz. Çünkü kimse bu konuyu kafaya takacak kadar işsiz değil

İnsanların daha önemli sorunları var . Huzur , geçim sorunları , aile, çocuklarının eğitimleri gibi..

O zaman şöyle bir durumda ne yapacağız? Benzin kokusundan nefret eden binlerce milyonlarca insan bulabiliriz. İşe biskletle giden bir insan arabaların kullanılmamasını söylese, o egzozun dumanından rahatsız olduğunu söylese ne yapacaz?

Ya ben o egzoz kokusunu çekmek zorunda mıyım yaaaaa, yasaklayın tüm arabaları sadece elektrikliler kalsıııın mi diyecez

Bu dediklerini Kadıköy gibi çok kalabalık yerde ve herkesin sigara içtiği yerde de söylemeni isterim. Zira kalabalık sokakta herkes sigara içince cidden kötü oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DOVLOT 7-8TL VORGOYO NORODON OLSON SONRO ^^
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Güzel ince

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Orijinalden alıntı: CelilOguz

Sigaradan ben de nefret ederim haklısın ama e-sigara dışarı sadece bildiğimiz su buharından veriyor diye biliyorum.

Yanlışınız var, çıkan duman glikozun yanması sonucu olmakta. cihazın sıvı bölmesine şekerle karışık istenilen oranda nikotin konmakta. Normal sigaradan çok daha iyi ama saçma sapan yerlerde içilmesi adamın canını sıkmakta...

Aydınlattığınız için teşekkür ederim ama ben hiç e-sigara kullanan birisinin yanında bulunmadığımdan bilmiyorum, gerçekten dumanı rahatsız ediyor mu? Kötü mü kokuyor ki?
  • Yok artik. İyice sacmalamaya baslamis millet ya! Ya arkadasim siz hangi kafada yasiyorsunuz cidden! Size ne kardesim; sana al ic mi diyorlar? Rahatsiz oluyorsaniz en kibar tabiriyle defolup gidersiniz o ortamdan. Biri demis yok bina yapilsin, oraya tikilsin yok bilmem ne! O zmn icmeyenlere bina yapilsin da onlar oralara tikilsinlar! Ben sigara cok uzun yillar once icmis ve birakmis olmama ragmen sizin kdr gerici degilim. Napariz da milleti birbirine katariz doye ugrasiyorsunuz! Birakin bu bos isleri de kendinizle ilgilenin azcik! Akli dengelerini yitirmelerine sebep olanlara elbette ben de karsiyim; yasal olarak da yaptirimlari var ztn. Ama gerisi icin afedersiniz ama karisana da ... yemek duser ancak.

• Amerikada vakti zamanında içki yasaklanmıştı
    Kaçak içki üretenler mafyalar çoğaldı semirdi.

sigarayı yasaklamak çözüm değil:
    Eğitim ile zararlarının yayılması gerekli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Sigaradan ben de nefret ederim haklısın ama e-sigara dışarı sadece bildiğimiz su buharından veriyor diye biliyorum.

Yanlışınız var, çıkan duman glikozun yanması sonucu olmakta. cihazın sıvı bölmesine şekerle karışık istenilen oranda nikotin konmakta. Normal sigaradan çok daha iyi ama saçma sapan yerlerde içilmesi adamın canını sıkmakta...

Aydınlattığınız için teşekkür ederim ama ben hiç e-sigara kullanan birisinin yanında bulunmadığımdan bilmiyorum, gerçekten dumanı rahatsız ediyor mu? Kötü mü kokuyor ki?

selam,

rahatsız olmak ne kelime utanmasa bogacaklar. normal sigara dumanın 10 katı kadar duman cıkıyor. bildiğin tütüyorlar :D

• kırmızı şarap haricinde hepsi yasaklansın, umrumda değil
  • Tabi hatta bi ada falan yapsınlar günde bir sefer olsun gidip içip gelelim dimi hey allahım açık alan ulan git iki metre ilerden yürü rahatsız oluyorsan gerçi bu konuda dikkatliyimdir yanımdan biri geçerken üflemem etmem ama dahada bir şey beklemeyin içenlerden koskoca gezegende ufacık duman ne kadar rahatsız edicek milletin ter kokusunu içime çekmeyide ben istemiyorum çıkmayın o zaman dışarıya çekemem sizin pis kokunuzu sigaramın dumanı daha güzel kokuyor yeminle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arikoglu A kullanıcısına yanıt
    Problem birada değil güzel kardeşim çevre bilinci olmayan insanlarda.
  • nisanda bıraktım sigarayı.

