Şimdi Ara

Sigortam.net ten kasko ve sonuç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, golf aracım var. Geçen perşembe, biri tali yoldan gelip göz göre göre aracıma çarptı. 100 de 100 kusurlu çıkacak muhtemelen. Kaskomu sigortam.net aracılığıyla yaptırmıştım(Sompo Japon). Başıma öyle saçma birşey geldi ki rezillik. Baştan söyleyeceğimi şimdiden söyleyeyim sigortam.net aracılığıyla bence kesinlikle vw aracınız varsa kasko yaptırmayın..

Konuya dönecek olursak sigortam.net i aradık dedik böyle bişey geldi başımıza ,aracı yetkili servise götürücez onarım için (Kasko yaptırırken özellikle,herhangi bir kaza halinde yetkili servisde işlem istiyoruz ona göre kasko önerin diye) Ankara da oturanlar bilir yetkili servis deyince Doğuş oto gelir akla.. Sigortam.net ne derse beğenirsiniz. Doğuş otoya götürürseniz Kasko sizden işçilik farklı alır. Ben de dedim ne alaka karşı taraf kusurlu, gitsin ondan alsın. Neymiş doğuş işçilik çok çıkarıyormuş... da bundan bana ne diğer tarafın sigortası düşünsün bunu değil mi?

Sonra tartıştık ses kayıtlarını dinlemişler işte, kasko yaptırdığımız dönemdeki. Evet siz yetkili servis kaskosu istemişsiniz ama Doğuş otoyu sormamışsınız dahil mi diye!!, sorsaydınız size fark aldıklarını söylerdik diyorlar. Resmen sahtekarlık. Ben tek tek sormak zorunda mıyım hangi firma dahil diye adı üstünde yetkili servis!!!

Anlatım bozukluğu olduysa yazdığımda kusura bakmayın sinirliyim hala. Bilgilendirmek için paylaştım.

Edit: Bugün doğuşa teslim ettim aracı bakalım, fark ne kadar çıkacak.

• Öncelikle vw olması bi şey değiştirmiyo sigortam net normal sigortacılardan cüzi farkla indirim yaparım ayağına günlerce dil döken bir yapı ve nettw bol miktarda şikayet var muhattap bulamayan mıdersin klozlarda ince işçilikler! mi dersin falan filan ben her zaman gider yüz yüze muhattap olacağım sigortacıya yaptırım bu işler Kadirbaba ve keçiyle olmuyo reel hayatta .Umarım işçilik çok çıkmaz diyeceğim emme doğuş bu fazla söze ne gerek geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Aynı olayı yaşadım ama kaskonun 2. gününde bu sebeple iptal ettirerek çözmüştüm geçen sene ama şans eseri olmuştu. Aracımın ilk yılında audi kasko yapılmıştı ancak kredi kullananlar bilir kasko tutarı biraz yüksek oluyor bende ikinci yılında aceleyle "sompo japon" kasko yaptırdım yaklaşık bin lira daha ucuza geldi. Yaptık geçti derken audi'den aradılar, kaskonuzu bizden yenilememişsiniz ve bu yaptırdığınız firmanın Doğuş Oto ile tam anlaşması yok eksper atıyor o da işçilik ücretini kabul etmediğinden size fark çıkartırlar dediler. Peki hangi firmaların tam anlaşması var diye sorduğumda adını bildiğimiz Anadolu, Allianz, Eureko, Groupama vb 10 tane firma saydılar. Bunun üzerine sigortam net'i aradım yanlış yönlerdirmeden ötürü iptal istedim, sıkıntı çıkartmadılar ama bu konuda bilgi vermedikleri için tartıştım biraz.

Uzatmamak gerekirse sadece sompo japon değil ucuz yollu sigorta şirketlerini Doğuş'a sormakta fayda var. Gerçekten normal şartlarda bilinmesi falan kolay değil, poliçede yetkili servis klozu falan var ama bir yerde eksper atanır falan diye yazmışlar. Allah korusun kaza falan olsa o kasko fiyat farkının kaç katı işçilik çıkar.

