< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
öncelikle tüm tt kullanıcılarına toplu mesaj ile yurt dışı otomatik 25 tl paketi uygulaması başladığı ve tarifemize tanımladığı mesajı geldi, ben de sizle aynı tarifedeyim yurt dışı ücretsiz 2 gb paketi olduğu için ihtiyac duymadım saniyesinde iptal ettim.
Ayrıca sizin bu paket devreye girdiğine göre ya internete girdiniz, ya sms attınız yada arama/aranma yaptınız, yoksa devreye girmiyor, telefonda dolaşımda veriyi kullan normalde kapalıdır, onu açık hale getirdiyseniz dolaşıma girer girmez ttde 25 vodafone 21, turkcell de 34 tl anında yazıyor, siz allahın sevgili kuluymussunuz bence bu kadar olaydan bir haberken bu paketiniz olmasa 4-5 mb internet kullanımına bile 100 lira paralar geliyor, tt size uyarı mesajlarıda atmış, kolay kolay iade yönünde birşey çıkacağını sanmıyorum, olaki bu 25 tl paketi iptal ederlerse bu sefer standart tarife ile dolaşım ücreti işletir çok daha fazla fatura gelecektir. Bende çoğunlukla çeşmede bulunuyorum benzer şeyler buradada oluyor siz siz olun şebeke secimini manuel yapın, böyle sorunla yaşamayın, tt nin sizi dolandırdığı fln yok, siz sadece bilincsiz bir kullanıcıymıssınız, canınız sağolsun. ayrıca benim faturalarımda 3 hat var arayanı bil dahil her ay 48-49 tl bandında geliyor kuruş fazlası gelmiyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 3 Ekim 2018; 0:35:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 5 Ekim 2018; 9:44:41 > |
|
|
|
|