Bildirim
sıralamam 69 bin sizce özel mi devlet mi yazmalıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
+ -
hocam hangi siteden yaptınız ? -
tercih yapmadım daha kendi kişisel websitemden tablo haline döktüm . daha rahat görebiliyorum böyle sıralaması vs. vs. -
hocam sıralamanız 69.000 ama yazdıgınız üniversiteler sizden yüksekte siz mutlaka ama mutlaka açıkta kalmamak için sizden düşük sıralamadakı unılerı mutlaka ama mutla yazın 80-90 bin hatta 100bine kadar düşün nolur nolmaz acıkta kalmamak ıcın. -
hocam kötü bir üniversite istemiyorum . 80-90 bindeki devlet ünivleride sitelerine girsen çökecek durumdalar . özel üniversite yazsam düşünüyorum onuda bilmiyorum . burs kesiyorlarmış felan . kafam durdu açıkcası . biraz daha tahlil yapmam gerekiyor 4 gün kaldı . ailem yüzünden tüm özelleri silebilirim şuanda . -
quote:
Orijinalden alıntı: Leviathan53
hocam kötü bir üniversite istemiyorum . 80-90 bindeki devlet ünivleride sitelerine girsen çökecek durumdalar . özel üniversite yazsam düşünüyorum onuda bilmiyorum . burs kesiyorlarmış felan . kafam durdu açıkcası . biraz daha tahlil yapmam gerekiyor 4 gün kaldı . ailem yüzünden tüm özelleri silebilirim şuanda .
hoam şunu düşünün açıkta kalmaktansa kendi sıralmanızdan 20-30k gerideki okulda okumak daha iyi değil midir? açıkta kalma riskiniz var ve mutlaka bi uzmanın gorusune basvurun..sıralamanız kötü değil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X