sabah yolda yürüyorum yanımdan sigara içe içe yürüyen birisi midemi bulandırıyor, çünkü dumanı burnuma genzime doluyor

akşam evime gidiyorum kapımın önünde sigara içip dumanı evime dolduruyorlar.

yeter be, valla yasaklansın bıraktıktan bu yana ben içtiğim dönemler için pişman oldum. sigara bırakmak kolay değildir, imkansız da değildir.

ama devlet komple yasaklamaz, sigaradan kazandığı parayı başka neydn kazanıyor ki ??!!
  • Saçma bir görüş. Sen rahatsız mı oluyorsun? Aa tamam o zaman. Yasaklayalım. Başka rahatsız olduğun ne var? Onları da yasaklayalım. Ne de olsa 80 milyonun patronu sensin değil mi? Sen ne dersen o patron! Bir de "araçların duman kokusu yetmiyormuş gibi" demiş. Tamam kardeşim. Devlet seni mi kıracak. Onu da yasaklar senin için. Senden değerli mi? Alt tarafı devlet %200 civarı vergi alıyor. Senin için ondan da vazgeçerler. Ya kardeşim bak! Dersin ki yürürken sigara içilmesinden rahatsız oluyorum eyvallah derim. Hatta yürürken içilmesini ben de doğru bulmuyorum. Kapalı alanda içilmesi yanlıştı. Yasaklandı. Doğru karar. Ama kalanına karışmaya hakkın yok. Yukarıda bir arkadaşın dediği doğru. Mesela durakta içilmesinden rahatsız olan birisi söyler, "kardeşim ben rahatsız oluyorum da, biraz uzakta içsen olur mu?" der. O da "banane kardeşim rahatsız olma o zaman" demez, "tamam kardeşim kusura bakma" der, biraz ötede içer. Bunun sana ne zararı var?

Mesela ben evde, sadece geceleri keyif için 2-3 tane yakarım. Haftada 1 paket içerim. Bazen otobus yolculuklarında içiyorum. Bazen denizin kıyısında iken yakarım 1 tane. Onun dışında içmem. Şimdi burada benim ne suçum var?

Hele birisi içkiyi de yasaklayalım demiş. Bu lafı hiç sevmesen de hakikaten bazen insanın "yallah arabistan'a" diyesi geliyor. Size ne be insanın keyfinden. Adam o gün kendini kötü hissediyordur. Kafasını boşaltmak için gece evinde içiyordur. Size ne kardeşim size ne?

Bir laf vardı. Sonuna kadar katılıyorum. "Bir gün, insanlar insanlara karışmayı bıraktığı zaman, bu ülke çok daha güzel bir ülke haline gelecek"

• Eskiden daha beterdi o günlerden kurtulduk,ama dediğiniz gibi sigara içimi yasaklanmalı sadece belirli alanlarda içilebilir olmalıdır.

-Adamı dumanını tüttürerek yaz ayında yanımdan geçiyor zaten sıcak kafama vurmuş birde duman nasıl bir şeyse dumandan bir nebze lezzet-haz duyuyorum çayın yanında ne güzel gider diyorum. Halbu ki içmiyorum zehrin zıkkımın teki ! Sağlık proplemleri dışında sigara içmeyen kişileri sırf dumanı veya dumanındaki koku ile bağımlılık yapma etkisi dahi var.

Özetle devlet bu işe el atmalıdır.

Donanım ekibi imza toplasak change.org'dan iş görür mü ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkican

Tabi hatta bi ada falan yapsınlar günde bir sefer olsun gidip içip gelelim dimi hey allahım açık alan ulan git iki metre ilerden yürü rahatsız oluyorsan gerçi bu konuda dikkatliyimdir yanımdan biri geçerken üflemem etmem ama dahada bir şey beklemeyin içenlerden koskoca gezegende ufacık duman ne kadar rahatsız edicek milletin ter kokusunu içime çekmeyide ben istemiyorum çıkmayın o zaman dışarıya çekemem sizin pis kokunuzu sigaramın dumanı daha güzel kokuyor yeminle

Sabah Marmaray'da yanıma biri oturdu, az daha kusacaktım adam ölmüş eşekten beter kokuyordu. Sağdan soldan millet söylenince inmek zorunda kaldı. Yol kenarında evsiz berduşları görüyorum bazen, adamlar pislikten kokuyorlar ama kendilerini bildiklerinden kimseyi rahatsız etmemeye çalışıyorlar, bu sabah ki adam görünüm itibariyle evsiz berduş da değil ama onlardan beter kokudaydı...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.