Şimdi Ara

Skate sizce nasıl bir oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu gerek grafik olarak gerekse oynanış olarak çok gerçekçi buldum.THPS gibi değil arcadelikten brz daha sıyrılmış gibi geldi bana.Demosunu yeni indirdim bence çok başarılı olmuş.Sizce nasıl?

• Mükemmel olmuş. Oynanış gerçekçi, oyun bazen zorlasa da zevkli. Tam sürümünü oynuyoruz, hiç de sıkmadı. Kesinlikle oynanması gerekir kaykay sevin ya da sevmeyin. Grafikleri olsun sesleri oynanışı, tek eksiği her hareket yok, ve bazen çok zorluyor.
  • Kaykay sevin veya sevmeyin kelimesi yanlış olmuş, ben kaykay sevmem ve oyunu da ilk indirdikten hemen sonra açtığımı hatırlıyorum ondan sonra yüzüne bile bakmadım. Grafikler çok süper değil, oynanış iyi sayılır ama Tony Hawk daha zevkli diye düşünüyorum. Sonuçta bir EA yapımı zaten fazla şey beklememiştim... EA Fifa ve Burnout dışında neyi becerebildiki bunu becersin.
  • Ama demek ki bu yazdıklarınızdan sonra bu oyundan çıkartacağımız sonuç yinede bu oyunu oynamaya değer olarak düşünüyorum.
  • Her oyun oynamaya değerdir asıl mesele oynamaya başladıktan sonra aynı değeri koruyup koruyamadığı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Ama demek ki bu yazdıklarınızdan sonra bu oyundan çıkartacağımız sonuç yinede bu oyunu oynamaya değer olarak düşünüyorum.

+1923

kesinlikle katılıyorum.

yabancı forumlarda tony hawk'ın yıllar süren tahtını sallayacak derecede güzel olduğu ve kontrolünün daha kolay ve zevkli olduğu belirtilmiş.

Ama baştan söyleyeyim. ben elçiyim.

elçiye zeval olmaz.

ikisini de oynamadım. yalnız skate'in demosu bihayli zevkliydi.
  • Bu sene EA ne yaptı bilmiyorum ama özellikle konsola yönelik çok kalite yapımlar çıkmarmaya başladı.
    Skate bunlardan biri. Raistlin'e katılıyorum kaykay sevmesenizde denenmesi gereken bir oyun bence. Ben zevkle oynadım demosunu. Tam sürümüde çektim ama daha sıra gelmedi ona...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oynanabilirlilik çok zor demosuna baktım TOny Hawk a göre çok daha zor. Tony Hawk serileri tavsiyemdir...
  • Oynanabilirliğin zor olması oyunu daha gerçekçi yapıyor.Tony Hawk ta uçuyorduk resmen rahat rahat bunda fizik kurallarına daha bi dikkat edilmiş
  • tabi zorluk açısından daha gerçekci ama biraz adamı kastırdığı için sıkıcı olabiliyor. Tony Hawk daha arcade tarzı daha eğlenceli geliyor hareketleri gerçekleştirmek daha kolay olduğu için...
    quote:

Orjinalden alıntı: erdembozkurt

Oynanabilirliğin zor olması oyunu daha gerçekçi yapıyor.Tony Hawk ta uçuyorduk resmen rahat rahat bunda fizik kurallarına daha bi dikkat edilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.