Şimdi Ara

sıralamam 69 bin sizce özel mi devlet mi yazmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 69 bin sizce özel mi devlet mi yazmalıyım ?

sıralamam 69 bin sizce özel mi devlet mi yazmalıyım ?

tercih listem şöyle bir şey olucak . ama daha karar vermedim acaba neleri eklemeliyim daha ?
    kafayı yicem zaten yardım eden pek bir insan bulunmuyor bu zamanda . tek başıma liste yapınca insanı kasıyor

• +
  • hocam hangi siteden yaptınız ?
  • iRugged kullanıcısına yanıt
    tercih yapmadım daha kendi kişisel websitemden tablo haline döktüm . daha rahat görebiliyorum böyle sıralaması vs. vs.
  • hocam sıralamanız 69.000 ama yazdıgınız üniversiteler sizden yüksekte siz mutlaka ama mutlaka açıkta kalmamak için sizden düşük sıralamadakı unılerı mutlaka ama mutla yazın 80-90 bin hatta 100bine kadar düşün nolur nolmaz acıkta kalmamak ıcın.
  • iRugged kullanıcısına yanıt
    hocam kötü bir üniversite istemiyorum . 80-90 bindeki devlet ünivleride sitelerine girsen çökecek durumdalar . özel üniversite yazsam düşünüyorum onuda bilmiyorum . burs kesiyorlarmış felan . kafam durdu açıkcası . biraz daha tahlil yapmam gerekiyor 4 gün kaldı . ailem yüzünden tüm özelleri silebilirim şuanda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leviathan53

hocam kötü bir üniversite istemiyorum . 80-90 bindeki devlet ünivleride sitelerine girsen çökecek durumdalar . özel üniversite yazsam düşünüyorum onuda bilmiyorum . burs kesiyorlarmış felan . kafam durdu açıkcası . biraz daha tahlil yapmam gerekiyor 4 gün kaldı . ailem yüzünden tüm özelleri silebilirim şuanda .

hoam şunu düşünün açıkta kalmaktansa kendi sıralmanızdan 20-30k gerideki okulda okumak daha iyi değil midir? açıkta kalma riskiniz var ve mutlaka bi uzmanın gorusune basvurun..sıralamanız kötü değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.