Şimdi Ara

Siyaset Duygu Sömürüsünden Başka Birşey Değildir Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar bu siyaset dediğimiz şey gerçekten insanların duyugusunu sömürüyor. İnsanları hep birbirinden soğutup nefret ettiriyor. Lafım A partisi B partisine değil. Ama örnekle kendi fikirlerimle açıklamak istiyorum sizlere.

Objektif olarak

Akparti'ye baktığımızda insanların dini duygularını
    Chp'ye baktığımızda insanların Atatürk sevgisini
    Mhp ve Bdp'ye baktığımızda ise insanların milliyetçilik duygusunu sömürdüğünü görememek elde değil.

Akp din diyor kaç milyon insan toplanıyor.
    Chp Atatürk diyor kaç kişi yürüyüş yapıyor.
    Mhp ve Bdp özgürlük toprak diyor kaç kişi eline silah alıyor.

Siyaset insanların duygularını keskinleştiriyor ancak inanın hiç bir işe yaramıyor bu duygular hep birileri bizim üzerimizden para kazanıyor meclise giriyor sülalesinin telefonunu hastanesini benzinini bize ödetiyor.

Ayrıca size bir bilgide vereyim. Duygularıyla hareket eden insanlarda özgüven sorunu da oluyor. Her zaman mantığımızla hareket etmeliyiz ve mantıklı düşündüğümüzde de doğrular yukarıda. Bu yazıda bana katılırsınız belki ülke elden gidiyor ama din elden gidiyor ama vs. vs. dersiniz ve yine duygularınıza yenik düşersiniz arkadaşlar. Ülkeye karşı duyarsız kalın demiyorum kesinlikle okuyun bilgilenin ancak o parti için şu adamın düşüncesi için o öyle dedi diye bunu kendi meseleniz haline getirmeyin. İNANIN SİZE YEMİN EDİYORUM KİMSE İÇİN DEĞMEZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz Reçeli -- 5 Ağustos 2014; 2:14:12 >

• git blog aç ya, zaten konu kapanır
  • Bi ara norveç mi isveç mi ne başbakanı seçim öncesi taksicilik yapıp halkla konuşmuş insanlar ilk başta tanıyamıyo falan o kadar bihaberler keşke bizde de böyle olsa.oyle bi toplum olsak zaten çalan çırpan eğitimli olmayı kotu gösteren adamlar prim yapamaz.yada kk gibi saçma sapan açıklamalar yapan anti akp yoluyla siyaset yapan.bahçelğ reyiz olsun ama.milliyetçi falan değilim ama adam sempatik puskevitler falan siyasi haberlerde güldüren şeyleri bu adam yapıyo sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dedigin biraz da bizi ülkemizde böyle, yani şu parti işini iyi yapıyor/yapacak o yüzden bundan sonra ona oy vereyim şu parti iyi muhalefet yapmaya başladı/iktidar olsa iyi iş yapar ona oy vereyim şu parti bozdu bunda sonra oy vermeyeceğim, yok. Bizde bu işle malesef böyle değil. İnsanlar kolay kolay parti değiştirmiyor gerçi bunun da asıl sebebi partiler ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şey çok anlamsız
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.