Şimdi Ara

skoda fabia alacağım bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYİ BAKMADIN HERHALDE BENZİNLİ AMB MODELİ 19.000 EDER
  • dizelini bilmiyorum ama 101 hp lik benzinli fabialar çok iyi
  • fiyatına göre güzel araba

düzeltme: genel olarak fiyatına göre güzel araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 3 Temmuz 2008; 19:07:30 >
  • biraz pahalı değilmi?
  • Bu araba için en az 2 mılyarlık pazarlık yapman gerekir dostum, yoksa bu fiyatı pahalı.
  • vw grubunun arabasi..
    ama vw sadece motor teknolojisini destekliyor ve bildigim kadariyla polo ve seat ibizadaki motorun aynisi. fakat aracin aero dinamizmi tasarimi grubun diger 2 arabasinin gerisinde kaliyor. biz kardesime ibiza alirken cok arastirmistik ve ogrendigimiz su oldu. vw grubu seat ve skodanin tasarim ekibine mudahele etmiyor sadece motor veriyor ve bu araclar skoda muhendisleri tarafindan yaratiliyor. sozun ozu bu fiyata vw polo alirdim bulamazsam seat ibiza onuda bulamazsam fabia..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skoda fabia'nın vw polo ile aynı olan binlerce parçası vardır.

Çek Cumhuriyeti´ndeki Mlada Boleslav tesislerinde üretilen Fabia, Polo´da kullanılan yeni bir platform üzerine tasarlanmış, genel olarak oldukça modern ve şık hatlara sahip. Otomobilin boyutları Polo’ya oranla biraz daha büyük.

Fabia´nın 3960 mm´lik uzunluğu VW Polo´dan 21 cm daha fazla. Fabia, önde büyük, desensiz farları ve kromajlı dikdörtgen radyatör ızgarasıyla oldukça modern görünüyor. Profilinde bir VW tasarımcısının elinden çıktığı bir gerçek. Arka tasarımı oldukça küt. Otomobilin iç mekanında ilk dikkat çeken, plastik ve işçilik kalitesi. Son derece sade görünümlü kokpitte fonksiyonellik ön planda tutulmuş. Fabia´nın orta sertlikteki koltukları yeterli oturma alanı ve diz mesafesi sunuyor. Arka kısımdaki diz mesafesi biraz daha kısıtlı durumda. Fabia´nın bagaj hacmi de Polo´dan daha büyük. 260 litrelik bagaj hacmi, asimetrik olarak katlanabilen arka koltuklar sayesinde 1015 litreye kadar çıkabiliyor.

• bence fiyatına göre az bir araba 3 yaşında vede yenisi çıkmış bir fabia için 20.750ytl çok fazla hadi 750ytl pazarlık payı olsun 20.000ytl bile bence çok fazla ve aracın arka tamponun değiştiğini yazıyor ilanda yani arkadan biri dokundurmuş buna ve 20.750ytl olan küçük sınıf bir araçta sis farı bile yok, üstelikde ilandaki araç benzinli ve 20.000ytl şahsen ben asla vermem..

madem alacaksın verdiğim ilanlara bak veya buna benzer araçlara, grande punto sadece donanım olarak fabiayı ikiye katlar, fabia bana göre o para etmez

http://www.sahibinden.com/doktordan_31_000_km_de_2006_g_punto_sifir_hasarWQQaXQQ8946449WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sahibinden_lpg_li_2006_grande_punto_1_4_dynamicWQQaXQQ9622543WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/grande_punto_sahibinden_satiliktirWQQaXQQ7068651WQQpXQQdisplayitem

vw grubunun kullandığı eski nesi pompa meme 1.4 litre dizel motor çok sesli özellikle soğukken çok sesli çalışıyor dizeller ısındığı zaman sesleri azalır genelde ama bu vw dizelinde olmuyor motor ısınınca bile sesde düzelme olmuyor vede yeni nesil common raillere göre hem sesli, hem performansı düşük hemde daha çok yakıyorlar, ben vw grubunun 1.4 motorunu çok kimseye tavsiye etmiyorum onun yerine yenilikçi yeni nesil common rail dizellere yönelmek daha iyi..

