Şimdi Ara

Sizce göğsümdeki yağlanma normal mi? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son günlerde kafama takılmaya başladı doktora gidicem ama size de bir sorayim dedim.

Yaş 20 boy 180 kilo 74,biraz göbek var,genel olarak hafif yağlanma var(gıdık vs).
    Sizce normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim boyun uzun olduğu için senin yağların henüz toplu göbek formunda değil.
    Fakat görüntüde çok çelimsizsin. Vücudundaki kalınlığını büyük bir kısmı deri altı yağlanma. Oda olmasa bir deri bir kemiksin. Sana tavsiyem VG'y başlamandır.
    Göğüs yağlanması jinekomasti gibi gözükmüyor. İnşallah onun başlangıcı da değildir. Öyle bile olsa ne yapıp et spora başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 11 Temmuz 2017; 17:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

Kardeşim boyun uzun olduğu için senin yağların henüz toplu göbek formunda değil.
    Fakat görüntüde çok çelimsizsin. Vücudundaki kalınlığını büyük bir kısmı deri altı yağlanma. Oda olmasa bir deri bir kemiksin. Sana tavsiyem VG'y başlamandır.
    Göğüs yağlanması jinekomasti gibi gözükmüyor. İnşallah onun başlangıcı da değildir. Öyle bile olsa ne yapıp et spora başla.

Hocam teşekürler de

Bi deri bi kemik oldugumu dusunumuyorum hatta fotografta belli olmuyor ama hafif kiloluymusum gibi gelir bazen
    Gerçi vücut gelistirme bölümüymüş yeni farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kawhi -- 11 Temmuz 2017; 17:34:14 >

• O nasil gogus kadin gogusu gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SS'li] Vücudum Nasıl?????
    9 yıl önce açıldı
    vücudum nasıl? (ss'li)
    2 yıl önce açıldı
    Vücüdum Nasıl? SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.