Tekrardan geçmiş olsun, önemli paylaşımınız için de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_ibrhm -- 25 Ekim 2018; 13:47:54 >

• Teşekkür ederim. Servise verdim aracı, yarına belli olacak fark çıkıp çıkmayacağı, ama bundan sonra kesinlikle sigortam.netten kasko yaptırmam,acı yoldan da olsa öğrenmiş olduk.
  • Geçmiş olsun.
    Diğer servisler hangisiymiş hocam?
  • o zaman kasko yaptırırken doğuş oto ile tam anlaması var diye soru sormak önemli oluyor değil mi ? fiyatı uygunsa doğuş oto ile tam analasması varsa direk alalım mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş siz zaten insan gibi yetkili servis demişsiniz birde isim isim peşine mi düşecektiniz hangisi fark çıkarır hangisi çıkarmaz diye saçmalık resmen, umarım lehinize bir sonuç çıkarda boşu boşuna başınız ağrımamış olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapacak birşey yok, ne yazık ki şirket ile Kasko firması arasında yapilmasi gereken bir mutabakat.yazacaktim ama var görünüyor ? Çankaya da ?

Yetkili servis klozu mu eklememisler.
    quote:

Doğuş Oto Çankaya

Adres

İşçi Blokları Mah. Mevlana Bulvarı No:182/A Ankara-Çankaya

Tel: 0 312 583 83 83

Randevusu Almak için: 444 40 05

•Sompo Japan Sigorta AŞ

•SS Doğa Sigorta Kooperatifi

•SS Koru Sigorta Kooperatifi

•Turkland Sigorta AŞ

•Türk Nippon Sigorta AŞ

•Zurich Sigorta AŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 22 Ekim 2018; 16:9:26 >
  • Aynen sormak gerekiyor, doğuş ile anlaşma var mı, varsa bile herhangi fark alınıyor mu diye? Aslında yapılan şey tamamen aydınlatma yükümlülüğünün ihlali. Doğuş oto Etimesguta verdim aracı onarım için.

Diğer servisler, Aydoğanlar ile Pursaklardaki Eskihisar'mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestrosdt -- 22 Ekim 2018; 16:12:22 >
  • Kasko'da sigorta kadar acente de büyük önem taşıyor. Nede olsa aynı firma diye ne olduğu belirsiz yerlerden kasko yaptırmayın. Geçen ay kaza yaptım kaskoda mevcut 7 günlük ikame aracımı aldım. 7 gün sonunda aracım çıkmadı servisten ve bahaneleri çok saçmaydı firmayı aradım maalesef bir şey yapamıyoruz hakkınız 7 gün dedi. Acenteyi aradım bana kaskodan 3 gün daha ikame araç çıkardı. Sağlam acentenin sigorta firmaları üzerinde gücü oluyor unutmayın.
  • sompo japan sıkıntılı bir şirket arkadaşlar. örnek vereyim, mini onarım TRAMER'e işliyor. ucuz etin yahnisi misali...
  • bunu ben kasko yaptırırken özellikle sorarım.
    autokingle mengerlerle anlaşması var mı diye. yoksa kasko yaptırmanın bi anlamı yok
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    İşlemez ve işlemiyor. Ben mini onarım yaptırdım ve işlemedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizin işiniz sompo japanla değil mi neden sigortam.neti aradınız? direkt kasko firmasını arasaydınız olmazmıydı, çok şükür şuana kadar hiç kazam olmadı, kaskoyu kullanmadığım için tam prosedürü bilmiyorum ama benim başıma gelmiş olsaydı ben kasko şirketini aradım.
  • sigortam net kadar kötü bir firma yok. 18yaşında lise mezunu çocuğa 2 tane laf öğretip poliçe sattırıyorlar.

kendi kaskom trafiğim eşimin kızımın annemin sağlık sigortaları bunlardandı hepsini çektim. bidaha da beni aramayın lan dedim. sonuç yine arıyorlar

• aracınız çok yeni değilse ve yetkili servis takıntınız yoksa sigortam.net in çıkardığı rakamlar makul, yoksa 10 yaşındaki araca durduk yere fazladan bin lira kasko ödemenin gereği yok
  • E iyi de hadi sorduk anlaşması vardı 3 ay sonra anlaşma bitti. O zaman ne olacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam piyasada en uygun fiyata alabileceğini düşündüğün yerden fiyat al daha sonra forum üyesi olan @spacewolf nickli Aybars isimli arkadaştan fiyat al bence en uygun fiyata en iyi hizmeti alacağına kefilim. 3 senedir poliçelerimi ona yaptırırım. 1 defa bayram dönüşü yolda kaldim. Her yer kapalı olmasina rağmen o kadar yardımcı olduki anlatamam

• bu firmalar kar amaçlı çalışır ve, ülkenin durumu herkesin artık tilkileşmesine sebep oldu, bir şey yaparken çok dikkatli olun, geçmiş olsun kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar peki deger kaybiyla ilgili nasil bir prosedür izlemem gerekiyor bilen var mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.