Şimdi Ara

Sizce 6 bin km de olan araç mı sıfır araç mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ; hatasız boyasız opel corsa full paketler 975 ve 1milyon arasına bulunabiliyor.

Sıfırları ise bayi indirimiyle 1,100 e bulunabiliyor ( Liste fiyatı 1,191). Sizce 6bin km mi almak sıfır mı almak ? İlk aracım olacak

• 1 milyona çıkmışken az bir fark verip sıfır almanız en mantıklısı , opelde 0,99 faiz kampanyası da var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfır olması daha iyi ama 100 125 bin TL de az para değil.

Kasko, trafik sigortası falan da yapılacak , sıfır alınca bunlar için bütçeniz kalacaksa tabii sıfır derim çünkü 6 ay kanunu da var yani 6 ay önceki modeller makyajsız kasa, şu an ki bayideki sıfır araçlar makyajlı kasa. Güncel makyajlı kasada koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma ve çok daha kaliteli multimedya/geri görüş ekranı mevcut (ultimate)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Kasım 2023; 20:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin fark varsa 6 bindeki aracı alırdım, aradaki fark az değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bin km için 125 bin verilmez.

• 6bin olanı

• 6bin yazanlar gerçekten 6bin mi gidip gördünüz mü? Yasal düzenleme gereği 6bin yazılmış da olabilir. Birebir aynı araçsa o fark verilmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı donanım ve aynı yıl ise sadece 6bin km kullanıldı diye 100 bin fazla para vermeye gerek yok. En fazla tamponda birkaç çizik olur o kmdeki arabada ama yine de 100 bin lira için değer. 100 bin az miktar falan diyen kafayı yemiş. 1 milyonluk arabada 100 bin %10 yapıyor. 2.5 m lik araba alırsın he o zaman 100 bin çok da önemli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 26 Kasım 2023; 13:3:16 >
  • Ben aynı ikilemde kaldım 18bin km'de 4 yaşındaki aracı 200bin ucuza aldım. Ek 200bin için çekeceğim krediyle 350bine denk geliyordu. Şahsen ucuz alır ucuz satar daha fazla kar elde ederim, hatta daha da hızlı satarım diye düşündüm. Hala pişman değilim. Hatta şimdi ikinci arabamı da daha üst modelle değiştireceğim. O zaman kullanmadığım krediyi şimdi rahatça kullanabileceğim. Benim için böyle bir fırsat oluşturmuş oldu.

• Bir de 920'ye arkadaş yeni sattı ultimate'i bilginiz olsun.

• Şuan 950 altına zorlayın ikinci el alın derim 150 bin sizin olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi adıma, sadece makyajlı kasa olanını 0 km almıştım.
    2 araç aynı kasa vb ise 6 km olanı tercih ederdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.