Şimdi Ara

Silecek değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 206 aracımda silecekler artık tam olarak silmemeye başladılar camları, sürekli iz bırakıyorlar. Uygun silecekleri ucuza nereden bulabilirim boyutları nedir?

• boyutları için serisi arayıp srman gerekecek arkadaşım.

veya forumda bir 206 sahibi arkadaşımız açıklar.

ucuz ve kaliteli silecek için ise ben aksaraya gidiyorum yılda bir kez.

ama benim aracımın silecek ölçüleri kendine özel her yerde bulunmuyor o bakımdan gidiyorum ( sol 65 cm sağ 30,5 cm)

yoksa metro market , praktiker bauhaus gibi yerlerde de bulabilirsin

marka olarak SWF , bosch,arexon öneririm

el becerin varsa sadece lastiğinide alabilirsin demirini almana gerek yok.

yok ben uğraşamam diyorsan demiriyle beraber al.

hayırlı günler
  • Metro Marketten almıştım.
    Bir tanesini sökerek markete girmiştim...

Daha sonra silecek kutularının arkasında marka ve model isimleri yazdığını gördüm.
    O nedenle sadece kutuların arkasını incelemeniz yeterli olacaktır.

İyi Geceler...
  • Bosch'un ucuz ürünlerini tavsiye etmem. Lastiği çok kalitesiz. Çok kısa zamanda sertleşip ses yapmaya başlıyor. En azından benim kullandıklarımda böyle oldu. Voleo tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 17 Aralık 2007; 11:32:55 >
  • bende sadece lastiğini ustaya değiştiriyorum 4 5 ytl veriyorum 2 sine.Ama lastiklerde çizik birakıyor yani silmiyor su iz zeklinde kalıyor bazen sınır bozucu boyutta oluyor. Genelde her sene değiştiririm lastikleri çok kullanıncasa sertleşiyor soğuk oldumu ses yapıyor silmiyor düzgün. Bosch un var komple silecek metal kısmıyla 20 ytl tanesı onlar 8 noktadan baskı uyguluyormuş normal lastikliler 4 noktadan.Sen bılırısn sonuç olarak o lastıklerın tanesı 1 ytl usta 2 sını değiştiriyor iyi çıkması şansına çıkmazsa 1 tane daha alır denersın
  • Ben hep Bosch kullanıyorum. 15 YTL gibi bir rakam hiç bir sorunum yok 3 aydır. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Ben hep Bosch kullanıyorum. 15 YTL gibi bir rakam hiç bir sorunum yok 3 aydır. Tavsiye ederim.

bende bosch kullanıyom .. tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil silecek değişimi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım aksesuarcılara git şu ara elastik silicekler revaşta , bende geçen taktırdım 1 hafta olmadı mükemmel siliyor ...

Elastik Silicek dedim mi gösterirler , boy boy mevcut . Parasını bilmiyorum para vermedim ben ...
  • İyi sonuç alabilmek için süpürgelerle birlikte değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • bende bu dün benim doblo nun sileceklarini değiştirdim serviste

çok güzel oldu eskimişti fiyatlarını yazıyorum

ön cam silecek süpürgeleri sökme takma 4.35 ytl

arka cam silecek kolu sökme takma 5.00 ytl

silecek kolu arka 16.33 ytl

silecek (tk) spoilerli) bosch 14.47 ytl

toplam 40.15 ytl

fiat doblo 2004 model

nasıl arkadaşlar çok mu iyi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

bende bu dün benim doblo nun sileceklarini değiştirdim serviste

çok güzel oldu eskimişti fiyatlarını yazıyorum

ön cam silecek süpürgeleri sökme takma 4.35 ytl

arka cam silecek kolu sökme takma 5.00 ytl

silecek kolu arka 16.33 ytl

silecek (tk) spoilerli) bosch 14.47 ytl

toplam 40.15 ytl

fiat doblo 2004 model

nasıl arkadaşlar çok mu iyi mi

Ben işçilikleri biraz fazla buldum. 10 saniye gibi bir işlemi var onların

Servisler biraz tuzlu bu konuda...

• ewet bence de pahalı işcilik ama dışarı da da ustalar işcilik alıyorlar bende dedim kendi kendime aynı hesap hemde sewiste değişmiş olsun
  • bunun için fiat işçilikmi alıyor?
  • Ben Stilomun 1 yıllık ön sileceklerini (bosch) ses yaptığı için değiştirdim...
    muz(banana) tip silecek almayı düşünürken aksesuar satan arkadaşın tavsiyesi
    üzerine -silgeç- marka aldım...tutarı 18 ytl... işçilik bedava (ücretsiz değiştirdiler).....
    bu arada yeni sileceklerinizi uzun süre kullanmak istiyorsanız eskileri atmayın...
    yazın uzun süre güneşe maruz kalan silecekler ne kadar kaliteli olursa olsun
    özelliğini kaybediyor...bu yüzden yazın eskileri takın....
    dikkatimi çeken bir şeyde silgeç marka sileceklerin bochtan daha fazla nokktadan baskı yapması....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.