ha illaki vw grubu diyorsan o zaman fabia yerine seat ibiza bak hem donanımı fabiadan daha yüksek hemde aracın tasarımı var, fakat dizel değil 1.4 16 valf 100hp benzinli motoru tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 3 Temmuz 2008; 19:28:40 >

• GP gercekten iyidir. volkan_kolay'ın dediklerine katılıyorum. İlandaki araba o parayı etmez. Daha önceki mesajlarımdada dediğim gibi en az 2.000ytl lik pazarlık yaparsanız, araç alınabilir. Birde alırken iyice bakın diyorum. 3 Senelik bir araba ileri geri gitse 3 senede 9bin km yol yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

arkadaşın gösterdiğihttp://www.sahibinden.com/doktordan_31_000_km_de_2006_g_punto_sifir_hasarWQQaXQQ8946449WQQpXQQdisplayitem şöyle bir araba varken değer mi sence

Bu araba çok güzel yannız.

• Güzel kardeşim fabiaya o para verilmez çok fazla

Yerinde olsam polo alırdım 2006 model yani kasa poloyu o fiyata bulman olası hem daha konforlu hem daha kaliteli

1.4 benzinli motor hem atak hemde ekonomik

1 ay önce izmirden kardeşime 21.500'e aldım daha ve grande puntosundan accentına o fiyat aralığında ne varsa hepsini test etti en son polo'da karar kıldı

2. el piyasası da süper istediğin zaman elden çıkarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 4 Temmuz 2008; 9:51:39 >
  • fabia güzel bir arac ancak fiyatı pahalı 2004 fabialar 16bin ytl de geziniyor.
  • 1.4 dizel hakkında ekleme yapayım

1.4 gürültülü ve rölantiden sonra da aynı gürültüyü içeri almaya devam ediyor

Bu nedenle tercihinin benzinli yönünde olması daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 4 Temmuz 2008; 10:01:30 >
  • Dostum fabialar güzel arabalar. Tip olarak beğenen var beğenmeyen var. Şahsen ben çok beğeniyorum. Test sonuçları çok iyi güvenilir arabalar ve sağlamlar. Kim ne derse desin 10 yıl önceki skoda değil bugünkü skoda.

VW üretsin üretmesin destek olsun veya olmasın hiç mühim değil. Seni yolda bırakmaz. Az yakar ve bana göre şık bir araba.

Linkte verdiğin arabaya geleyim kesinlikle o fiyat etmez. en az 2 milyar daha ucuz olmalıydı. Çünkü kaza yapmış. Şu aralar fabia sedan 1.2 motoru 22 900 den satıyorlar yolcu hava yastığı ve bir özellik daha alırsan 24 400 yapıyor.

1,2 diye önyargılı olma bence çünkü MTV si düşük ve az yakar. Motor gücü sana ne lazım?
  • Walla biz fabia'dan memnun değiliz kız arkadaşımda var daha 1,5 senelik araba ses gelmeyen yeri yok kapılar motor falan biz hiç beğenmedik bence fabia yerine polo düşünmeniz daha mantıklı.Polo'ya da 1.5 sene bindik çok memnun kaldık bence iyi düşünün
  • bence polo yerine ibiza almak daha iyi çünkü ibiza donanım olarak polo ve fabiada olmayan donanımlara sahip, elektrikli katlanan aynalar bile bunun içinde, dijital kliması vs bana göre bu üçlü arasında güncelliğini hala koruyan seat ibiza polo ve fabia tasarımları artık çok sıkıcı ve demode görünüyor ve ibizanın polo vede fabiada olmayan donanımı ise artısı..
  • fiyat çok yüksek
    bence biraz daha araştır
    yada
    o parayı verebiliyorsan
    daha farklı seçenekleride değerlendir

fabianın dizelinide o paralara bulabilirsin
  • araba.com da 2006 model dizel 50 000 de ambiant fabyayı adam 18 000 e veriyor. Çiviyle çizilmeden ötürü tümü boyalıymış. Görmeye dahi gitmedim. Sıfır 22 900 e 1.2 clasic fabia sedan var. Alınır bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.