Şimdi Ara

Siz Olsanız Hangi Telefonu Seçerdiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim için oyun performansı, fotoğraf/video çekimi önemli, gerisi çok iyi zaten.

Siz olsanız bu cihazlar dan hangisini satın alırsınız?

- Vivo X100 Pro;

- Samsung Galaxy S24 Ultra;

- Huawei Pura 70 Ultra;

- Honor Magic 6 Pro;

Sanırım özelliklerin den bahsetmeye gerek yok, cihazları bilen biliyor.

Sizce hangisi oyun ve de fotoğraf/video çekimleri için tercih edilebilir?

Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

• Samsung kamera olarak is goruru bence
  • hocam birde konudan bağımsız benim gsm onayı olmadı ama no yazdım bi yardımcı olsanız olurmu doğrulama gelmiyor

• s24 ultra. 15 pro max aldım aman aman bir kamerası yok. 16 17 nasıldır bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

s24 ultra. 15 pro max aldım aman aman bir kamerası yok. 16 17 nasıldır bilmiyorum.

iphoneda en fark yaratan kamera 7 plus idi ama sonra hepsi birbirine benzemeye başladı bence

• oyun öncelik ise s24 . kamera da vivo ikisinden birine bakın hocam .

• Tavsiyem Samsungdan uzak durun ama tercih sizin yinede. Samsung alınacak bir marka değilmiş bunu çok iyi anladım ama verdiğim paraya yazık oldu şu A 35'e. Ben A 35 aldım bir aydır şebeke problemi yaşıyorum. Honoru tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AD17E57D1 -- 27 Kasım 2024; 12:38:33 >
  • fotoğraf/video diyince s24 ultra hocam oyunda da üzmez zatne

• wallahi s24 ultrayı alırdım bir saat önce vivo pura ve s24 kamera karşılaştırma videosu izledim.

hiçbiri diğerinden açık ara farkla kopup gidemiyor, o yüzden 2.elde de üzmeyecek s24 ultrayı alırım

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt

bu supernatural araba değil mi? avatarın..

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

ta kendisi

• Honor'a para vermem.
  • Oyun performansında Snapdragon en yeni versiyonu ve yüksek ram hangisinde varsa onu tercih edin hocam.
  • Siz Olsanız Hangi Telefonu Seçerdiniz?
  • Türkiye'de samsung ve apple haric telefon alinmaz

Çünkü garanti kötü
    Yedek parca yok
    Deger kaybetme cok yuksek diger cihazlarda

S25 serisini bekle yada s24 ultra al kafan rahat olsun
  • Sağolun beyler cevaplarınız için.

Yüksek ihtimalle S24 Ultra dan yana kullanacağım tercihimi, bekleyip S25 Ultra da alabilirim belki.

Diğerlerini eledim, Vivo X100 Pro da biraz olumlu bakıyordum, ama dediğim gibi sanırım S24 Ultra/S25 Ultra dan birini alacağım gibi.

Şu rengi efsane; Siz Olsanız Hangi Telefonu Seçerdiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Uzun yıllardır iPhone kullanıcısıyım. Şuan da da 14 pro kullanıyorum. Samsung s24 ultra benim de hoşuma gitmeye başladı. Geçip geçmemekte kararsızım. S25 serisi çıkacak diyorlar bekleyip ona geçebilirim belki. Tek merak ettiğim iPhone dan Samsung a geçmek pişmanlık olur mu olmaz mı?
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Bence olmaz, yeniliklere açık olmamız lazım hocam.

Zaten olur da sevmezseniz, sonra dan yeniden dönebilirsiniz Apple'a bence.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Zaten standart kullanıcıyım. Benim için önemli olan en az 5 yıl kasma donma yaşatmasın, kamerası yapay değil gerçekçi çekimler yapsın (s serisi ile Samsung bunu başarmış), satarken de piyasası olsun ve çok değer kaybettirmesin benim için yeterli.
    S24 ultra nın köşeler sivri olduğu için uzun kullanımlar da eli acıttığı rahatsızlık verdiğini çok duydum. Bu yüzden yanaşmıyorum şimdilik. S25 ile belki köşeleri kavisli yaparlar da alırız bir değişiklik olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.