Şimdi Ara

Sınav giriş formunu kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar salı günü okulda sıra bendeydi hoca kaydı yaptı kağıdı çıkarttı. Bizim ders falan boştu gittim sınıfa çantaya koydum diye hatırlıyorum ama bugün baktığımda bulamadım. Şifremi falanda bilmiyorum ne yapmam gerek?

• Senin sınav gitti seneye artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDEŞİM DAHA BAŞVUURLAR BİTMEDEN SEN NASIL SINAV GİRİŞ BELGESİ ALIYON :D
    o başvuru bilgileri kağıdı olmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GötsüzAdaM

KARDEŞİM DAHA BAŞVUURLAR BİTMEDEN SEN NASIL SINAV GİRİŞ BELGESİ ALIYON :D
    o başvuru bilgileri kağıdı olmasın :D

Ya emin değilim tam ne olduğundan başvuru formunu doldurmak için gerekli olan şeyler yazıyordu üstünde şuan korkudan düzgün bile düşünemiyorum
  • O önemli bir kagit degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turevin2.geometrikyorumu

O önemli bir kagit degil

emin misin? Eğer gerçekten öyle ise içim çok rahatlayacak üstünde birde şifre varmış sanırsam osym'nin sitesine girmek için ama umarım dediğin gibi önemsizdir
  • Başvuru kağıdı önemli değil zaten şifren orda yazmaz
    Başvuruyu yapınca şifreni değiştirmen gerekiyo zaten başvuru yaptığın yerde biz öyle yapmıştık geçen yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 13 Ocak 2016; 22:24:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav kağıdını vermedim
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KiritoTr K kullanıcısına yanıt
    Onemli bi kagit o sifre olmadan giremessin ama osym yi ara konus bi sekilde hallolur

• KiritoTr K kullanıcısına yanıt
    Hiç bişey olmaz merak etme. Muhtemelen ilk kaydın olduğu için şifre yazıyordur. Yine sorun değil. Olduğun yerdeki ÖSYM bürosuna git. Şifremi kaybettim de .sanırım 5tl ye yeni şifre alacaksın. Sonra gir sisteme şifreni değiştir. Artık o ilk belgeyi istiyorsan başvuru sayfasından yine çıktı alabilirsin. Ha bir işe yarıyor mu o belge;hayır.

• Resminin falan olduğu, osym şifrenin falan yazdığı kağıdı diyorsun sanırım okuldan fotoğraf çekinirken verilen.3 liraya yeni şifre verir müdür yardımcınız kaybettim kağıdımı de.Merak etme bişey olmaz
  • Kağıttaki şifre önemliydi. Geçen sene ben kaybolur maybolur diye fotığrafını bile çeköiştim. Adam alır almaz kaybediyor. Ders olsun sana. Bir sene daha çalış da gör.

• hemen hemen hiçbir önemi yok takma kafana.
  • O kağıt ne önemli ne önemsiz.Üzerinde şifre yazıyordu.İlk sefer onunla girip sonra şifreni değiştirmen gerekiyordu.Şimdi müdür yardımcısının yanına git şifremi kaybettim de 5 Lira alıyorlardı en son.Sonra şifre sıfırlanır yeni şifre verirler sana
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Anasımısın babasımısın kardeşim insanlık hali olamaz mı yani kaybedebilir çocuğun sorduğu soruyu cevaplıyosan cevapla bilmiyosan konuşma ne öyle babası gibi azarlıyosun
  • Hazırlıksız Batman kullanıcısına yanıt
    arkadas malum partili bir fasistin teki. bosver uğrasma. sevgisiz buyudugu icin nefret dolu digerleri gibi

konu sahibi kardesim senin mevzuna gelecek olursak hicbir sey olmaz, uzme kendini. baslikta yardimsever arkadaslar napman gerektigini anlatmis. sifreni hatırliyorsan sikinti yok demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FacundoFerreyra -- 14 Ocak 2016; 6:13:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.