Şimdi Ara

Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen gün arabayla giderken taksinin yolcusunun kapıyı açması sonucu taksiye resimdeki gibi bir hasar verdim.

İlk başta benden masraf olarak boya macun astar vs olarak 950tl masraf yaptığını söyledi sonradan 700 e indi.

Sizce resimdeki masraf nedir?Yalnız resme dikkatli bakın , çünkü ben arabanın sadece kapı kulpunun ucuna çarptım , sanırım araba zaten çarpılmıştı , ön kapıda dahi yamukluklar var , onuda şıkışmanın yüzünden benim yaptığımı iddia ediyor.

Sizce masraf nedir?

yorumları alalım
     Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır? Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır? Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır? Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır? Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır? Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır?

• Beyler 2005 model Opel Astra aldım. Pert kayıtlı alışveriş merkezinin otoparkında su basmış arabayı motor beyni falan filan işte su gören aksamları sevise goturdum moturcuya gosterdim araba iyi güzel orjinal dediler ben araştırmsm kimse bılmiyo su bastıgını fln nese araç daha 70000 km de sıfır niyetıne bin yani 27 bin lira verdim sizce nasıl orji araba su basmasından dolayı su gören yerleri orjıneliyle değişmiş bnlik sıkıntı yoktu araştırdım aldım emsalleri 30000 ila 35000 arası 1.6 115 hp renk siyah aracın tabanında cizik dahi yok o kadar temiz servis abartmasıyla saolsunlar pert kaydı geçmişler sizce nasıl fikir almak istedimn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emsalleri 30 bin lira arasında ise bence kötü çünkü sel hasarlı aracın parası sahibine ödenmiştir. yani aracınızda ödenen tutar kadar hasar kaydı mevcut. satarken bu hasar kaydı sıkıntı olur düşüncesindeyim.
  • bu kazada sadece kapı kulpunun altı ise benim başıma gelse yapılacak fiyat max kaporta boya 150-200lira tutar :)
  • Niye siz ödüyorsunuz ki? Taksinin kapısı açılmış. Aynı kazayı ben de geçirdim. Kusurun tümünü karşı tarafa verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gazi

Niye siz ödüyorsunuz ki? Taksinin kapısı açılmış. Aynı kazayı ben de geçirdim. Kusurun tümünü karşı tarafa verdiler.

valla benim tek hatam carpip kacmak oldu.rapor vs tutulmadi halende tutulmus degil

ne sanstirki ertesi gun yolda denk geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 12 Mayıs 2015; 8:11:32 >
  • Kaçmanız kötü olmuş. Tutanak tutmayı teklif edin, sigortam karşılasın falan deyin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç kaç lira eder ?
    12 ay önce açıldı
    Sizce bu araç pert olur mu?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gazi

Kaçmanız kötü olmuş. Tutanak tutmayı teklif edin, sigortam karşılasın falan deyin bence.

teklif ettimde arabayi hemen ertesi gunu yaptirmis.su an eksper gelse ortada hasar yok.ayrica sigortacimla konustum eger tutanak tutulup parasini sigorta verirse hasarsizlik indiriminden yararlanamayacagimi ve 300 500 tl daha fazla sigorta tutarimin olacagini soyledi

• h1k4n H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun almışsınız artık ama bnce Zaten piyasası normalde o fiyatların 4-5 üstünde değer miydi değmezdi
    Satmak için aldıysanız satın Haz Temmzda iyi olur

• Sigortayı zaten kaça yaptırdınız ki 300-500 artacak? Tutanak tutulsa, benim yaşadığım kazaya göre, %100 taksi kusurlu. Bu durumda sizin ne kaskonuz ne sigortanız bozulur. Hatta masrafınızı da taksinin trafik sigortasından karşılarsınız. Bence forumdaki diğer sigortacı arkadaşlara da danışın konuyu. Kendi sigortacınızın söyledikleri pek mantıklı gelmedi bana.
    Yaptırılmış hasar için de varsa faturayı istemenizden başka bir şey gelmiyor aklıma.
    Geçmiş olsun.
  • İyi de taksinin müşterisi kapıyı açarken size çarptıysa niye siz ödüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

İyi de taksinin müşterisi kapıyı açarken size çarptıysa niye siz ödüyorsunuz?

bi esseklik edip carpip kactim.rapor falan tutulmadi.ertesi gun sans eseri ayni adama trafikte denk geldim.coktan macunu vs cektirmis bile.benden direk parasini istedi.sigortaci zaten kendi kafasina gore niye yaptirmaya kalkmis dedi.soforde suc duyurusunda buluncam dedi kamera kayitlari vs vs.dedigim gibi carpip kactigim icin biraz garip

• Bu kapı sizin aracın neresine değdi de bu şekilde ezildi anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Bu kapı sizin aracın neresine değdi de bu şekilde ezildi anlayamadım.

taksinin kapisi acikken benim yana surttu.sadece kulpu. oldugu uca degdi ama kapi ortasindaki dalgalanmalarda bu zorlamadan oldu dio taksi soforu.ama resimlere baktimda on kapida bile dalgalanmalar var .taksi hurda gibi bisey aslinda
     Sizce bu kaza kaç para masraf çıkarır?

• benim bildigim taksi sar renkli olur? acaba korsan mı? korsansa sikayet et.. kurtul..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

benim bildigim taksi sar renkli olur? acaba korsan mı? korsansa sikayet et.. kurtul..

beylikduzu tarafinda semt taksileri bordo renk

• Anladım hayırlısı binmeye aldım satarsam anca lazım olursa sıkısırsam satarım

• hocan kazanın şekline göre ortaya çıkan direnç ön kapıda esneme yapabilir.
  • Geçmiş olsun. Ne kadar kaçmış olup etik bir davranış yapmamış olsanızda bence suç tamamen taksicide. Yolcuyu yolun ortasında indirmiş varsayıyorum yoksa siz nasıl çarpacaksınız
  • cevaplar icin tskler.bugun aksam tamir olmus halinin resimlerini atatim sanirim.sonuc olarak 700tl tutarmiki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.